تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/02/22 - 11:32
کد خبر: 432338

لژیونر اروپایی پیشنهاد پرسپولیس را تایید کرد

محمد محبی از ابتدای فصل جاری در سانتاکلارای پرتغال نخستین حضورش را در تیم‌های خارجی تجربه کرد. شاید همین یکی از دلایلی بود که او نتوانست در این تیم جایگاه ثابتی پیدا کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روزنامه خبرورزشی، البته محبی در مقاطعی از فصل فرصت حضور و درخشش در ترکیب تیمش را پیدا کرد و حالا که به پایان فصل نزدیک شده‌ایم شایعاتی درباره بازگشت او به ایران و حتی انتقالش به تیم‌های پرطرفدار شنیده می‌شود. او در گفت‌وگویی پیرامون شرایط حال و آینده‌اش اظهاراتی را مطرح کرده است.
   لیگ پرتغال هفته پایانی خود را پیش رو دارد، اما به‌نظر می‌رسد نتوانستی به اهدافی که در تیم سانتاکلارا داشتی دست پیدا کنی. درست است؟
من هر وقت با صلاحدید مربیان بازی کردم تمام تلاشم را کردم تا بهترین عملکردم را انجام دهم و آن چیزی را که مربیان می‌خواهند در زمین اجرا کنم. در نیم‌فصل هم با توجه به پیشنهادهایی که داشتم، به باشگاه درخواست جدایی دادم اما باشگاه قبول نکرد. من هم به‌خاطر اینکه قرارداد داشتم مجبور شدم بمانم. البته یک بدشانسی دیگری هم که داشتم، تیم سانتاکلارا در طول فصل ۳بار مربی خود را تغییر داد و این مسئله خیلی روی بازی‌کردن و عملکرد من تأثیر داشت. در کنارش مصدوم هم شدم که این مسئله هم خیلی مرا عقب انداخت.

   امسال پیام نیازمند هم یکی دیگر از لژیونرهای ما در لیگ پرتغال بود که او هم نتوانست انتظارات را برآورده کند.
یک مسئله‌ای که هم در مورد من و هم پیام نیازمند وجود دارد، این است که ما خیلی دیر به لیگ پرتغال آمدیم. بازی‌های فصل شروع شده بود و کار ما برای اینکه جایگاه ثابتی پیدا کنیم، خیلی سخت بود. اما درکل تجربه خوبی شد. من خودم با ۲۳سال سن، نخستین تجربه لژیونری را داشتم. ان‌شاءالله با استفاده از این تجربه برای فصل آینده بهترین تصمیم را می‌گیرم.

   ممکن است برای فصل آینده هم در تیم سانتاکلارا بمانی؟
درباره فصل آینده مهم‌ترین نکته برای من این است که در هر تیمی هستم بتوانم بازی کنم؛ حالا چه سانتاکلارا بمانم، چه راهی تیم دیگری شوم. در پایان بازی‌ها در جلسه‌ای با مدیران و مربی باشگاه درخصوص این مسائل صحبت خواهم کرد و بعد از آن با بررسی‌های لازم و با مشورت دوستانم سعی می‌کنم بهترین تصمیم را بگیرم.

   این روزها با نزدیک‌شدن به فصل نقل‌وانتقالات بحث حضورت در لیگ ایران و به‌خصوص تیم پرسپولیس به گوش می‌رسد. این موضوع را تأیید می‌کنی؟
به هر حال طبیعی است که پیشنهادهایی داشته باشم. همانطور که خودتان گفتید به فصل نقل‌وانتقالات نزدیک می‌شویم و تیم‌ها به‌دنبال خرید بازیکنان مدنظر خودشان هستند. درباره خودم می‌توانم بگویم پیشنهادهایی از تیم‌های مختلف بوده ولی فعلا هیچ تصمیمی نگرفته‌ام و منتظرم با پایان لیگ پرتغال تصمیم بگیرم.

   یعنی ممکن است فوتبالت را در داخل ایران ادامه بدهی؟
هیچ‌چیز مشخص نیست، باید شرایط را بررسی کنم. باید دقت لازم را در این خصوص داشته باشم تا تصمیمی بگیرم و به تیمی بروم که به پیشرفت فوتبالم کمک کند. حالا داخلی یا خارجی‌اش بعدا مشخص می‌شود.

   در مورد درخشش همشهری‌ات مهدی طارمی و قهرمانی‌اش همراه پورتو چه نظری داری؟
مهدی طارمی و پورتو در این فصل فوق‌العاده کار کردند و مزد شایستگی‌شان را گرفتند. طارمی الان نه افتخار بوشهر، بلکه افتخار ایران است و ایرانی‌های تمام دنیا به او می‌بالند. من مطمئنم طارمی همینطور به پیشرفتش ادامه خواهد داد. من هم دوست دارم مانند او مسیر پیشرفت را طی کنم.

   چندبار به تیم ملی دعوت شدی و حتی بازی هم کردی. حالا امید داری دوباره دعوت شوی؟
یک‌درصد هم ناامید نشده‌ام. همه تلاشم را می‌کنم تا دوباره در خدمت تیم ملی باشم. این آرزوی من است که با پیراهن تیم ملی بدرخشم.

   در مورد قرعه ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر چه نظری داری؟
هر تیمی که توانسته به جام‌جهانی صعود کند، مطمئنا تیم خوبی بوده است. پس هیچ حریفی آسان نیست و گروه ما هم مانند سایر گروه‌ها سخت است. اما با برنامه‌ریزی، اردوی تدارکاتی مناسب و بازی‌های تدارکاتی خوب می‌توانیم امیدوار باشیم که از گروه‌مان صعود کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ملت مبعوث شده اهل عقب‌نشینی نیست
معاون جهاددانشگاهی: آماده‌ایم به حل ابرچالش‌های ایران کمک کنیم
آزمون انتخاب سردفتر اسناد رسمی ۲۰ شهریور برگزار می شود
پایگاه آمریکا در اردن پیشران جنگ علیه ایران بود
آخرین تمهیدات آیین تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران
اعلام جزئیات برنامه‌های ارتش در مراسم بدرقه پیکر رهبر شهید انقلاب
چرا آمریکایی‌ها دیگر ترامپ را دوست ندارند؟
صعود دراماتیک مراکش به مرحله یک هشتم نهایی
شگفتی بزرگ جام بیست‌وسوم را پاراگوئه رقم زد
تشییع پیکر رهبر شهید، فرصتی است که مردم بغض در گلو را خالی کنند
مدیریت تنگه هرمز بر عهده کشورهای ساحلی است
حماس درباره سکوت کشورهای عربی در قبال نسل‌کشی در غزه هشدار داد
ویتکاف در راه دوحه است
حادثه امنیتی در شهرستان مرزی پاوه
اگر طرف آمریکایی به تفاهمنامه پایبند باشد، ما هم خواهیم بود
دور جدید مذاکرات، سه‌شنبه در دوحه برگزار می‌شود
صعود دراماتیک مراکش به مرحله یک هشتم نهایی
تراز صادراتی ایران متحول می‌شود
چرا موج گرما در فرانسه این‌همه قربانی گرفت؟
گرانی غذا و انرژی در اروپا و شوک به مزارع آمریکا
طرح جایگاه وداع با رهبر شهید انقلاب منتشر شد
خط اعتباری۳ هزار میلیاردی برای حمایت از دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده دانشگاه شریف در جنگ
اعلام آمادگی پارک دانشگاه تهران برای هدایت فناوری و نوآوری در روستاها
تغییر زمان آزمون داروسازان خارج از کشور
آغاز تحصیل متقاضیان غیرایرانی در دانشگاه‌های پزشکی با ویزای دانشجویی
معاون رئیس جمهوری: ظرفیت‌های استان سمنان زمینه‌ساز جهش فناوری‌های نوظهور است
آغاز فرآیند بهسازی شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده با مسئولیت معاونت علمی رئیس جمهوری
فرآیند نام‌نویسی در «طرح سه استاد» دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد
احداث دو مجتمع خوابگاهی جدید در دانشگاه امیرکبیر با تجمیع چند ساختمان/ نوسازی خوابگاه‌های فرسوده تا مهر ۱۴۰۵
آزمون انتخاب سردفتر اسناد رسمی ۲۰ شهریور برگزار می شود
پیگیری اجرای مصوبه افزایش حقوق/بیش از ۴۰ درصد اساتید دانشگاه فاقد مسکن
ابلاغ آیین‌نامه جامع فرآیندهای پژوهشی مقطع دکتری دانشگاه علامه
باشگاه نوآوری دانشکده بیوتکنولوژی دانشگاه تهران افتتاح شد
راهنمای عملی آمادگی آزمون آیمت برای بورسیه پزشکی ایتالیا
نتایج قبولی چه چیزی درباره بهترین آموزشگاه تیزهوشان نشان می‌دهد؟
امتحانات دانشگاه تهران به تعویق افتاد
معاونت علمی به‌دنبال توسعه فناوری‌های کاهش مصرف آب
اعلام تعطیلات تابستانه دانشگاه صنعتی شریف از ۱۰ تا ۲۳ مرداد
رونمایی از پلتفرم جدید مشاوره دانشجویی تا اواسط تیرماه
آغاز اجرای طرح آزمایشی خرید اعتباری اقلام غذایی دانشجویان
تغییر در زمان برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه خوارزمی
الگوی نوین حکمرانی مؤسسات آموزش عالی غیردولتی ابلاغ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top