تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/03/11 - 12:19
کد خبر: 434217

آمادگی دانشگاه علامه برای توسعه همکاری علمی با دانشگاه سامرا

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی بر آمادگی این دانشگاه برای پذیرش و تبادل استاد و دانشجو و توسعه زمینه های مشترک علمی، آموزشی و پژوهشی با دانشگاه سامرا خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه علامه طباطبایی، عبدالله معتمدی در دیدار با رئیس دانشگاه دولتی سامرا به معرفی امکانات، تجهیزات و ظرفیت های دانشگاه علامه طباطبایی پرداخت و گفت: این دانشگاه با ۶۵ سال قدمت بزرگترین دانشگاه تخصصی علوم انسانی در ایران است و در حال حاضر ۱۱ دانشکده، ۶ پژوهشکده و ۵ مرکز پژوهشی دارد.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی اظهار کرد: همچنین بیش از ۱۳ هزار دانشجو و ۵۵۰ عضو هیئت علمی در این دانشگاه به تحصیل و انجام فعالیت های علمی مشغول هستند.

وی با بیان اینکه دانشگاه علامه طباطبائی جزو دانشگاه های تراز اول کشور است و با بسیاری از دانشگاه های خارج از کشور تفاهم نامه همکاری های علمی و بین المللی امضا کرده است، افزود: این دانشگاه آمادگی دارد در خصوص تبادل تجربیات علمی، پذیرش و تبادل استاد و دانشجو و زمینه های مشترک علمی، آموزشی و پژوهشی با دانشگاه سامرا همکاری کند.

در ادامه صباح العباس رئیس دانشگاه سامرا نیز در این دیدار، ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان دانشگاه معتبر و شناخته شده، و اعلام آمادگی برای توسعه همکاری و استفاده از ظرفیت این دانشگاه اعلام آمادگی کرد.

وی بیان کرد: وجود دانشگاه سامرا در شهر مقدس سامرا و ارتباط آن با زائران امامان عسکری و اقشار فرهنگی، ما را تشویق می کند هر چه بیشتر با مراکز علمی و دانشگاهی ایرانی به ویژه دانشگاه علامه طباطبائی ارتباط داشته باشیم و از این ارتباط برای خدمت به زائران استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه سامرا در ادامه به معرفی دانشگاه سامرا و رشته‌های این دانشگاه پرداخت و اظهار داشت: دانشگاه سامرا یک دانشگاه جامع دولتی است. ۹ دانشکده دارد و رشته‌های آن در دو محور علوم پایه و علوم انسانی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ارائه می‌شود.

وی گسترش همکاری های علمی و پژوهشی دانشگاه‌های عراق را با دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران بسیار ارزشمند دانست و اظهار کرد: امیدواریم در این دیدار، زمینه افزایش همکاری‌ها میان دانشگاه سامرا و دانشگاه‌ها و مراکز علمی ایران به ویژه دانشگاه علامه طباطبائی فراهم شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
عراقچی: از راه‌حل‌های دیپلماتیک که حقوق ملت ایران را تأمین کند، استقبال می‌کنیم
هشدار حمله هسته‌ای کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی
شایسته‌سالاری و شفافیت، حلقه مفقوده مبارزه با فساد در شرکت‌ها، صندوق‌های بازنشستگی و سازمان‌های دولتی است
اقدام خصمانه سوئد علیه ایران
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شد
تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه
منابع بودجه ۱۴۰۶ باید متناسب با تکالیف برنامه هفتم امنیت غذایی باشد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top