تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/01/21 - 10:54
کد خبر: 429190

افزایش ۲۲ درصدی مستمری مددجویان کمیته امداد

افزایش ۲۲ درصدی مستمری مددجویان کمیته امداد

رئیس کمیته امداد از اعمال افزایش ۲۲ درصدی مستمری مددجویان کمیته امداد از فروردین خبر داد و گفت: مستمری مددجویان یک نفره از ۳۵۰ هزار تومان به ۴۲۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، سید مرتضی بختیاری، با اشاره به عملیاتی شدن افزایش مستمری مددجویان دو نهاد حمایتی بهزیستی و کمیته امداد، اظهار کرد: بنابر تصویب افزایش ۲۲ درصدی مستمری مددجویان دو نهاد حمایتی از سوی مجلس شورای اسلامی، این افزایش اعمال خواهد شد.

وی به مکاتبه با سازمان برنامه و بودجه از سوی بهزیستی و کمیته امداد اشاره کرد و گفت: بر همین اساس قرار است از فروردین ماه امسال افزایش ۲۲ درصدی مستمری مددجویان تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد اجرا شود.

بختیاری ادامه داد: با احتساب افزایش ۲۲ درصدی مستمری مددجویان، مستمری یک نفره از ۳۵۰ هزار به ۴۲۰ هزار تومان افزایش پیدا می‌کند و در سایر سطوح پرداخت مستمری (دو نفره، سه نفره، چهار نفره و پنج نفر و بالا) افزایش پیدا می‌کند.

رئیس کمیته امداد در پاسخ به این پرسش که آیا امکان دارد در ماه مبارک رمضان بسته معیشتی در بین خانواده‌های مددجویان تحت پوشش کمیته امداد توزیع بشود یا خیر، گفت: در این زمینه هنوز خبری اعلام نشده و در صورت تحقق اعتبار مورد نیاز احتمال دارد در شب‌های قدر این بسته‌ها توزیع شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات تازه از حمله موشکی یمن به پایگاه «خمیس مشیط» عربستان
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق
مهاجرانی: فعلاً تغییری در نرخ و حجم بنزین سهمیه‌ای نداریم
جزئیات جدید درباره تفاهم نهایی ایران و عمان
بلوف جدید ترامپ درباره تسلیحات لیزری نوین آمریکا
مذاکره باید با پرداختن به تجاوز آمریکا علیه ایران آغاز شود
نقش کلیدی مردم منطقه در عملیات انهدام تیم تروریستی در سراوان
بخشی‌نژاد: کنسولگری ایران برای میزبانی از استقلال آمادگی کامل دارد
بقایی: صبر خانواده شهدای لامرد تصویر قدرت ایران است
زنان اصفهانی در کنار سی‌وسه پل در دوران قاجار
صید سه امتیازی چادرملو از آبادان
محمدعلی الحوثی: هر حماقتی علیه یمن با پاسخ روبه رو خواهد شد
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ترکیه
راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان
درخشش بانوی فناور ایرانی در مسابقات استارتاپی زنان بریکس ۲۰۲۶
روایت ترکیه از رایزنی عراقچی و فیدان
«زن ناشناس» دانمارکی شیر طلا را برد
الزیدی: اجازه نمی‌دهیم عراق مبدأ حمله به همسایگان باشد
برادر معاون استاندار آذربایجان‌ غربی ترور شد
حضور«محفل ستاره‌ها» در اجتماعات مردم تهران +عکس
پزشکیان: ایران تسلیم نخواهد شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top