تاریخ انتشار: شنبه 1401/03/28 - 16:39
کد خبر: 435639

در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، استقرار ۲ هزار واحد فناور

در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، استقرار ۲ هزار واحد فناور

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از استقرار ۲۰۰۰ واحد فناور در این پارک خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، علی اسدی گفت: مخاطب اصلی شعار سال دانشگاه ها هستند که باید پرچم دار نهضت تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین باشند. تمرکز اصلی دانشگاه‌ها در این حوزه باید بر پارک های علم و فناوری باشد.

وی در ادامه اظهارکرد: شعار سال وظیفه سنگینی را به عهده همه دانشگاهیان و به ویژه پارک های علم و فناوری محول کرده است. به همین جهت ضروری است تا برنامه ریزی های دقیقی برای تحقق این فرمان صورت گیرد.

اسدی در تشریح اقدامات در دست انجام به منظور تحقق اهداف عالی کشور گفت: در گام اول باید ارتباط ارگانیکی که میان معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تهران و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران شکل گرفته، توسعه یابد.

وی در ادامه با اشاره به هدف استقرار ۲۰۰۰ واحد فناور در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران تصریح کرد: در راستای تحقق این موضوع، مجموعه دانشگاه تهران به میدان آمده است و به همین جهت جلساتی با روئسای دانشکده ها و دانشکدگان دانشگاه تهران تنظیم و تشکیل می دهیم تا بتوانیم از فضا، زیرساخت ها و امکانات دانشگاه تهران برای این امر بهره ببریم.

اسدی از حضور ۲۲۰۰ عضو هیات علمی و ۲۰ هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) در دانشگاه تهران یاد کرد و افزود: یافته های پژوهشی در صورتی که به سمت نوآوری و فناوری عملیاتی نشوند، بحث تبدیل علم به ثروت تحقق پیدا نخواهد کرد. در همین راستا، در تلاشیم تا در مرحله اول ۱۰ تا ۲۰ درصد از این پایان نامه ها و رساله های دانشجویان تحصیلات تکمیلی و همچنین با حضور ۱۰ تا ۲۰ درصدی اعضای هیات علمی، گامی در جهت تحقق استقرار ۲۰۰۰ واحد فناور برداریم و این موضوع عملیاتی شود.

وی تصریح کرد: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در کنار دانشکدگان دانشگاه تهران و با حضور و همراهی اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تهران که از آنها به عنوان یاوران علمی یاد می شود، در جهت عملیاتی کردن اهداف گام بر می دارد.

وی با بیان اینکه جذب شرکت های خارج از دانشگاه تهران، مانند روال گذشته صورت می گیرد، اظهار داشت: مطابق با دستور ریاست دانشگاه تهران، اماکن، فضاها و ساختمان هایی که در حال حاضر در اختیار شهر دانش است، با هماهنگی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در اختیار شرکت هایی که از طریق شورای پذیرش انتخاب شده اند، قرار گیرد.

اسدی استقرار ۲۰۰۰ واحد فناور را منوط به داشتن برنامه ریزی دقیق و منسجم دانست و افزود: با همکاری خوبی که در بدنه دانشگاه تهران اعم از معاونت های آموزشی، پژوهشی و سرمایه گذاری دانشگاه تهران وجود دارد و همچنین با حمایت رووسای دانشکده ها و دانشکدگان تحقق این هدف میسر خواهد بود.

اسدی با اشاره به بیانات رهبری، دانشگاه تهران را نماد آموزش عالی کشور دانست و گفت: با توجه به اینکه دانشگاه تهران در مباحث آموزشی، پژوهشی و مسئولیت پذیری اجتماعی همواره پیشتاز بوده است، موضوع ترویج فرهنگ نوآوری و فناوری در کشور با توجه به شعار سال مورد توجه قرار داده است. به همین منظور ایده اعطای جایزه فناوری و نوآوری از طریق کمیسیون ملی یونکسو ایران به سرآمدان این عرصه مطرح شد.

اسدی از انعقاد تفاهم نامه سه جانبه ای میان دانشگاه تهران، معاونت فناوری و نوآوری وزارت عتف و کمیسیون ملی یونسکو در ایران یاد کرد و تشریح کرد: با توجه به آنکه دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی کشور شناخته می شود و قوانین و آیین نامه های آن الگویی برای سایر مراکز علمی و دانشگاهی است و همچنین با توجه به ظرفیت های دانشگاه تهران در سراسر کشور، تصمیم بر آن شد که دبیرخانه دائمی جایزه فناوری و نوآوری یونسکو در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران مستقر شود. کمیته ارزیابی علمی و اجرایی این جایزه در دانشگاه تهران و در این دبیرخانه مستقر است که تمام مراحل ارزیابی در این کمیته بررسی می شود.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در خصوص همکاری دانشگاه تهران با یونسکو اظهار کرد: این همکاری در سطح بسیار خوبی است و مجموع ۱۷ کرسی سازمان یونسکو در ایران، ۷ کرسی در دانشگاه تهران فعال است، ااین موضوع حاکی از جایگاه علمی دانشگاه تهران است که سازمانهای مختلف علاقه‌مند به همکاری با دانشگاه تهران هستند.

اسدی جایزه فناوری و نوآوری یونسکو را یک جایزه ملی خواند و افزود: این امر در آینده به به عنوان یک جایزه بین‌المللی ادامه خواهد یافت و به افرادی که در زمینه فناوری منشاء اثرات مثبتی بودند تعلق خواهد گرفت.

وی با تاکید بر اهمیت استقرار کمیته ارزیابی در این دبیرخانه خاطر نشان کرد: علاوه برآنکه فعالیت های اجرایی این جایزه در دانشگاه تهران و در دبیرخانه این جایزه انجام می شود، بلکه کمیته ارزیابی هم که ارزیابی آثار و سرآمدان حوزه فناوری و نو آوری را صورت می دهد و فرایند اصلی چگونگی انتخاب و تعریف شاخص ها را پیاده میکند، در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران مستقر است . مهم‌ترین بخش این جایزه هم همین فرایند انتخاب و بررسی و شاخص‌هاست.

اسدی به موضوع تامین منابع مالی این جایزه نیز پرداخت و تصریح کرد: هزینه‌های دبیرخانه جشنواره با دانشگاه تهران خواهد بود و تامین منابع مالی از سوی وزارت علوم انجام می‌شود. رئیس دانشگاه تهران در خصوص زمان آغاز به کار دبیرخانه جایزه فناوری و نو آوری گفت:‌ این دبیرخانه اواخر خردادماه فعالیت خود را آغاز می‌کند و سازو کارها و فرایند، آیین نامه‌ها و کمیته‌های تخصصی مختلف باید شکل بگیرد.

وی گفت: با توجه به اینکه راه‌اندازی این دبیرخانه و جایزه فناوری و نو آوری یونسکو بر اساس یک تفاهم‌نامه سه جانبه بین دانشگاه تهران،‌ وزارت عتف و کمسیون ملی یونسکو در ایران شکل گرفته است اعضای این دبیرخانه نیز با مشارکت و همکاری این سه نهاد تشکیل خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top