تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/01/21 - 17:25
کد خبر: 429245

صحبت‌هایم درباره پارک‌های مادر و کودک تحریف شد

صحبت‌هایم درباره پارک‌های مادر و کودک تحریف شد

رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: مصاحبه‌ای در خصوص رد یک شایعه انجام دادم و زنانه و مردانه شدن بوستان‌های تهران را رد کردم؛ این تفکیک جنسیتی برای منفی‌ بافی و سیاه‌نمایی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ سید محمد آقامیری در پنجاه و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در تذکر خود گفت: من مصاحبه‌ای در خصوص رد یک شایعه انجام دادم و زنانه و مردانه کردن بوستان‌های تهران را رد کردم و تأکید داشتم که تنها در خصوص بوستان مادر و کودک است.

عضو شورای شهر تهران افزود: این طرح شهرداری یک طرح بسیار جذاب است که در همین مدت کوتاه مورد استقبال صورت گرفته و قرار است در ۳۵۲ بوستان و در قسمت کوچکی فضای بسیار مناسبی برای مادران و کودکان در نظر گرفته شود که مادران با حجاب راحت‌تری به بازی با کودکان خود بپردازند؛ این طرح شهرداری یک طرح بسیار مناسب است.

وی همچنین تصریح کرد: لوازم بازی کودک در این فضا پیش بینی شده و برای فضای موجود نگهبان در نظر گرفته شده که به غیر از مادر و کودک، فردی دیگر وارد نشود و بدون مزاحمت فضایی مناسب برای مادران و کودکان ایجاد شود.

آقامیری با بیان اینکه برخی می‌گویند مادر و پدر می‌خواهند در کنار کودک باشند، یادآور شد: تهران بیش از دو هزار و ۲۰۰ پارک در ۲۲ منطقه دارد که تنها در ۳۵۲ پارک و در گوشه‌ای از آن فضای مادر و کودک ایجاد خواهد شد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه عده‌ای با غرض ورزی می‌خواهند بگویند که به دنبال این هستیم که پارک‌ها را زنانه و مردانه کنیم، یادآور شد: دیوار کشیدن در پیاده رو توسط نیروهای انقلابی که زمانی مطرح شد تا کجا ادامه پیدا خواهد کرد؛ برخی این قضیه را ادامه می‌دهند و نمی‌دانیم چرا از این موضوع خجالت نمی‌کشند. این تفکیک جنسیتی برای منفی بافی و سیاه نمایی است و متأسفانه یک سایت داخلی به این شرایط دامن می‌زند. از روابط عمومی شورای اسلامی شهر درخواست دارم کسانی که در صحن شورا به این قضیه دامن می‌زنند از صحن اخراج شوند.

وی با تأکید بر اینکه شاید در کشورهای غربی اینگونه نباشد اما این اتفاق خوبی نیست که عده‌ای خبرنگار از این راه امرار معاش کنند، تصریح کرد: دیشب پیک بامدادی با من تماس گرفت و اصل قضیه را جویا شد اما با این وجود خبر در رسانه‌های خارجی تکرار شد. ضرورت دارد شورا تذکر دهد چون این سایت برای بار دوم است که حرف مرا به گونه‌ای دیگر منتشر می‌کند.

آقامیری با بیان اینکه ۹ فضای مادر و کودک وجود دارد که انتظار داریم به ۴۰ فضا افزایش پیدا کند، یادآور شد: آقایان می‌توانند در دو هزار و ۲۰۰ پارک موجود به راحتی ورزش کنند.

وی با تأکید بر اینکه اخبار باید به درستی انتقال داده شود، اظهار کرد: این موضوع رسالت رسانه‌ها است و روند کار باید به این شکل باشد.

سروری نایب رئیس شورای اسلامی تهران نیز در این خصوص گفت: در پارک‌ها قسمتی برای مادر و کودک پیش بینی شده است. مادرانی که می‌خواهند با کودکان خود راحت بازی کنند به این قسمت مراجعه کنند و نمی‌دانم این موضوع چه اشکالی دارد که بلوا ایجاد می‌کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حل مسئله فلسطین نیازمند نقش‌آفرینی بریکس است
مشاور قالیباف: گواهی می‌دهم یکی از نقاط قوت مهم شهید رئیسی درک بالا و توان فهم نکات اقتصادی بود
روایت محرابیان از هوش و قدرت مدیریت شهید رئیسی
مادران باردار زیر بار گرانی
مسکن معلمین به‌زودی در دستور کار شهرداری تهران قرار می‌گیرد
در اغتشاشات دی، تحصیل‌کرده‌ها کمتر مشارکت کردند
ایران اصلاً پروازی به بصره نداشته که لغو شود
ارسال پرونده ۲۷۱ متخلف ارزی به دستگاه قضایی
شکایت بنیاد شهید رئیسی از ادعای کذب بلاگر اقتصادی
اعلام نتایج امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه یازدهم تا آخر هفته
جنگ دشمن با ایران به سنگر علم و دانشگاه رسیده است
آغاز موج جدید بارش‌ها از امروز
واژگونی ماشین عروس در اتوبان آزادگان
اقدام چراغ خاموش امارات از ترس ایران
بریکس چگونه می‌تواند تجارت ایران را از تحریم و دلار عبور دهد؟
در حال رایزنی برای تسهیل عضویت ایران در بانک توسعه بریکس هستیم
بازبینی عضویت در NPT
نخستین گشت‌های دریایی مجاهدان انصارالله در باب‌المندب
عضویت ایران در بریکس و شانگهای یادگار شهید رئیسی
"عراقچی" دیپلماسی خودش را اصلاح نکند بازخواست خواهد شد!
تعداد جزایر آزادشده توسط انصارالله به ۴ رسید
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top