تاریخ انتشار: شنبه 1401/03/07 - 20:30
کد خبر: 433751

تشویق خانواده‌ها به فرزند آوری نشر خوبی‌ها است

تشویق خانواده‌ها به فرزند آوری نشر خوبی‌ها است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت:یکی از مصادیق نشرخوبی‌ها آن است واقعیت خانواده های پرجمعیت شاداب و جذاب‌ را با استفاده از ابزارهای رسانه‌ای، هنری و... با مردم در میان بگذاریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» همزمان با فرا رسیدن ایام میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و هفته جوانی جمعیت، مراسمی ویژه کارکنان سازمان تبلیغات اسلامی با حضور حجت الاسلام محمد قمی در سالن سوره حوزه هنری برگزار شد.

حجت الاسلام قمی ضمن قدردانی از کارکنان سازمان تبلیغات اسلامی اظهار داشت: بنده با انسان‌های دلسوز، شریف و خدومی در طول این سال‌ها در سازمان آشنا شدم که خالصانه مشغول خدمت رسانی به مردم هستند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: خدمت‌هایی که سازمان تلاش می‌کند برای مردم داشته باشد بسیاری از اوقات به خادمین و اعضای خدمت گزار این سازمان کمتر ارائه می‌دهد چرا که سازمان و اعضای آن خود را موظف خدمت به مردم می‌داند بر همین اساس خادمین نهضت تبلیغات اسلام ناب در این سال‌ها از کمترین خدمات بهره مند بودند.

وی با استناد به کلام امام راحل تصریح کرد: حضرت امام هدف از تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی را نشر خوبی‌ها بیان می‌کنند و می‌فرمایند وظیفه تبلیغات اسلامی شناساندن خوبی‌ها است و تشویق به انجام آن و ترسیم زشتی‌ها و راه‌های منع از آن است؛ این تعابیر بسیار ساده و قابل فهم است.

قمی ادامه داد: زحمتکشان سازمان تبلیغات همواره خود را مکلف می‌دانند بیشتر از دیگر سازمان‌ها در جامعه خدمت رسانی داشته باشند چرا که به فلسفه وجودی تأسیس سازمان آگاهی کامل دارند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بیان داشت: امروز بسیاری از کسانی که در فضای تدوینی خانواده پر رونق، خانواده شاداب و خانواده پرزحمت تلاش می‌کنند نخستین سخنی که بعضاً می‌شنوند این است که آیا شما می دانید پوشک بچه چه قیمتی دارد؟ همه اینها واقعیت تلخ جامعه ما است.

وی افزود: مقصود از نشر خوبی‌ها آن است که واقعیت‌ها کتمان و مخفی باقی نماند و خانواده‌هایی که تعداد فرزندان بیشتری دارند و خانواده‌ای پر رونق، شاداب و جذاب‌تری هستند این واقعیات را با استفاده از ابزارهای رسانه‌ای، گردشگری، هنری، نمایشگاهی، آموزش‌های مجازی و حضوری، محتوای کمی و اصیل سنتی با مردم در میان بگذاریم چرا که بیان این واقعیات به نفع جامعه است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
زاخارووا: تمامی عاملان حمله به قطار کریمه شناسایی و مجازات خواهند شد
اسپانیا: هیچ راه‌حل نظامی برای تنش‌ها در غرب آسیا وجود ندارد
حزب‌الله تجمعات ارتش رژیم صهیونیستی را در جنوب لبنان هدف گرفت
محسن رضایی: اجازه دخالت هیچ طرف سومی در تنگه هرمز را نمی‌دهیم
فیلم | خطای محاسباتی تفکیک آمریکا از رژیم صهیونیستی
شنیده شدن صدای انفجار در اقلیم کردستان عراق
گوترش خواستار پایبندی به آتش‌بس در ایران، لبنان و غزه شد
توصیه مهم سید مجید موسوی: مردم حضور در خیابان را حفظ کنند
موج حملات به نتانیاهو به داخل لیکود هم کشیده شد
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
فیلم | استاد دانشگاه: کار دانشگاه مماس شدن با نظام مسائل کشور است
تداوم تجاوزات صهیونیست‌ها به جنوب لبنان
احمدیان: صدای خروشان ملت ایران را در آسمان تل‌آویو بشنوید
مقام ایرانی: توافق بدون رفع تحریم‌ها و آزادسازی دارایی‌ها غیرممکن است
مبلمان میسونی، هارمونی اصالت خانه های کلاسیک
راهنمای جامع حقوقی سنندج: استراتژی های دفاعی و انتخاب وکلای متخصص در دعاوی ملکی و خانواده
نوسانات برق قاتل خاموش کمپرسور اسکرو و راهکارهای حفاظت از سرمایه
قیمت عایق پشم سنگ | بررسی کامل عوامل مؤثر + لیست قیمت روز بازار
تحول در صنعت نمای ساختمان با متریال‌های نوین؛ چرا جی آر سی و میکروسمنت آینده معماری را تغییر داده‌اند؟
میکروسمنت چیست؟ معرفی ترندترین متریال‌های ساختمانی مدرن
بست داربست ایران بست و قالب بتن ایران بست | راهکار حرفه‌ای در صنعت ساختمان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top