تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/02/28 - 22:21
کد خبر: 432884

اولین درخواست «فراجا» از دولت

اولین درخواست «فراجا» از دولت

نیروی انتظامی با توجه به ارتقای ساختار سازمانی خود به فرماندهی کل و لزوم توسعه دانشگاه جامع علوم انتظامی برای تربیت افسران پایور و ارتقای سطح دانش انتظامی آنها، خواستار موافقت هیأت وزیران با بهره‌برداری این فرماندهی از اراضی جنب دانشگاه علوم انتظامی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» بر اساس ساختار سازمانی ابلاغ شده از ستاد کل نیروهای مسلح که به تأیید مقام معظم رهبری فرمانده معظم کل قوا نیز رسیده، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران تغییر یافته و در پی آن در برخی از رده های این فرماندهی تغییرات ساختاری ایجاد شده است.

در همین راستا دانشگاه علوم انتظامی امین به دو دانشگاه افسری و دانشگاه جامع علوم انتظامی تبدیل شده و با توجه به واقع شدن محل فعلی دانشگاه در کوه‌های شمالی و محدودیت احداث در بالای ۱۴۰۰ متر ارتفاع، گسترش دانشگاه جامع در محل فعلی امکان‌پذیر نیست. از طرفی زمین ضلع شرقی دانشگاه علوم انتظامی به مساحت ۶۳ هکتار که در اختیار این فرماندهی بوده نیز در سال ۱۳۸۰ به درخواست دانشگاه صنعتی شریف و اخذ مصوبه از ستاد کل نیروهای مسلح به آن دانشگاه تحویل شد اما پس از گذشت ۲۰ سال، هیچ‌گونه بهره‌برداری توسط آن دانشگاه از زمین موصوف به عمل نیامده است.

فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران به‌منظور توسعه و ایجاد دانشگاه جامع علوم انتظامی برای تربیت افسران پایور و ارتقای سطح دانش انتظامی آنها در راستای افزایش و ارتقای سطح امنیت داخلی کشور، پیشنهاد انتقال حق بهره‌برداری از اراضی یاد شده به این فرماندهی را به دولت ارائه کرد که این درخواست در کمیسیون حقوقی و قضایی دولت در حال بررسی است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top