تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/03/26 - 16:08
کد خبر: 435511

بازدید رئیس جمهور از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

 بازدید رئیس جمهور از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

رئیس جمهور در جریان بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان قول مساعدت برای افزایش اعتبارات اهدایی به شرکت‌های مستقر در این شهرک را داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» آیت‌الله ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور به همراه سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری بعدازظهر پنجشنبه و در جریان بیست و پنجمین سفر استانی به اصفهان از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بازدید کردند.

در حاشیه این بازدید رئیس جمهور با اشاره به شعار سال مبنی بر «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرین» اظهار داشت: جلوه‌ای از شعار سال جاری در مجموعه شهرک‌های دانش بنیان اصفهان است، با توجه به اینکه متخصصان و آینده سازان در این مجموعه حضور دارند، علاوه بر آموزش اشتغال آنها را تضمین می‌کنید که مهاجرت معکوس شود و امید در دل جوانان بیاید و زمینه اشتغال فراهم شود.

آیت‌الله رئیسی ادامه داد: برای گردش مالی و رفع نیاز مالی این مجموعه صندوق فناوری و نوآوری وجود دارد، اما ظاهراً امکانات کافی ندارد. از مجموعه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان حمایت مالی و حقوقی و معنوی انجام می‌شود و برای صادرات محصولات نیز تسهیلگری صورت می‌گیرد.

رئیس جمهور ادامه داد: بازار محصولات دانش بنیان در کشورهای همسایه نیز طرفدار و متقاضی دارد و همین مدت کوتاه دولت در کشورهای همسایه مشاهده شد که مشتری محصولات فناوری محور هستند. در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان افراد سرمایه هستید و به این موضوع افتخار می‌کنیم. هرچند ممکن است که مشکلات و موانعی وجود داشته باشد، اما مردان و زنان بزرگ با رفع موانع و سعه‌صدر و پیگیری و امیدآفرینی به جاهای بلندی رسیدند.

وی خطاب به مسئولان و اعضای شهرک علمی و تحقیقاتی گفت: با تعداد کم و زیاد مجموعه‌های فناور محور در شهرها وجود دارد و سعی کنید با همین قوت و قدرت علم و دانش را در عرصه‌های مختلف پیاده کنید. بهتر است که دانایی را به توانایی و حتی ساختمان سازی و نساجی و سفره مردم ضمیمه کنید.

رئیس جمهور تاکید کرد: باید در اقتصاد و زندگی مردم وارد شد و وظیفه می‌دانم که حتماً از شرکت‌های مستقر در شهرک‌های حمایت کنم و مبالغ صندوق‌های کارآفرینی برای حمایت کافی نیست.

گفتنی است، بیش از هفت هزار و ۸۶۰ نفر از نخبگان، متخصصین و اساتید دانشگاه در رشته‌های مختلف فنی و علمی و در قالب بیش از ۶۱۰ شرکت در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مشغول فعالیت هستند.

رئیسی ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این شهرک در گفتگو با متخصصان، کارشناسان و مدیران این مجموعه در جریان جزئیات فعالیت‌ها و تولیدات این شهرک علمی و تحقیقاتی قرار گرفت.

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت اجرایی خود را از سال ۱۳۸۰ به طور جدی با راه‌اندازی اولین مرکز رشد در کشور و با هدف حمایت و هدایت شرکت‌های کوچک و نوپای دانش‌بنیانی که ایده‌های نوآورانه و فناورانه داشته و امکانات لازم جهت عملیاتی نمودن آن را ندارند، آغاز کرد و به عنوان حلقه واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه به توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش و نهایتاً تبدیل علم به ثروت در کشور ایفای نقش کرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top