تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/01/23 - 10:25
کد خبر: 429447

بازنگری آئین‌نامه‌های جذب و ارتقاء اساتید با تاکید بر دانش‌بنیان

بازنگری آئین‌نامه‌های جذب و ارتقاء اساتید با تاکید بر دانش‌بنیان

معاون آموزشی وزارت بهداشت از دستور وزیر بهداشت برای بازنگری آئین نامه های جذب و ارتقاء اعضای هیات علمی علوم پزشکی با تاکید بر موضوع دانش‌بنیان خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، دکتر ابوالفضل باقری فرد  با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر شعار سال «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین» گفت: دکتر عین اللهی وزیر بهداشت، دستور داده است که آئین نامه جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و آئین نامه ارتقاء اعضای هیات علمی را بازبینی می‌کنیم.

وی گفت: تغییراتی در آئین نامه‌های جذب و ارتقاء اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی اجرا خواهد شد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: برای این تغییرات و بازبینی موضوع مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی در شرکت‌های دانش بنیان مدنظر قرار گرفته است.

وی افزود: همچنین بندهایی برای این افراد که در این شرکت‌ها حضور دارند در آئین نامه‌های مربوطه گنجانده می‌شود. به این ترتیب تسهیلات بیشتری برای اعضای هیات علمی فعال در دانش بنیان‌ها صورت می‌گیرد.

وی یادآور شد: بازنگری‌های انجام شده درباره آئین نامه‌های جذب و ارتقاء اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال و پس از تصویب نهایی به وزارت بهداشت ابلاغ می‌شود.

باقری فرد گفت: در مجموع آئین نامه‌های جذب و ارتقاء اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی را در جهات مختلف تغییر می‌دهیم. در این تغییرات بخش آموزش را تقویت می‌کنیم و بخش‌های صلاحیت علمی را هم مدنظر قرار می‌دهیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top