تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/01/25 - 11:32
کد خبر: 429719

پیشنهاد وسوسه انگیز برای ملی پوش استقلال

پیشنهاد وسوسه انگیز برای ملی پوش استقلال

هافبک ملی پوش استقلال با یک پیشنهاد خوب قطری مواجه شده است و احتمال دارد در پایان فصل از این تیم جدا شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روزنامه خبرورزشی، تیم فوتبال استقلال که با ۵۶ امتیاز در صدر جدول قرار دارد و شانس اول قهرمانی به‌شمار می‌رود، بعد از حذف از رقابت‌های جام حذفی تمام تمرکز و انرژی خود را گذاشته است تا بعد از حدود یک‌دهه جام قهرمانی رقابت‌های لیگ برتر را به‌خود اختصاص دهد، این درحالی است که فعلا  شاگردان فرهاد مجیدی با ۶ امتیاز اختلاف نسبت به پرسپولیس بدون باخت پیشتاز جدول رده‌بندی هستند و شانس اول قهرمانی.
در این میان و طبق شنیده‌ها استقلالی‌ها که تمرکزشان فعلا روی قهرمانی لیگ برتر است، تمدید قرارداد برخی بازیکنان خود را نیز در دستور کار دارند، هرچند در این زمینه هنوز اقدام خاصی صورت نگرفته و کادرفنی قصد دارد بعد از روشن شدن تکلیف این تیم در فصل‌جاری مقدمات این امر را کلید بزند.

درحالی در پایان فصل، ۶ بازیکن فعلی از جمع شاگردان مجیدی قراردادشان به‌پایان می‌رسد که برخی رسانه‌ها طی روزهای گذشته از به‌پایان رسیدن قرارداد ۷ بازیکن خبر داده بودند و این درحالی است که مهدی مهدی‌پور، ستاره خط میانی باشگاه استقلال نیز درحالی در این فهرست قرار گرفته بود که این بازیکن یک فصل دیگر با استقلال قرارداد دارد که البته یک‌سال آن مشروط است و مهدی‌پور می‌تواند با پرداخت مبلغی، رضایت نامه خود را بگیرد و از جمع استقلالی‌ها جدا شود.

وی که فصل گذشته به استقلال پیوست در فصل جاری عملکرد بسیار خوبی را از خود به‌نمایش گذاشت تا جایی که مزد تلاش و نمایش خوبش را با دعوت به اردوی تیم ملی گرفت و حتی فرصت همراهی این تیم را هم در دیدارهای پایانی مقدماتی جام‌جهانی پیدا کرد.

البته تکلیف این بازیکن برای ادامه همکاری با استقلال با توجه به قرارداد مشروطی که با این باشگاه دارد برای فصل آینده مشخص نیست؛ چراکه طبق شنیده‌ها از یکی از باشگاه‌های قطری پیشنهادات خوبی دریافت کرده که این موضوع باعث شده تداوم همکاری هافبک میانی استقلالی‌ها با این باشگاه برای فصل بعد در هاله‌ای از ابهام قرار بگیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
مراسم بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
فدوی: اگر دشمن دوباره به ایران حمله کند، پاسخ سنگین‌تر خواهد بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top