تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/03/08 - 21:17
کد خبر: 433893

حضور۶۳ هزار استقلالی در جشن قهرمانی

حضور۶۳ هزار استقلالی در جشن قهرمانی

معاون اجرایی باشگاه استقلال گفت: بعد از پیگیری‌ها و رایزنی‌های مختلف موفق شدیم تا مجوز حضور ۶۳ هزار هوادار را در این بازی اخذ کنیم که جا دارد از مسئولان ذی‌ربط بخاطر همکاری در این قضیه تشکر کنم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» «سعید فتاحی» روز یکشنبه در گفتگویی با اشاره به حادثه تلخ متروپل آبادان که منجر به درگذشت هموطنان عزیزمان شد، اظهار داشت: این حادثه غمگین و ناراحت کننده را به همه بازماندگان تسلیت می‌گویم و برای مصدومان حادثه آرزوی سلامتی و بهبودی از خداوند متعال بکنم.

وی افزود: به احترام عزیزانی که در این حادثه تلخ از بین ما رفتند، بازی استقلال و نفت مسجد سلیمان با یک دقیقه سکوت برگزار خواهد شد.

معان اجرایی استقلال خاطرنشان کرد:  بعد از پیگیری‌ها و رایزنی‌های مختلف موفق شدیم تا مجوز حضور ۶۳ هزار هوادار را در این بازی اخذ کنیم که جا دارد از مسئولین ذی‌ربط بابت همکاری ایشان در این قضیه تشکر کنم.

فتاحی تصریح کرد: لازم است که این نکته را به هواداران استقلال یادآوری کنم که بلیت فروشی این بازی تنها به صورت اینترنتی است و بلیتی در ورزشگاه آزادی فروخته نخواهد شد و به همین دلیل بدون بلیت راهی محل برگزاری بازی نشوند.

وی گفت: سازمان لیگ مسئول برگزاری جشن قهرمانی است ولی ما تعدادی از پیشکسوتان عزیز باشگاه استقلال، به همراه مدیران سابق این باشگاه را به این جشن قهرمانی دعوت کردیم و در کنار این عزیزان و هواداران، جشن قهرمانی استقلال در لیگ برتر را جشن خواهیم گرفت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عقب‌نشینی ترامپ از تهدید وتوی طرح‌های دموکرات‌ها
هراس صهیونیست‌ها از جنگ‌افروزی نتانیاهو
پزشکیان: توسعه دیپلماسی محور مأموریت سفیران ایران در کشورهای مقصد باشد
پزشکیان: ملت ایران صلح‌طلب است اما زیر بار زور و تحمیل نمی‌رود
پزشکیان: ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه روابط ایران و نیجریه وجود دارد
پزشکیان: وحدت کشورهای اسلامی، ضامن امنیت و ثبات منطقه است
تاج: قلعه‌نویی تا زمانی که جام ملت‌ها باشد سرمربی تیم ملی است
حزب الله لبنان: ارتباطی با فعالیت‌های بی‌ثبات کننده در سوریه نداریم
تاریخ‌سازی آرش پهالی و کسب نخستین مدال ووشو ایران
پکن و مسکو؛ همراهی راهبردی با تهران
بدون تاریخ؛ بدون نشانی
استمرار هوشمندانه زندگی در سایه امید جمعی
چهار هزار و ۳۲ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن
بختیاری‌زاده: نبض بازی را در اختیار داشتیم/ شجاعانه بازی کردیم
بازیکنان استقلال در پایان بازی با الشمال چه گفتند؟
آسانی: همه باید به استقلال احترام بگذارند
برگزاری اجتماع بزرگ خونخواهان رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی
کاهش تنش در منطقه محور رایزنی عراقچی با وزیر خارجه مصر
پیروزی شیرین استقلال در عراق/ آسانی تفاوت‌ها را رقم زد
باز هم توهین بشنوم تراکتور را از زمین خارج می‌کنم
اپل کاهش سودش را پیش بینی کرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top