تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/03/24 - 18:05
کد خبر: 435425

فروش صندلی دانشگاه دولتی «۷۰ میلیون تومان»

فروش صندلی دانشگاه دولتی «۷۰ میلیون تومان»

رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی پایتخت از دستگیری ۲ کلاهبردار خبر داد که با فروش صندلی‌های یکی از دانشگاه‌های دولتی از ۱۰۰ نفر بیش از ۷۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران از دستگیری 2 کلاهبردار خبر داد که با فروش صندلی های یکی از دانشگاههای دولتی 70 میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند.

سرهنگ سعید راستی در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس در تشریح جزییات این خبر گفت:در پی شکایت چند تن از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری و اخذ مبالغ هنگفتی برای ثبت نام در یکی از دانشگاه های دولتی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: با انجام تحقیقات اولیه مشخص شد متهمان با ادعای ذی نفوذ بودن در دستگاه های اجرائی، مبالغی بیش از 700 میلیون ریال از دانشجویان دریافت و سپس از ارائه خدمات دانشگاهی امتناع می ورزند.

رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران تصریح کرد : با شناسایی مخفیگاه متهمان در میدان الغدیر یافت آباد و شهر طالقان از توابع استان تهران نتیجه تحقیقات پلیسی به مرجع قضائی منعکس و در نهایت دستور دستگیری متهمان اخذ شد.

این مقام انتظامی با بیان اینکه هر 2 متهم در مخفیگاهشان دستگیر و کارشناسان ارزش ریالی اموال کلاهبرداری شده را بیش 70 میلیارد ریال اعلام کردند افزود: هر 2 متهم به جرم ارتکابی بیش از 100 فقره اعتراف کردند.

سرهنگ راستی به شناسایی 10 تن از مالباختگان در این خصوص اشاره کرد و در خاتمه گفت: تلاش برای دستگیری سایر اعضای این باند و کشف جزئیات پرونده در دستور کار پلیس قرار دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
شعبان بی‌مخ‌ها علیه دانشجو/ از به هم ریختن مراسم عزاداری تا چاقوکشی در دانشگاه!
ابزارهای انضباطی، تنها راه مواجهه با خشونت طلبان دلنشگاه
وقتی «سایه جنگ» هم کارگر نیست
کاریکاتور| بزرگنمایی ۵۰۰ درصدی از پهلوی توسط بی‌بی‌سی و اینترنشنال
راهنمایان گردشگری، معماران تصویر ایران در جهان هستند
آماده شدن مسلمانان جهان برای ماه رمضان +عکس
مراسم افتتاحیه سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم +عکس
ایرانیان همواره با علوم قرآنی عجین و در آن پیشتاز بوده‌اند
پیگیری وزیر علوم از رئیس‌جمهور برای اعزام دانشجو به خارج
دانشگاه رازی در مسیر ارتقای نقش ملی و بین‌المللی قرار دارد
وریا غفوری: باید برای قهرمانی بجنگیم
اردن: از خاک ما علیه ایران استفاده نخواهد شد
انتخاب واحد تکمیلی در دانشگاه آزاد آغاز شد
شرایط اعزام زوج‌های جوان به حج عمره اعلام شد
ایران، نیروی دریایی و هوایی کشور‌های عضو اتحادیه اروپا را تروریستی اعلام کرد +عکس
تشکل‌های دانشجویی نباید به دوقطبی و نفرت دامن بزنند/دانشگاه محل آرامش از مسیر گفت‌وگوست
شناسنامه کاری برای بانوان کارآفرین روستایی تهیه می شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top