تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/02/07 - 14:56
کد خبر: 431045

فیلم‌های تولیدی مربوط به محور مقاومت حمایت می‌شوند

فیلم‌های تولیدی  مربوط به محور مقاومت حمایت می‌شوند

رئیس سازمان سینمایی با اشاره به فرارسیدن روز قدس و تاکید بر گرامیداشت این روز در جهان اسلام، از حمایت سازمان سینمایی برای تولید فیلم‌های بلند، کوتاه و مستند با موضوع مقاومت و مظلومیت فلسطین خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی، محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی در آستانه فرا رسیدن آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و روز قدس با اشاره به اهمیت گرامیداشت این روز در جهان اسلام گفت: «روز قدس» یادگار امام راحل (ره) است، روزی که منحصر به ایرانیان و شیعیان نیست و باید گفت از اعتباری ویژه در جهان اسلام برخوردار است. هیچ انسان آزاده‌ای نمی‌تواند از آنچه در قدس شریف می‌گذرد و همچنان با حمایت غرب ادامه دارد، چشم‌پوشی کند. در تمام این سال‌ها، روز قدس، محلی برای وحدت مسلمانان و آزادگان جهان بوده و اجازه نداده خون پاک مردم مبارز فلسطین لگدمال جوسازی‌ رسانه‌های غربی شود. رسانه‌هایی که اخبار تجاوز رژیم اشغالگر فلسطین را وارونه جلوه داده و اجازه نمی‌دهند تعدی و بی‌احترامی مداوم صهیونیست‌ها به قبله نخستین مسلمانان، به گوش آزادگان جهان برسد.

رئیس سازمان سینمایی ادامه داد: سینمای ایران، در همه این سال‌ها همراه مردم فلسطین بوده است. همراه و همصدا با همه مبارزان علیه ظلم و بی‌عدالتی و توسعه طلبی بیگانگان در کشورهای اسلامی. جشنواره ای همچون جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت» عرصه‌ای برای تجلی هنر هنرمندانی بوده که مقاومت را در هر جای جهان که باشد، به تصویر کشیده و سیمای روشن قهرمانان عدالت خواه و جسوری که سر به ظلم خم نکردند، ترسیم کرده است. بسیار آثار فاخر تصویری درباره مقاومت در فلسطین، سوریه، عراق، یمن و کشورهای اسلامی در جشنواره‌های مختلف سینمایی عرضه و دیده شده است.

خزاعی افزود: در آستانه برگزاری روز قدس با احترام به روح پرفتوح امام راحل (ره) و به تاسی از رهبر معظم انقلاب اسلامی که همواره نماد ظلم‌ستیزی و در کنار فلسطین مظلوم بوده‌اند، به سینماگران اعلام می‌کنیم که از آثار مربوط به فلسطین شریف و محور مقاومت در سازمان سینمایی حمایت خواهد شد.

رئیس سازمان سینمایی گفت: امروز در جهان سینما، تصویر و رسانه، سازنده افکار و ایجاد کننده امواج هستند. پیروز میدان‌های جنگ، آنانی هستند که صاحب رسانه‌اند و با زبان تصویر سخن می‌گویند. در جهان اسلام، نیازمند توسعه صنعت نمایش هستیم. ایران به عنوان مهمترین سینما در جهان اسلام، باید پرچمدار تولید و نمایش آثاری باشد که واقعیت آنچه بر مسلمانان می‌گذرد، نشان دهد.

خزاعی در بخش دیگری از سخنانش گفت: زیر مجموعه‌های سازمان سینمایی (بنیاد سینمایی فارابی، انجمن سینمای جوان و مرکز گسترش) میزبان و پذیرایی ایدهها، طرحها و فیلمنامه های سینماگرانی است که درباره فلسطین و محور مقاومت باشند.

وی ادامه داد: امیدوارم در کنار سینمای بلند و کوتاه، در حوزه مستند (به واسطه واقع‌نمایی‌اش) شاهد رشد تولید آثار درباره فلسطین و محور مقاومت باشیم. سینماگران این حوزه و سایر حوزه ها، به طور قطع، علاقه‌مند به ثبت حقیقت هستند و سازمان سینمایی با حمایت آنها، شعله حقیقت جویی را در جان این هنرمندان روشن نگاه می‌دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عشق در سایه سلطه؛ ضعف «بی‌دار» در روایت خشونت پنهان
وزیر علوم: ایران با وجود تحریم‌های ۴۰ ساله، رتبه ۱۶ جهان را در دانشگاه‌ها دارد
پاداش ویژه فدراسیون کشتی برای مدال آوران طلایی در جهان
گسترش بی‌حیایی در فضای عمومی
ایران برای هرگونه اقدام احتمالی متجاوزان آمادگی دارد
وزیر آموزش و پرورش: تعطیلی یکپارچه مدارس در دستور کار نیست
مراکز هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین آمریکا در جنگ بعدی هدف ایران است
فضاسازی دانشکده فنی دانشگاه بجنورد به یاد شهدای میناب+ عکس
گزافه گویی وزیر اسرائیلی: باید نیمی از غزه و لبنان اشغال شود
پاداش ویژه فدراسیون کشتی برای مدال آوران طلایی در جهان
اعتراف ترامپ به انزوای آمریکا
احتمال وقوع عملیات نظامی گسترده یمن
روابط ایران و روسیه هرگز در تاریخ تا این حد نزدیک نبوده است
دانشگاه آزاد می‌تواند الگوی تحول در آموزش عالی باشد/ دانشگاه‌ها خط مقدم اقتدارآفرینی کشور هستند
جولان خودروهای ۴۰ میلیاردی در روزگار تنگنای ارزی
شروع طوفانی کاروان ورزش ایران در روز دوم بازی های پاراآسیایی ۲۰۲۶؛ تعداد مدال طلا به ۸ رسید
تنگه هرمز، کابوس تازه اروپا
عقب‌نشینی ترامپ زیر فشار بحران انرژی
نشست شورای عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور
دیدار و گفتگوی سرپرست وزارت نفت ایران و وزیر انرژی قطر
نخست‌ وزیر چین: آماده تقویت همکاری با ایران هستیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top