تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/01/18 - 08:13
کد خبر: 428925

هشدار آمریکا به چین درخصوص حمایت از روسیه

هشدار آمریکا به چین درخصوص حمایت از روسیه

معاون وزیر خارجه آمریکا به چین هشدار داد که در صورت حمایت از روسیه در جنگ اوکراین و همچنین اقدامی مشابه علیه تایوان، با تحریم‌های شدیدی مواجه خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «وندی شرمن» معاون وزیر امور خارجه آمریکا گفت، تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه به دلیل جنگ این کشور در اوکراین باید به چین «درک خوبی» از عواقبی که در صورت حمایت مادی از مسکو با آن مواجه خواهد شد، بدهد.

شرمن شامگاه چهارشنبه اظهار داشت که «محدوده تحریم‌ها» و کنترل‌های صادراتی هماهنگ شده میان متحدان و شرکای آمریکا علیه «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه، اقتصاد این کشور و الیگارش‌ها باید به عنوان نمونه ای برای «شی جین پینگ» رئیس‌جمهور چین باشد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی طی جلسه استماع کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان توضیح داد: «به نظر من، این به رئیس‌جمهور شی درک بسیار خوبی از آنچه ممکن است برایش در صورت حمایت مادی از پوتین پیش آید، می‌دهد».

این دیپلمات آمریکایی ادعای کرد که پکن باید «درس های درست» را از واکنش هماهنگ غرب در مورد اوکراین بگیرد که هر گونه اقدام چین برای تصرف جزیره تایوان که به طور دموکراتیک اداره می‌شود قابل قبول نیست.

شرمن اضافه کرد: «ما امیدواریم که جمهوری خلق چین درک کند که هر اقدامی از این دست با واکنش جامعه بین‌المللی و نه فقط از سوی ایالات متحده مواجه خواهد شد».

وی مدعی شد که پکن نشانه‌هایی از «تعارض» در ارتباط نزدیک با روسیه را نشان می‌دهد، از جمله پس از ظهور تصاویری از اجساد غیرنظامیان در شهر بوچا در شمال اوکراین.

به نوشته رویترز، معاون وزیر خارجه آمریکا همچنین افزود: «این بدان معنا نیست که آنها روسیه را به عنوان یک شریک نمی‌بینند. من ساده لوح نیستم. آنها می‌بینند. اما آنها همچنین علناً اعلام کرده‌اند که این یک اتحاد نیست».

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ادعای جدید ترامپ: از ایده دیدار با پزشکیان استقبال می‌کنم
مسابقه دو همگانی دانشگاهیان خراسان رضوی در مشهد برگزار می‌شود
جدیدترین ادعای سخنگوی تروریست‌های سنتکام علیه ایران
دوحه مدعی شد: آمریکا به دنبال دستیابی به توافق با ایران است!
اتخاذ تدابیر ویژه به منظور مقابله با تحریم هوایی ایران
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور باید برای تولید و اشتغال به میدان بیاید
هشدار هواشناسی برای ۴ استان
کُرخوانی بیرانوند با مهاجمان در تمرین دیروز تیم ملی
بن‌گویر خطاب به صهیونیست‌ها: سلاح را در کمد نگه ندارید
هشدار امنیتی سفارت آمریکا به شهروندان خود در عربستان
انزجار جهاد اسلامی از سکوت عربی اسلامی درباره هتاکی نتانیاهو
انهدام یک فروند پهپاد شناسایی دشمن بر فراز تنگه هرمز
دیدار سفیر جدید ایران در قزاقستان با وزیر امور خارجه
دیدار سرکنسول جدید ایران در کربلا با وزیر امور خارجه
یحیی سریع: عربستان تاکنون ۷۶۰ حمله هوایی به یمن انجام داده است
«بسنت» از مذاکره با مقام چینی درباره دیدار ترامپ شی خبر داد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top