تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/03/30 - 10:30
کد خبر: 435847

زیدان سکوت خود را شکست

زیدان سکوت خود را شکست

سرمربی سابق رئال مادرید تاکید کرد که هنوز انگیزه زیادی برای مربیگری دارد. او درباره توافق با پاری سن ژرمن هم سخن به میان آورد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، زین الدین زیدان روزهای درخشانی را روی نیمکت رئال مادرید تجربه کرد و توانست سه فصل پیاپی این تیم را به قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا برساند.

زیدان بعد از جدایی از رئال مادرید هدایت هیچ تیمی را برعهده نگرفته است اما در روزهای اخیر از توافق این مربی سرشناس با پاری سن ژرمن سخن به میان آمده است.

زیدان سکوت خود را شکست و بعد از مدتها حاضر به مصاحبه شد. او در برنامه تلیفوت که از شبکه TF۱ پخش شد شرکت کرد و گفت: می خواهم به مربیگری ادامه بدهم. من همچنان شور و هیجان زیادی دارم. فوتبال منبع شور و هیجان من است و نمی توانم از آن دور باشم.

او درباره رویای خود گفت: من رویای هیچ چیزی را ندارم چرا که هر آنچه را که در سر می پروراندم به آن رسیدم. ۵۰ سال سن دارم و از عملکرد و دستاوردهای خود راضی هستم. این بسیار مهم است. 

زیدان درباره این سوال که آیا همچنان چیزهای زیادی دارد که به فوتبال هدیه کند، با لبخند پاسخ داد: بله هنوز چیزهای زیادی است شاید هم کم اما می خواهم این راه را کامل کنم.

این چهره محبوب فرانسوی درباره اینکه آیا با پاری سن ژرمن و یا تیم دیگری به توافق رسیده است، گفت: هنوز هیچ توافقی با تیمی نداشته ام.

او در بخشی دیگر از صحبت های خود درباره صحنه جنجالی جام جهانی ۲۰۰۶ و برخورد با ماتراتزی گفت: من به آن صحنه افتخار نمی کنم اما به هر حال بخشی از دوران فوتبالی من است. انسان همیشه ایده‌آل رفتار نمی کند و گاهی اوقات شرایط سختی را تجربه می‌کند. این یکی از شرایط سخت و عصبی بود که من با آن مواجه شدم. به نظرم لیزارازو می‌توانست مانع از چنین حرکتی شود. اگر او کنار من بود قطعا این برخورد را انجام نمی‌دادم. به هر حال گذشته را نمی‌توان تغییر داد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سایه اپستین بر انتخابات ترامپ/ پرونده‌ای که قمارباز را رها نمی‌کند
۴.۷ میلیارد دلار کجاست؟
کویت و آتش‌افروزی علیه ایران
اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز ثمربخش بود / به تفاهم‌های خوبی دست یافتیم
شناسایی و دستگیری دو تیم تروریستی در سراوان و ایرانشهر
آمریکای لاتین ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه روابط با ایران دارد
یمن: وزارت دفاع عربستان با موشک هدف قرار گرفت
نماینده روسیه: در موضوع ایران، هیچ جایگزینی برای دیپلماسی وجود ندارد
تاریخی‌ترین قهرمانی فرنگی‌کاران در جهان؛ دنیا در خاک کشتی ایران
گروسی: ایران شرایط بازرسی از مراکز هسته‌ای خود را مهیا کند!
حسن رنگرز: جوانان ایران توانایی عبور از شرایط دشوار را دارند
نماینده چین:حملات آمریکا و اسرائیل به ایران، مانع بازرسی‌های آژانس است
حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن به فرودگاه ابها
مخبر: اقتدار فناورانه نخبگان ایران، دشمن را به استیصال کشانده است
تراکتور رأی کمیته انضباطی را به چالش کشید
آمادگی صلیب سرخ برای گسترش همکاری‌ها با هلال‌احمر ایران
صالحی‌امیری: ایران فراتر از جغرافیاست؛ تمدن ایرانی ماندگارتر از دشمنان
پوتین: ساخت نیروگاه هسته‌ای بوشهر در جریان است
اعتراض ملوان به رأی انضباطی دیدار با تراکتور/ کسر امتیاز منصفانه نیست
اصلا درباره تشدید خشونت در اروپا نگران نیستم
جدیدترین ادعای واهی نهاد تروریستی سنتکام درباره تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top