تاریخ انتشار: جمعه 1401/04/03 - 20:13
کد خبر: 436278

اسرائیل نتایج تحقیقات سازمان ملل درباره ترور ابوعاقله را رد کرد

اسرائیل نتایج تحقیقات سازمان ملل درباره ترور ابوعاقله را رد کرد

ارتش رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه ای نتایج تحقیقات سازمان ملل درباره ترور شیرین ابوعاقله خبرنگار فلسطینی را رد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» سخنگوی رسمی ارتش رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای گزارش اخیر سازمان ملل، درباره ترور شیرین ابوعاقله خبرنگار فلسطینی را جانبدارانه توصیف کرد.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه مدعی شد که تیراندازی به سوی شیرین ابوعاقله خبرنگار فلسطینی به هیچ وجه عامدانه نبود و مشخص نیست این تیرها از سوی چه کسانی شلیک شده است.

گفتنی است سخنگوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد امروزدر سخنانی شهادت خبرنگار الجزیره توسط صهیونیست‌ها را تأیید کرد.

راوینا شمداسانی سخنگوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد امروز جمعه در ژنو به خبرنگاران اعلام کرد که اطلاعات جمع آوری شده وی نشان می‌دهند نیروهای رژیم صهیونیستی یازدهم ماه می خبرنگار فلسطینی شبکه الجزیره را به شهادت رسانده اند.

سخنگوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل در این باره گفت: همه اطلاعات جمع آوری شده ما با این یافته انطباق دارد که تیراندازی‌هایی که به کشته شدن ابوعاقله و زخمی شدن همکارش «علی صمودی» انجامید، از سوی نیروهای امنیتی اسرائیل بوده و نه تیراندازی فلسطینیان مسلح.

شمداسانی در این خصوص اضافه کرد: این بسیار ناراحت کننده است که مقامات اسرائیل تحقیقات جنایی را در این باره انجام نداده اند.

سفیر فلسطین در اتحادیه اروپا پیشتر در مصاحبه با شبکه تلویزیونی الجزیره درباره تازه‌ترین تحولات مربوط به پرونده ترور «شیرین ابو عاقله» گفته بود: در مواضع نهادها و مؤسسات بین المللی در قبال ترور شیرین ابو عاقله و اعمال فشار علیه رژیم صهیونیستی برای همکاری در خصوص این پرونده، پیشرفت‌های مثبتی حاصل شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
وکیل تتلو: خبر آزادی او صحت ندارد
افتتاح بارگاه شمس آغاز فصلی در پاسداشت میراث اندیشه و عرفان ایران است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top