تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/01/31 - 08:22
کد خبر: 430319

جلبک دریایی قرمز راهی برای درمان بیماری کبد چرب

بیماری کبد چرب غیرالکلی می تواند منجر به سیروز و سرطان کبد شود. این بیماری یک وضعیت خاموش است که مردم اغلب متوجه وجود آن نمی شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، در حالی که در حال حاضر هیچ درمانی برای کبدچرب در دسترس نیست، تحقیقات جدید روی موش‌ها نشان می‌دهد که یک مکمل چند معدنی ممکن است بتواند مسیرهایی را که بیشترین اثرات مخرب را ایجاد می‌کنند، مختل کند.

محققان در این مطالعه، به بررسی استفاده از مکمل چند معدنی موسوم به «آکوامین» برای درمان بیماری کبدچرب پرداخته اند. این مکمل از جلبک‌های قرمز دریایی مشتق شده و سرشار از کلسیم، منیزیم، ۷۲ ماده معدنی دیگر و عناصر کمیاب است.

دکتر «محمد ندیم اسلم»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه میشیگان، در این باره می‌گوید: «اگر این یافته‌ها در مورد کاهش پیامدهای کبدی ناشی از رژیم غذایی پرچرب با استفاده از ترکیبی از مواد معدنی همانند محصول مشتق شده از جلبک قرمز، در انسان موفقیت آمیز باشد، آنگاه می‌تواند تأثیر زیادی بر سلامت انسان‌ها داشته باشد.»

محققان آزمایش‌های ۱۵ ماهه‌ای را بر روی موش‌هایی انجام دادند که از رژیم‌های غذایی پرچرب تغذیه شده بودند و به برخی از آنها آکوامین داده شد تا تأثیر آن بر سرطان روده بزرگ ارزیابی شود.

محققان مشاهده کردند در حالی که تمرکز روی پولیپ‌های روده بزرگ (تومورها) بود، اما اکثر موش‌های نر که رژیم غذایی پرچرب داشتند، دچار تومورهای کبدی بزرگ نیز شده بودند اما موش‌های دریافت کننده آکوامین، تومور در کبد نداشتند.

یکی از اثراتی که آکوامین در این مطالعه نشان داده است، کاهش قابل توجه رسوب کلاژن است که معمولاً نشان دهنده فیبروز است. کاهش فیبروز باعث آسیب کمتر بافتی و کاهش پیشرفت به سمت اثرات مرحله نهایی آسیب کبدی می‌شود.

محققان اذعان دارند که باید دید آیا آکوامین همین تأثیر را روی کبد انسان دارد یا خیر.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعلام جرم دادستانی تهران علیه عوامل برنامه «با ضیا»
حق کودک بر حریم خصوصی
واکنش عجیب قالیباف به خبر نفتی بلومبرگ با کارتون سیمپسون‌ها
بختیاری‌زاده: امیدوارم السد را شکست دهیم
آموزش‌ ۱۰۰۰ گردان‌ مقاومت‌ ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
ادعای جانسون: جنگ علیه ایران ادامه پیدا نمی‌کند
ادعای حبس نیروهای سپاه در تونل‌های علی‌الطاهر صحت ندارد
دیدار شی و ترامپ در آستانه لغو
تعویق نشست منطقه‌ای درباره تنگه هرمز در عمان
چگونه یک ایده دانشجویی را به یک کسب‌وکار واقعی تبدیل کنیم؟
سنگ عقیق سلیمانی داوودی اصل چیست؟
اپ برنامه ریزی روزانه چطور به مدیریت درس و کارهای دانشجویان کمک می کند؟
موثرترین روش های پاک کردن موی حیوان خانگی از روی فرش
بهترین شرکت سئو در تهران (۵ مورد از بهترین‌ها)
چگونه در بازار مسکن منطقه ۲۲ کلاه سرمان نرود؟ هشدارهای قبل از معامله
مهارت‌های ضروری برای استخدام در مشاغل اداری
مقایسه فروشگاه های کالای دیجیتال از نظر قیمت، تنوع و خرید اقساطی
حمله ایران معماری هوش مصنوعی امارات را تغییر داد
قالیباف قانون ملی توسعه هوش مصنوعی را ابلاغ کرد
سهمیه ویژه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ نیازمند بازنگری است
سویه جدید کووید در کشور فراگیر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top