تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/03/29 - 17:20
کد خبر: 435775

میزبان تحقیقاتی دانشمندان جوان توسط ۷دانشگاه از کشورهای مسلمان

میزبان تحقیقاتی دانشمندان جوان توسط ۷دانشگاه از کشورهای مسلمان

طرح حمایت از فرصت های تحقیقاتی دانشمندان جوان در راستای تحقق مأموریت بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) اجرایی می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ستاد ارتباطات و ترویج بنیاد مصطفی(ص)، طرح حمایت از فرصت های تحقیقاتی دانشمندان جوان در راستای تحقق مأموریت بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) اجرایی می شود.

این طرح با هدف «هم‌افزایی و ارتقای ظرفیت فعالان علم، فناوری و نوآوری جهان اسلام» و در حوزه ظرفیت سازی اجرایی خواهد شد.

تا کنون ۷ دانشگاه از مالزی، پاکستان، ترکیه، عمان و ایران میزبانی فرصت های تحقیقاتی دانشمندان جوان را پذیرفته اند که مذاکرات با سایر نهادهای علمی برجسته جهان اسلام نیز ادامه دارد.

در این طرح بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) به عنوان طراح و مجری برنامه با موسسات علمی و فناوری جهان اسلام وارد تعامل و همکاری شده و فعالیت های دبیرخانه‌ای این طرح را بر عهده خواهد داشت.

موسسات علمی و فناوری منتخب جهان اسلام نیز در قالب موسسه میزبان، ارزیابی و پذیرش نهایی مقاضیان و تقبل هزینه‌های میزبانی آنها را بر عهده خواهند داشت.

طی توافقات حاصل شده، کمیته دائمی همکاری‌های علمی و فناوری کشورهای اسلامی(کامستک)، هزینه های رفت و برگشت ۱۰۰ پژوهشگر در سال را از کشور مبدا به مقصد بر عهده گرفته است.

در این طرح تاکنون دانشگاه های کوچ ترکیه، ناست پاکستان، خلیج عمان، UPM مالزی، UPSI مالزی، صنعتی شریف ایران و مرکز ICCBS دانشگاه کراچی پاکستان برای همکاری در این طرح اعلام آمادگی کرده اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بهترین برنامه ها برای طراحی لوگو از مبتدی تا حرفه ای
چه زمانی به یک سرور حرفه‌ای نیاز داریم؟راهنمای انتخاب بهترین سرور hpe
نکات آسان برای نو نگه داشتن فرش ها
چک ‌لیست انتخاب نرم ‌افزار حسابداری شرکتی + نکات مهم
لیست شماره پیراهن بازیکنان بارسلونا در فصل ۲۰۲۷؛ تغییرات جدید در نیوکمپ
وقتی تنها یک قطعه از پیکر باقی مانده بود
بازگشت به مدرسه پس از تعطیلی/ چرا برخی کودکان مقاومت می‌کنند؟
دویستمین شب بعثت مردم تهران امشب برگزار می‌شود
استارشیپ با ۲۶ ماهواره برای نخستین بار به مدار زمین می رود
آمادگی ۵۰۰ نیروی عملیاتی تهران برای مقابله با سیلاب
پیام هشدارآمیز یمن خطاب به خلبانان سعودی: مراقب باشید
ترفـیع استادان پیام‌نور مشروط شد/ جزئیات امتیازهای جدید اعلام شد
زاکانی: فرهنگسراها باید حلقه پیوسته مساجد، مدارس و خانواده باشند
ال‌نینو بیشترین اثر را در پاییز دارد
صادق: ۷۰۰ هزار متقاضی واقعی در انتظار مسکن هستند
تغییر مسیر هواپیمای نتانیاهو به آمریکا به دلایل امنیتی
آمادگی ۲۶ درصد داوطلبان جان فدا برای کار نظامی
افتتاحیه کنگره بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز +عکس
هشدار وزیر علوم درباره دیکتاتوریِ نامرئی حاصل از هوش مصنوعی
روایت جدید از هزینه‌کرد ۱.۵ میلیارد تومانی در شرکت بارز/چرا هزینه مراسم به حساب مدیر حراست واریز شد؟
دویست شب مجاهدت مردم خیابان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top