تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/01/17 - 10:46
کد خبر: 428810

ادغام رشته‌های علوم پزشکی در وزارت علوم

ادغام رشته‌های علوم پزشکی در وزارت علوم

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت:موافقان ادغام رشته‌های علوم پزشکی در وزارت علوم معتقدند که خیلی از ظرفیت‌ها را در وزارت علوم داریم که می‌توانیم با استفاده از آن هم افزایی انجام دهیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از میزان، احمد حسین فلاحی، در مورد ادغام دانشگاه‌های علوم پزشکی ذیل وزارت علوم گفت:این طرحی است که در کمیسیون آموزش ورود پیدا کرده و رای هم گرفته است، اما مورد اختلاف است چرا که بحث تنها ادغام رشته‌های علوم پزشکی نیست ،بحث مهم تر و بخش غیر بالینی یعنی آموزش وزارت بهداشت است و در این صورت باید با آموزش وزارت علوم ادغام شود که موافقان و مخالفان زیادی دارد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: این امر هنوز در مجلس تصویب نشده است، موافقان معتقدند که خیلی از ظرفیت‌ها را در وزارت علوم داریم که می‌توانیم با استفاده از آن هم افزایی انجام دهیم و پیشرفته علم را بالا ببریم و از امکانات یکدیگر استفاده کنیم.

وی ادامه داد:اما مخالفان معتقد هستند که آموزش پزشکی نمی‌تواند در مجموعه وزارت علوم در بیاید چرا که آن امکانات و ظرفیت‌های لازم را ندارد، دانشجو باید در کنار آموزش بحث درمان را هم همزمان داشته باشد، که آن زمان اگر این‌ها در مجموعه وزارت علوم قرار بگیرند رایزنی‌ها، فراهم شدن زمینه و هماهنگی‌ها مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد.

نماینده مردم همدان گفت:این موضوع را باید به شکل کارشناسی دید، در چند دهه گذشته که تجربه ادغام آموزش پزشکی را در وزارت علوم داشته ایم  به دلیل کمبود دانشجوی پزشکی و کمبود پزشک این تصمیم گرفته شد، اما در حال حاضر که این نیاز تامین شده است ادامه این روند لازم نیست چرا که خیلی از کشورها هم این دو را با هم دارند.

وی افزود:حالا باید دید که آیا آن فلسفه جداسازی امروز هم ادامه دارد که مخالفان این حرف را بپذیرند یا نه در حال حاضر این موضوع در کمیسیون مطرح شده است، اما اینکه در مجلس رای بیاورد یا نه مشخص نیست.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اولین طلای کشتی فرنگی ایران ضرب شد
لفاظی ترامپ درباره ایران
بازار طلا و سکه در مسیر کاهش قیمت
زنوزی در انتظار عذرخواهی بیرانوند
معرفی ۸ ماده خوراکی پاییزی مفید برای سلامت قلب
قطع درختان چیتگر با چه هدفی انجام شد؟
جزییات ساخت ۴ نانوداروی پیشرفته ایرانی
مبالغ جدید وام‌های دانشجویی اعلام شد
جلیلی: نباید سطح بازیگری ایران به مطالبات محدود و جزئی تقلیل پیدا کند
نخستین تراشه احیای بینایی در چشم بیمار کاشته شد
نسخه نجات ریاض از تهران؟
جایزه سازمان جهانی بهداشت به استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران رسید
واکنش دانشگاه یاسوج به وضعیت غذای دانشجویان؛ پیمانکار تغییر کرد
 مهلت ثبت درخواست افزایش اعتبار کالابرگ تا جمعه ۲۴ مهر تمدید شد
معیارهای جدید شناسایی ثروتمندان و مشمولان کالابرگ اعلام شد
آژیرهای هشدار در ریاض و وقوع انفجارهای مهیب در شرق عربستان
بررسی ابعاد بروز علائم گوارشی در جمعی از دانشجویان دانشگاه بوعلی‌سینا
ابراز نگرانی سازمان ملل از تشدید تنش‌های نظامی میان یمن و عربستان
تحولات یمن محور گفتگوی وزیران خارجه ایران و عمان
تاکید یمن بر ادامه معادله «محاصره در برابر محاصره»
ادعای دفتر نتانیاهو: ترامپ را برای حمله به ایران ترغیب نمی‌کنیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top