تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/01/31 - 22:26
کد خبر: 430441

در کدام استان‌ها بارش‌ها مناسب بود؟

رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی ادامه داد: بارندگی‌ها در استان‌های ایلام، کرمانشاه ، لرستان و همدان بسیار کاهش یافته است و حدود ۳۵ درصد تا ۶۵ درصد بارندگی‌ها زیر حد نرمال بوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، احد وظیفه درباره وضعیت بارندگی در فروردین ماه اظهار کرد: میزان بارندگی‌ها نسبت به سال گذشته کمی بهتر شده ولی نسبت به بلند مدت حدود۳۰ درصد بارندگی‌ها کاهش یافته  است بنابراین به طور کلی میزان بارندگی‌ها درکشور وضعیت خشکسالی شدید در غالب نقاط کشور را نشان می‌دهد و اصلا بارندگی‌ها رضایت‌بخش نیست و بسیار کمتر از حد نرمال است.

به گفته وظیفه به دلیل اینکه سال گذشته هم بسیار سال کم بارش و استثنایی بود و امسال هم شاهد دومین سال خشکسالی هستیم، اثرات این وضعیت شدیدتر می‌شود.

رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی ادامه داد: بارندگی‌ها در استان‌های ایلام، کرمانشاه، لرستان و همدان بسیار کاهش یافته است و حدود ۳۵ درصد تا ۶۵ درصد بارندگی‌ها زیر حد نرمال بوده است.

 وی افزود: در استان‌های تهران، قزوین، البرز و دامنه‌های جنوبی رشته کوه البرز شامل سمنان و خراسان‌های شمالی و رضوی هم بارش‌ها به شدت کاهش داشته و در این مناطق هم ۳۵ تا۴۵ درصد بارندگی‌ها کمتر از حد نرمال بوده است وآب پشت سدها و رودخانه‌ها بسیار زیر حد نرمال هستند.

وظیفه درباره میزان بارندگی‌های کشور اظهار کرد: انتظار می‌رود هفته جاری بارندگی زیادی نداشته باشیم ولی در چند روز گذشته بارندگی نسبتا خوبی را در شمال شرقی کشورمان داشتیم و هفته بعد از دوشنبه (۵ اردیبهشت) تا اواخر هفته به‌خصوص در نیمه غربی دامنه‌های البرز از جمله استان‌های چهارمحال بختیاری، لرستان، کرمانشاه، کردستان و حتی آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی بارش‌های خوبی را تجربه خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: این بارش‌ها کمبود آب جبران را نمی‌کند بنابراین کم آبی همچنان تداوم پیدا خواهد کرد و به‌طور کلی در اریبهشت و تا اوایل خرداد که زمان مناسبی برای بارش است، بارندگی‌ها کمتر از حد نرمال خواهد بود بنابراین سال با تداوم خشکسالی ادامه خواهد یافت.

رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی درباره دمای کشور اظهار کرد: دمای هوا ۱.۴ درجه بیشتر از حد نرمال است و انتظار می‌رود باقی سال‌ هم با دمای بیش از نرمال مواجه باشیم، به‌خصوص که هفته جاری در نیمه غربی کشور و در شهر تهران با دمای بالاتر از حد نرمال مواجه هستیم و از این هفته هوا گرم خواهد شد.

وظیفه در پایان تصریح کرد: از اواسط هفته آینده سه‌شنبه و چهارشنبه (۶ و ۷ اردیبهشت) دمای هوا کمی تعدیل پیدا می‌کند ولی به طور کلی برای فصل آینده انتظار داریم که دما تا ۱.۵ درجه بیشتر از حد نرمال باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تکه‌ای از کربلا در قلب تهران
فیلم | برخیز به خونخواهی ...
فیلم | عهدنامۀ مردم با رهبر شهید در مصلی تهران
فیلم | اشک‌های فرزندان رهبر شهید انقلاب
فیلم کامل | اقامۀ نماز بر پیکر مطهر امام مجاهد شهید
گزارش تصویری| روز اول وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلی امام خمینی
حمله جدید رژیم صهیونیستی به غزه
تکذیب شایعات تولد نوادگان رهبر شهید در اروپا
ظرفیت انتقال آب به قم برای مراسم تشییع رهبر شهید افزایش می‌یابد
همایش بین‌المللی «امام خامنه‌ای؛ جاویدان مقاومت» برگزار شد
افزایش ۴۰ درصدی ورودی خودروها به تهران در دو روز گذشته
بررسی طرح ویژه مراسم تشییع قائد شهید در نجف اشرف
فیلم| فتاح: آخرین خدمت قائد شهید، فدا کردن جان خود بود
مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب(بخش اول) +عکس
مصیبت شهادت امام شهید تمامی کشورهای اسلامی را متأثر ساخت
آمادگی کامل وزارت کار برای اسکان زائران و خدمات درمانی
استقرار بیش از ۳۰۰ تانکر آبرسانی در کشور
جهانیان باید بدانند ملت ایران چه رهبر بزرگ و اثرگذاری را از دست داد
راه‌اندازی ۵۵ اکیپ واکنش سریع برای پایداری برق پایتخت
عظمت حضور مردم در بدرقه باشکوه رهبر شهید، سرمایه ماندگار ایران است
شیخ عیسی قاسم: راه امام خمینی و رهبر شهید با قدرت ادامه خواهد یافت
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top