تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/03/03 - 18:30
کد خبر: 433343

توضیح جبلی راجع به بازگشت عادل فردوسی پور

توضیح جبلی راجع به بازگشت عادل فردوسی پور

رئیس سازمان صدا و سیما به بحث بازگشت عادل فردوسی پور به برنامه های تلویزیونی توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، پیمان جبلی درباره آخرین وضعیت بازگشت عادل فردوسی پور به صدا و سیما، اظهار داشت: برای یک بازی باید همه عوامل با هم همراه و هماهنگ باشند. موضوع فردوسی پور در دوره بنده اتفاق نیفتاد. اگر در دوره من اتفاق می‌افتاد تمام تلاش خود را می‌کردم تا اتفاقی نیفتد تا او برود. البته ضمانت نمی‌دهم که موفق می شدم. نمی‌خواهم بگویم معجزه می‌کردم اما اگر الان چنین اتفاقی می‌افتاد تمام تلاش خود را می‌کردم تا از ظرفیت فردوسی پور حداکثر استفاده شود و تمام استفاده را از توانایی، ظرفیت و محبوبیت او انجام دهیم.

وی افزود: از آن داستان سه سال گذشته است و من هم پس از سه سال مسئولیت صدا و سیما را برعهده گرفتم. الان میر‌اث‌دار وضعیتی هستم که این اتفاق افتاده و همه می‌گویند آن را درست کنید. همه هم فکر می‌کنند با امضاء طلایی جبلی مسئله حل می‌شود و می‌گویند تو بگو، فردوسی پور می‌آید. مسئله تمام می‌شود و می‌رود پی کارش!

رئیس سازمان صدا و سیما عنوان کرد: بارها گفته‌ام و باز هم می‌گویم باید قدر سرمایه‌های خود را بدانیم. باید تمام تلاش خود را بکنیم اما مسئله دو طرفه است و فقط اراده ما نیست. آن فردی که با او کار می‌کنیم هم باید بخواهد. آن هم باید اراده داشته باشد، قواعد بازی را بپذیرد، بازی تیمی را قبول کند. سرمربی تیم هم باید ارزش داشته‌هایش را بداند. بازیکن به همین راحتی گیر نیامده است. کسی که سرمایه شده به همین راحتی گیر ما نیامده و باید ارزش و قدرش را بدانیم.

جبلی افزود: در این مسئله خاص هم فردوسی پور، برادر عزیز ما نظرات خاص خودش را دارد و هم اصول مدیریتی اقتضاء می‌کند که با تدبیر تصمیم‌گیری شود تا شیرازه مدیریتی به هم نخورد. فارغ از اشخاص عرض کرده و نمی‌گویم این آدم و آن آدم. باید به تجربه‌های آینده نگاه کنیم. باید جوری تصمیم بگیریم که در آینده چنین تجربه‌هایی تکرار نشود و چنین اتفاقاتی نیفتد. نمی‌خواهم پاسخ دیپلماتیک، سربسته و دربسته بدهم. با فردوسی‌پور هم صحبت کردم و وقتی آمدم، در جریان ماجرا قرار گرفتم.

وی ادامه داد: تمام تلاش خود را می کنم هیچ سرمایه‌ای را از دست ندهیم و همه سرمایه‌ ای که از گذشته داشتیم، با ملاحظه تمام مسائلی که گفتم حفظ کنیم.  امیدواریم خدا کمک کند بتوانیم این کار را انجام بدهیم. البته مسئله یک طرفه نیست و دوطرفه است. نمی‌خواهم به فردوسی پور تعریض شود اما وقتی آنتن به صورت مثال در اختیار یک هنرمند قرار می گیرد، دو روز در اختیارش است و نباید فکر کند چیزی شده که پشت سرش هم نگاه نکند. صدا و سیما می‌گوید بیا اما می‌گوید 10 برابر پولی که به من می‌دادید بدهید تا بیایم.

رئیس سازمان صدا و سیما خاطرنشان کرد: اگر بگویم برای یک برنامه در صدا و سیما یک سلبریتی بسیار عزیزی که هم اکنون در اختیارش هستیم چند ده و چند صد میلیون تومان می‌گیرد، چه قضاوتی در مورد من خواهید کرد. شما در آن صورت می‌گویید چرا پول ملت را به فلان سلبریتی می‌دهی اما او این پول را می‌گیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top