تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/03/03 - 12:02
کد خبر: 433302

مکتب سلیمانی زنده است و با خون شهدا آبیاری می‌شود

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت سالروز حماسه سوم خرداد بیایه ای صادر کرد دراین بیانیه آمده است: مکتب سلیمانی زنده است و با خون شهدا آبیاری می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از  مهر، دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت حماسه سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر بیانیه‌ای صادر کرد.

متن بیانیه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ (صف -۸)

«سوم خرداد» در حافظه تاریخی ملت ایران، نماد پیروزی ملت شریف ایران و فرو ریختن هیمنه دشمنان انقلاب اسلامی است. این روز بزرگ نمادی از غرور ملی و وطن‌دوستی است و گزاف نیست اگر آن را شیرین‌ترین روز در روزهای سخت جنگ نامید. آنچه در سوم خرداد اتفاق افتاد، هم آزادسازی بخش مهمی از خاک این سرزمین از دست متجاوزان و هم تبلور اراده محکم «ما می‌توانیم» بود که ثمره آن را تاکنون در عرصه‌های مختلف مشاهده می‌کنیم.

«سوم خرداد» نام ایثارگران و جان برکفان سپاه و بسیج و ارتش را بر تارک قامت استوار ایران اسلامی و سپهر این مرز و بوم تا همیشه تاریخ ماندگار کرد. نسلی که حماسه عظیم آزادسازی خرمشهر را رقم زد، امتداد یافت و هر روز در لباسی و در سنگری خرمشهرهای دیگری رقم زد. روزی در ارتقای جایگاه علمی ایران در سنگر دانش رزم نمود و روزی در لباس مدافعان حرم، پاسدار امنیت و انسانیت شد و این آغاز راه است؛ چرا که با لطف الهی، در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) و رهبری داهیانه حکیم انقلاب اسلامی و وحدت و انسجام ملی از اعماق وجود معتقدیم که «خرمشهرها در راه است».

اقدامات کورکورانه دشمنان و استکبار جهانی برای خاموشی نور الهی نیز راه به جایی نخواهد برد. دشمنان می‌پندارند که با حذف قاسم سلیمانی و یاران عزیز و غریبش همچون شهید بزرگوار «صیاد خدایی» می‌توانند شتاب پیشرفت این ملت را فروکاهند غافل از اینکه «مکتب سلیمانی» زنده است و با خون شهدا آبیاری می‌شود و نسل غیور جوانان و نوجوانان ایران را هر روز قوی‌تر و سرافرازتر از گذشته خواهد کرد.

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن گرامیداشت چهلمین سالگرد حماسه غرورآفرین «سوم خرداد» و آزادسازی خرمشهر، به روح پرفتوح بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی (ره) و تمامی شهدای انقلاب اسلامی درود فرستاده و عزت و سرفرازی جمهوری اسلامی را از خداوند متعال مسألت می‌نماید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هشدار یمن: باب‌المندب به روی کشتی‌های سعودی بسته می‌شود
مراسم تشییع آقای شهید ایران
فیلم | حضور پرشور مردم در تشییع پیکر مطهر آقای شهید ایران
فیلم | لحظاتی از متوقف شدن خودروی حامل پیکر آقای شهید ایران در سیل انبوه مردم عزادار
فیلم | تصاویر هوایی از حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر امام شهید
فیلم | مردم در تشییع آقای شهید ایران به شیطان بزرگ سنگ زدند و عکسش را پاره کردند
فیلم | تابوت کوچک در آغوش عزاداران بی‌شمار
فیلم | گلباران پیکر رهبر شهید انقلاب توسط دانشجویان دانشگاه شریف
خداحافظی رسمی کی‌روش از تیم ملی غنا
رایزنی وزرای خارجه قطر و فرانسه درباره تفاهم‌نامه ایران آمریکا
قالیباف: در قبال امنیت و سرنوشت تمامی اضلاع جبهه مقاومت مسئولیت داریم
چند ساعت پس از جدایی تارتار؛ رحمتی سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر شد!
قالیباف: شرط مذاکره قوی، آمادگی کامل برای جنگ است
علت خشم محافل صهیونیستی از سرمربی تیم ملی فوتبال مصر چه بود؟
آغاز مراسم تشییع آقای شهید از ساعت ۶
عارف: فردا جهان شاهد حماسه‌ای از جنس عقلانیت انقلابی خواهد بود
برگزاری تشییع رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) به صورت زمینی
پاسخ باشگاه استقلال به سازمان لیگ در مورد سقف بودجه و بازیکن خارجی
دریادار ایرانی: دشمن خود را برای نبرد با رزمندگان مسلمان آماده کند
تیم کشتی آزاد جوانان ایران نایب‌ قهرمان آسیا شد
بازیکن ۲۹ ساله اولین خرید تارتار شد
بازدید دکتر حبیبی از روند آماده‌سازی دانشگاه‌های علوم پزشکی برای میزبانی از زائران دانشجو
تعطیلی سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در روز چهارشنبه
پژوهشگاه ملی سرطان جهاددانشگاهی آماده خدمت‌رسانی به عزاداران رهبر شهید
روایتی از ۴ دهه ارتباط دانشگاه صنعتی شریف با رهبر قائد انقلاب
بسیج همه‌جانبه دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت زائران امام شهید
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top