تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/03/15 - 13:13
کد خبر: 434454

بیانیه مشترک حوزه های علمیه خواهران در محکومیت فیلم عنکبوت مقدس

مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه الزهراء (س) در خصوص ساخت و انتشار فیلم عنکبوت مقدس بیانیه مشترکی صادر کرده و خواستار پیگیری حقوقی و قانونی موضوع از سوی مراجع ذیصلاح شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از حوزه‌های علمیه خواهران، در پی ساخت و انتشار فیلم عنکبوت مقدس که موجب وهن ایران و اسلام و توهین به مقام شامخ اهل بیت علیهم السلام است، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه الزهراء (س) بیانیه محکومیت مشترکی صادر کرده و خواستار پیگیری حقوقی و قانونی موضوع از سوی مراجع ذیصلاح شدند.

متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ (الصف آیه ۸)

مرز دوستی و دشمنی گاه از تار مویی باریک‌تر است. در طول پربرکت عمر انقلاب اسلامی بارها مسائل مهمی از طریق رسانه با زبان هنر یا غیر آن نقد شده و گاه باعث ایجاد تشنج گردیده است؛ اما عدم اعتنا به مقدسات دینی و حرمت ائمه اطهار علیهم السلام، بحثی دیگر و غیر قابل اغماض است.

بار دیگر به بهانه نقد معضلی اجتماعی، نقض دین روی داد و افعال غیرمنطقی عده‌ای با برداشت ناصواب از اتفاقی جدای از دین و دینداران، دست آویزی برای وهن مذهب گردید.

اگرچه اصل ورود رسانه به حوزه نقد آگاهانه، قابل تقدیر است؛ ولی نقد، آن گاه سازنده است که حریم‌ها را نشکند و به مقدسات توهین نکند.

فیلم «عنکبوت مقدس» از جمله آثاری است که خواه ناخواه مرز بین نقد و ادب را شکست و خواسته یا ناخواسته، با بیان نافرم یک ناهنجار مهم اجتماعی، خود به فعلی قبیح بدل شد.

ما دوستداران مکتب اهل بیت علیهم السلام به رأفت و مهربانی خاندان عصمت و طهارت و خیرخواهی این راهبران عزیز امت اسلامی اذعان داشته و ضمن نکوهش ناهنجار اول، اقدام نسنجیده منتقدان این اَعمال نابخردانه را با عملی هنجارشکنانه نمی‌پسندیم و به این وسیله ضمن محکوم کردن این اقدام، اعتراض خود را به اینگونه رفتارهای غیر منطقی اعلام می‌کنیم.

دامان عصمت و طهارت اهل بیت علیهم السلام و رویه خیرخواهی پیامبر اکرم و خاندان پرشکوهش، مملو از نقاط روشن پرمهر و دلسوزانه است.

بدیهی است اعمالی که در فیلم مزبور مورد نکوهش قرار گرفته‌اند از جانب هیچ دیندار دلسوزی تأیید نخواهد شد؛ اما آیا انصاف در این است که افعال نسنجیده ی برخی را بهانه‌ای برای توهین به دین مقدس اسلام و امامان بزرگوار این دین یگانه قرار دهیم؟

«مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران» و «جامعه الزهرا سلام الله علیها» ضمن قدردانی از زحمات هنرمندان متعهد کشورمان که همیشه خط خود را از جامعه‌ی به اصطلاح هنرمند بی درد نسبت به مسائل اسلام جدا کرده‌اند، با حمایت از فرهنگ و آداب والای ایرانی اسلامی، ضمن محکوم نمودن اقدامات نسنجیده برخی هنروران که موجب وهن ایران و اسلام می‌گردد، اعتراض خود را اعلام می‌نماید و امیدوار است ضمن پیگیری حقوقی و قانونی موضوع از سوی مراجع ذیصلاح، در آینده جامعه محترم و دیندار ایران اسلامی شاهد تکرار چنین حوادثی نباشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top