تاریخ انتشار: شنبه 1401/03/07 - 22:13
کد خبر: 433765

کاپیتان پرسپولیس: هیچ مشکلی با کسی ندارم

کاپیتان  پرسپولیس: هیچ مشکلی با کسی ندارم

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس نسبت به کنار گذاشتن از لیست این تیم برای بازی با شهر خودرو واکنش نشان داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» سیدجلال حسینی درباره کنار گذاشته شدن از سوی یحیی گل محمدی برای بازی فردا مقابل شهرخودرو مشهد گفت: خودم هم نمی دانم چه اتفاقی افتاد؟ هیچ مشکلی نداشتیم و مثل همیشه تمرینم را انجام دادم اما گفتند در لیست حضور ندارید.

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس که همراه با امید عالیشاه و فرشاد فرجی از جمع اردونشینان این تیم در دیدار فردا کنار گذاشته شد است افزود: نه تنها درگیری نداشتیم بلکه تمرین را نشاط برگزار کردیم. عکس‌های سایت باشگاه هم نشان می‌دهد که حالمان خوب بود ولی به محض اینکه تمرین تمام شد اعلام کردند در لیست نیستیم.

اگر کسی بگوید درگیری بوجود آمده است یا رفتار انضباطی رقم خورده است دروغ محض است. آنهایی که من را می‌شناسند می‌دانند هرگز چنین رفتاری نمی‌کنم.

او درباره اینکه آیا گل محمدی با این کار خواسته است نشان دهد که جایی در تفکرات فصل آینده پرسپولیس برایش قائل نیست تصریح کرد: واقعاً خودم هم نمی دانم. به هر حال دو بازی حساس داریم و باید این دو بازی را ببریم. برای تیم آرزوی موفقیت می‌کنم. پرسپولیس مهمتر از هر اسم دیگری است.


کاپیتان اول سرخپوشان یادآور شد: الان نمی‌خواهم وارد جزئیات شوم. در آخر فصل حرف‌هایم را می زنم ولی خواستم بگویم هرگز و تحت هیچ شرایطی بی نظمی را قبول نکرده ام و خودم هم با بی انضباطی شدیداً مشکل دارم. پس صحبت از درگیری یا هر آنچه در این زمینه بگویند به من نمی‌خورد.

سیدجلال حسینی درباره علل عدم موفقیت این تیم در مسیر کسب قهرمانی گفت: صحبت در این زمینه بسیار زیاد است. اتفاقاً بگذاریم فصل تمام شود تا همه حرف‌ها را بزنم. الان فقط آرزو می‌کنم بتوانیم دو دیدار باقی مانده را با قدرت پشت سر بگذاریم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کتاب میناب ۱۶۸: کودکانی که در آتش سوختند در مالزی رونمایی شد
مادران ایرانی؛ حافظان فرهنگ مقاومت در بحران‌های جنگ
سرانه مطالعه ۱۳ دقیقه در روز؛ زنگ خطر برای آینده فرهنگی ایران
حمله خواهران منصوریان به رئیس فدراسیون ووشو/ خودزنی الهه منصوریان!
تیم ملی بلافاصله پس از بازی‌ها باید آمریکا را ترک کند؟
قالیباف: تا اراده واقعی برای اعتمادسازی نباشد، پاسخ ایران همین است
فرمانده کل ارتش: شرارت‌های دشمن تکرار شود، اقدامات ما شدیدتر خواهد شد
محسن رضایی: آتش‌بس باید در تمام لبنان اعمال شود/مذاکره نتیجه ندهد محاصره را تحمل نمی‌کنیم
عملیات متوقف شد؛ رژیم پاسخ دردناک گرفت
ادعای گروسی درباره تداوم بی اطلاعی آژانس از مقادیر اعلام‌شده ذخایر اورانیوم ایران
رکورد نقدیندگی در روز سرخ بورس
متحدان سابق کامالا هریس به دنبال چهره‌های تازه برای انتخابات ۲۰۲۸
دبیر شورای عالی امنیت ملی: اگر ائتلاف شیطانی خطا کند، منطقه برایش جهنم خواهد شد
لاوروف: آماده مذاکره صادقانه با اوکراین هستیم
حضوری شدن برخی امتحانات دانشگاه علم و صنعت در مقطع کارشناسی
فراخوان جایزه ابوریحان بیرونی ویژه پژوهشگران جوان علوم پایه منتشر شد
دوگانه «میدان یا مذاکره» کاذب است / قدرت میدان، قدرت چانه‌زنی دیپلمات‌ها را بالا می‌برد
دو گانه مذاکره یا اقتدار یک خطای راهبردی است
هیاهوی سازش طلبان را خفه کنید
عقلانیت نظام مند و پاسخ صریح
تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top