تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/06/02 - 14:40
کد خبر: 562475

برنامه ویژه وزارت علوم برای بهبود تغذیه دانشجویان در سال تحصیلی جدید

برنامه ویژه وزارت علوم برای بهبود تغذیه دانشجویان در سال تحصیلی جدید

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: سازمان برای فراهم‌سازی شرایط مطلوب زیست‌بوم دانشجویی و بهبود تغذیه دانشجویان در آستانه سال تحصیلی جدید، برنامه‌های ویژه‌ای را پیگیری می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از سازمان امور دانشجویان، سعید حبیبا در حاشیه آیین افتتاحیه هفدهمین المپیاد فرهنگی-ورزشی دانشجویان پسر کشور که به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود در حال برگزاری است، ضمن ابراز خرسندی از میزبانی شایسته این رویداد، اظهار داشت: خوشحالم که شاهد برگزاری این آوردگاه بزرگ ورزشی در استان سمنان و شهر شاهرود هستیم.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان ضمن قدردانی از تلاش‌های رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود، استاندار، فرماندار و تمامی دست‌اندرکاران این رویداد ملی، تصریح کرد: هماهنگی و همدلی مسئولان استان سمنان منجر به گردهمایی بیش از ۳۰۰۰ دانشجو از ۱۷۰ دانشگاه کشور شده است که قرار است طی ۱۰ روز، رقابت‌های فشرده و پرشوری را پشت سر بگذارند.

وی در ادامه با تأکید بر اهمیت برگزاری این المپیاد در مقطع کنونی، افزود: برگزاری این رویداد در شرایط حساس کشور، نمادی از پویایی و نشاط نسل جوان است. همان‌طور که رزمندگان و مردم ما در عرصه‌های مختلف با افتخارآفرینی حماسه می‌سازند، دانشجویان عزیز ما نیز در میدان ورزش با رقابت جوانمردانه، برای خود و کشور افتخار کسب می‌کنند و این همان ایجاد «امید و نشاط» است که نیاز مبرم جامعه امروز محسوب می‌شود.

حبیبا در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌ریزی برای آغاز سال تحصیلی جدید اشاره کرد و گفت: با توجه به نزدیک شدن به فصل بازگشایی دانشگاه‌ها در مهرماه، سازمان امور دانشجویان وظیفه خود می‌داند که «زیست‌بوم دانشجویی» را به گونه‌ای فراهم کند که دانشجویان به‌عنوان آینده‌سازان کشور، در محیط‌های دانشگاهی و خوابگاه‌ها از شرایط مطلوب و آرامش کافی برخوردار باشند.

معاون وزیر علوم در پایان خاطرنشان کرد: موضوع بهبود وضعیت تغذیه دانشجویان از اولویت‌های مهم سازمان است که همچنان به‌طور جدی در حال پیگیری است. امیدواریم با اقدامات در دست اجرا، در آغاز سال تحصیلی جدید، شرایط مساعد و استانداردی را برای تحصیل و تحقیقِ با طیب خاطر دانشجویان فراهم آوریم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top