تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/03/24 - 10:22
کد خبر: 435368

۱۱۴ مصدوم کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد از بیمارستان ترخیص شدند

عصر روز دوشنبه ۲۳ خردادماه حدود ساعت ۱۷:۰۰ حادثه‌ای به دلیل نشتی گاز یکی از مخازن در کارخانه کربنات سدیم شهرستان فیروزآباد فارس واقع در ۳۵ کیلومتری جاده فیروزآباد به عسلویه اتفاق افتاد

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» نقل از فرارو، رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بازدید شبانه از بیمارستان حضرت قائم (عج)، ضمن بررسی روند ارایه خدمات درمانی به مصدومان حادثه نشتی مواد شیمیایی در کارخانه کربنات سدیم شهرستان فیروزآباد، گفت:در این حادثه ۱۳۳ مصدوم در بیمارستان فیروز آباد پذیرش شدند و تاکنون ۱۱۴ مصدوم ترخیص شده اند.

به گزارش ایرنا، دکتر سید وحید حسینی شامگاه دوشنبه با حضور در بیمارستان حضرت قائم (عج) شهرستان فیروزآباد، ضمن گفتگو با تیم واکنش سریع دانشگاه و مسوولان این مرکز درمانی، از نزدیک جویای روند خدمت رسانی به مصدومان این حادثه شد.
او با بازدید از بخش‌های بستری مصدومان این حادثه، بر فرآیند‌های ارائه خدمات در این مرکز درمانی نظارت کرد و با گفتگو با مصدومان و همراهان، میزان رضایتمندی آنان را از دریافت خدمات جویا شد.

مسوول ارشد حوزه سلامت فارس با اعلام اینکه خوشبختانه موردی از فوت ناشی از این حادثه گزارش نشده است، افزود: ۱۳۳ مصدوم به بیمارستان حضرت قائم (عج) منتقل شدند که از این تعداد تاکنون ۱۱۴ مصدوم ترخیص شدند.

دکتر حسینی با بیان اینکه پس از وقوع حادثه بلافاصله مراکز درمانی و بیمارستان‌های شیراز و شهرستان‌ها به حالت آماده باش درآمدند، از برگزاری دو نشست ستاد مدیریت بحران دانشگاه و اعزام تیم پزشکی متخصص، یک دستگاه بالگرد، ۱۲ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به شهرستان فیروزآباد خبر داد.

قدردانی رییس دانشگاه از تیم واکنش سریع دانشگاه و کادر بیمارستان به پاس مدیریت صحیح و اقدام سریع و به موقع در ارایه خدمات درمانی به مصدومان این حادثه

مسوول ارشد حوزه سلامت استان با قدردانی از تیم واکنش سریع دانشگاه و پزشکان، پرستاران و کارکنان این بیمارستان به پاس اقدام سریع در ارایه خدمات درمانی به مصدومان این حادثه، عنوان کرد: مصدومان این حادثه بیشتر دچار آسیب‌های تنفسی شدند که خوشبختانه با درمان به موقع و سریع و مدیریت صحیح در این مرکز درمانی، خدمات در کوتاهترین زمان ممکن به مصدومان ارایه شد.

دکتر حسینی با تاکید بر اینکه سرمایه اصلی دانشگاه پرسنل جهادی و تلاشگری هستند که در بحران‌ها با تمام توان برای نجات جان بیماران و مصدومان تلاش می‌کنند، گفت: پس از هر بحرانی، نگرانی‌هایی به وجود می‌آید که اقدامات سریع تیم‌های درمانی و مدیریت صحیح این مرکز درمانی در این بحران، باعث رفع نگرانی‌ها در بین خانواده‌های مصدومان شد.

او با بیان اینکه اقدامات مسوولان، پزشکان، پرستاران و کارکنان این مرکز درمانی در حادثه نشتی مواد شیمیایی در کارخانه کربنات سدیم شهرستان فیروزآباد قابل تقدیر است، اظهار کرد: این حادثه نیز یک بحران بوده که بار دیگر پزشکان، پرستاران و کارکنان مجموعه سلامت استان با سرعت عمل در ارایه خدمات درمانی، توانستند نتیجه مطلوبی بگیرند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به وضعیت مطلوب کرونا ویروس در کشور و استان، گفت: در حال حاضر میزان ابتلا، بستری و فوت ناشی از کرونا کاهش یافته و ایجاد وضعیت مطلوب کرونایی در کشور نسبت به سایر کشورها، حاصل لطف خداوند متعال، تلاش دولت سیزدهم، وزارت بهداشت، پزشکان، پرستاران و کارکنان مجموعه سلامت، همچنین مشارکت و همراهی مردم است که این دستاورد مهم را رقم زدند.

همچنین گزارشی از سوی دکتر «مهرداد شریفی» معاون درمان دانشگاه و دیگر مسوولان این بیمارستان در زمینه اقدامات انجام شده به مصدومان این حادثه به رییس دانشگاه ارائه شد.

عصر روز دوشنبه ۲۳ خردادماه حدود ساعت ۱۷:۰۰ حادثه‌ای به دلیل نشتی گاز یکی از مخازن در کارخانه کربنات سدیم شهرستان فیروزآباد فارس واقع در ۳۵ کیلومتری جاده فیروزآباد به عسلویه اتفاق افتاد.

کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد مرداد ۱۳۹۹ افتتاح شد. این کارخانه در زمینه تولید کربنات سدیم فعالیت می‌کند که ظرفیت سالانه این واحد ۳۲۰ هزار تن است.

در زمان بهره‌برداری این کارخانه اعلام شد که این واحد صنعتی با سرمایه گذاری ۲۰ هزار و ۶۷ میلیارد ریال و با اشتغال بیش از هزار و سه نفر در شهرستان فیروزآباد به بهره برداری رسیده است.

تولیدات این شرکت در صنایع پایین دستی مثل شیشه و بلور، صنایع شوینده و پاک کننده، تصفیه آب و پتروشیمی استفاده می‌شود.

فیروزآباد در فاصله ۹۳ کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top