تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/02/20 - 21:05
کد خبر: 432175

چرا پرویز پرستویی ویزای آمریکا گرفت؟

چرا پرویز پرستویی ویزای آمریکا گرفت؟

یک قانونگذار تندروی آمریکایی و تعدادی از مقامات سابق دولت ترامپ در نامه‌ای خطاب به وزیر خارجه و وزیر امنیت داخلی این کشور، خواستار توضیح آن‌ها درباره چرایی صدور روادید آمریکا برای این بازیگر ایرانی شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نظر می‌رسد کنگره آمریکا پس از ناکامی در سیاست‌گذاری در قبال مسائل کلان ایران مجبور شده سطح خودش را تا تبدیل شدن به بلندگوی جریان‌هایی تنزل دهد که حتی تحقیقات در خود آمریکا نشان می‌دهد جایگاهی در افکار عمومی مردم ندارند.

چند روز پیش، برخی عناصر سلطنت‌طلب یا گروه‌های وابسته به گروهک تروریستی منافقین یا سمپات آنها  در مراسم اکران یک فیلم در آمریکا مجادله‌ای با «پرویز پرستویی»، بازیگر ایرانی و برخی از دیگران بازیگران ایرانی داشتند.  وبگاه آمریکایی «واشنگتن فری بیکن» که یکی از رسانه‌های نزدیک به جریان نومحافظه‌کار در آمریکا است اکنون گزارش داده گروهی از قانونگذاران کنگره از دولت «جو بایدن» خواسته‌اند درباره اعطای روادید به پرویز پرستویی تحقیق کند.

به گزارش فری بیکن، بر اساس نسخه‌ای از نامه‌ای که خواستار تحقیقات در خصوص این مسئله شده و به دست این رسانه رسیده، «جیم بنکس» نماینده جمهوری‌خواه ایالت «ایندیانا» و عضو کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا از دولت بایدن خواسته تا توضیح دهد که چرا به پرویز پرستویی بازیگر ایرانی روادید داده است.

بنکس با توجه به نامه‌ای در سال ۲۰۲۰ که برای محکومیت اقدام جنایتکارانه دولت ترامپ در ترور سردار قاسم سلیمانی به امضای پرویز پرستویی رسیده نوشته پرستویی ارتباطات آشکاری با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دارد و به همین دلیل بایستی دولت بایدن ورود او به ایالات متحده را منع می‌کرده است. 

قانونگذاران آمریکایی مدعی شده‌اند سفر پرستویی در بحبوحه تهدیدهای فعال ایران و سپاه پاسداران برای ترور مقامات آمریکایی از جمله مایک پامپئو وزیر امور خارجه سابق آمریکا انجام شد. طبق این گزارش، بنکس در نامه‌ای به آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه و «آلخاندرو مایورکاس» وزیر امنیت داخلی آمریکا نوشت پرستویی در بسیاری از فیلم‌های حامی نظام و سپاه به ایفای نقش پرداخته و هرگز از بیان عمومی نزدیکی خود با سپاه ابایی ندارد.

به نوشته فری بیکن، وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای در خصوص ورود پرستویی به ایالات متحده گفت: سوابق روادید طبق قوانین ایالات متحده محرمانه است، بنابراین نمی‌توانیم در مورد جزئیات پرونده‌ها صحبت کنیم.

این قانونگذار آمریکایی تصمیم وزارت امور خارجه این کشور برای اعطای روادید به پرستویی را تضعیف‌کننده تلاش‌های آمریکا برای منزوی کردن ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و «سازمان‌های نیابتی» آن خوانده است.

او در ادامه، از وزارت امور خارجه و وزارت امنیت داخلی آمریکا خواست تا حداکثر ۲۰ مه (۳۰ اردیبهشت) روندی را که منتهی به دریافت روادید پرستویی و همراهانش شد، توضیح دهند و افراد دخیل را معرفی کنند.

«گابریل نورونها» مشاور ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امور ایران در دولت ترامپ و «الی کوهانیم» مقام دیگر دولت سابق آمریکا از دیگر کسانی بودند که به صدور روادید این بازیگر ایرانی اعتراض کردند. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تنفس بگیرید و دوباره حمله کنید
پوستر بازی تیم ملی در مقابل نیوزیلند منتشر شد
جدال پویا اسدی و بیژنی در وزن ۵۵ کیلوگرم
برگزاری مراسم عزاداری دهه اول محرم در مساجد دانشگاه‌ها +جزئیات
جزئیات تعطیلات تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد
وام نهضت ملی مسکن به ۸۵۰ میلیون تومان برای ۱۶۰ هزار واحد افزایش یافت
فیلم | پزشکیان: اگر دانشگاهیان به میدان بیایند، از بحران‌ها عبور می‌کنیم
استفاده از اکانت رئیس‌جمهور برای انتشار مواضع ضد مردمی/ رویکرد غیرحرفه‌ای رسانه دولت
ریزش همزمان طلا، سکه و دلار
جزئیات جدید از متن تفاهم آمریکا درباره تنگه هرمز
امکان ارتقای اساتید از طریق آموزش ممکن شد
در لبنان می‌مانیم و به حملات ادامه می‌دهیم!
ایران مانع اعطای دستاورد نمادین به ترامپ شد
هیچ وقت نباید خسته شویم
کنایه طارمی به خبرنگاران!
فیلم | خلاصه بازی ساحل عاج ۱ - اکوادور ۰
توافق ایران و آمریکا حاکمیت لبنان را حفظ می‌کند
نبویان: طرح تنگه هرمز منتفی شده است
خطر ایجاد موج جدید مالباختگان ملکی در اثر اختلال کانون سردفتران در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی
فیلم | خلاصه بازی سوئد ۵ - تونس ۱
ایرانی‌ها از سختی‌ها فرصت درست می‌کنند/ فقط به فوتبال فکر می‌کنیم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top