تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/04/05 - 08:11
کد خبر: 436411

سارق مسلح گیم نت در درگیری با پلیس کشته شد

سارق مسلح گیم نت در درگیری با پلیس کشته شد

سمند سوار مسلحی که صبح روز گذشته به یک مرکز بازی های رایانه ای در مشهد دستبرد زده بود، چند ساعت بعد طی درگیری مسلحانه با پلیس کشته شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روزنامه خراسان، اوایل صبح روز گذشته و در حالی که هنوز جنب و جوش زیادی در خیابان های شهر دیده نمی شد، راننده یک دستگاه سمند سفید رنگ در حاشیه بولوار دلاوران مشهد متوقف شد. عقربه های ساعت از ۶ صبح عبور کرده بود که راننده جوان مقابل در یک مرکز بازی های رایانه ای بین دلاوران ۴۳ و ۴۵ قرار گرفت. او نگاهی به کرکره بسته انداخت و چشم هایش را در اطراف پیاده رو چرخاند. وقتی مطمئن شد که رهگذری از آن جا عبور نمی کند و خیابان خلوت است، با ترفندی خاص کرکره مرکز بازی های رایانه ای (گیم نت) را بالا کشید و در حالی که سلاح کلت را در دست می فشرد به طبقه زیرزمین رفت جایی که متصدی مغازه به همراه شاگرد و فرد دیگری در آن مکان خواب بودند.

مرد جوان که مراقب اطرافش بود اسلحه به دست ، بالای سر متصدی مغازه رفت و پس از اطمینان از این که آن ها به خواب عمیق فرو رفته اند، ۴ دستگاه بازی های رایانه ای (پی اس فور) را جمع کرد و درون خودرو گذاشت. او دوباره به داخل زیرزمین بازگشت و دسته کابل های رابط را نیز به سرقت برد و درون خودروی سمند انداخت.

این سارق ۳۰ ساله برای بار سوم به داخل مرکز بازی های رایانه ای رفت تا لوازم صوتی را نیز جمع آوری کند اما در یک لحظه که از بالای سر آن ها عبور کرد یکی از آن ها از خواب پرید و با دیدن مرد ناشناس در زیر زمین، فریاد کشید «دزد! دزد»، سارق جوان اگر چه اسلحه را از کمرش بیرون آورد اما بدون تیراندازی پا به فرار گذاشت و سراسیمه پشت فرمان سمند سفید رنگ نشست.

در این هنگام متصدی مرکز رایانه ای که فلاسک چای را برای دفاع از خود برداشته بود فریاد زنان به داخل خیابان دوید و فلاسک چای را در حالی به سمت خودرو پرت کرد که راننده جوان پدال گاز را فشرد و از آن محل گریخت.

طولی نکشید که با گزارش ماجرای سرقت مسلحانه به پلیس، گروه کارآزموده ای از کارآگاهان دایره مبارزه با سرقت های مسلحانه و با صدور دستوری ویژه از سوی سرهنگ کارآگاه جواد شفیع زاده (رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی) عازم بولوار دلاوران شدند و به تحقیق در این باره پرداختند.

بررسی های میدانی که با نظارت سرهنگ مهدی سلطانیان (رئیس اداره جنایی آگاهی) صورت گرفت، از سرقت مسلحانه با یک دستگاه سمند سرقتی حکایت داشت. تحقیقات کارآگاهان بیانگر آن بود که سارق مسلح، برای آن که آثاری از خود به جا نگذارد ابتدا خودروی سمند را از منطقه قاسم آباد مشهد سرقت و سپس با آن نقشه سرقت مسلحانه از مرکز بازی های رایانه ای را طراحی کرده است.

در همین حال متصدی این مرکز به سرهنگ وحید حمیدفر (رئیس دایره مبارزه با سرقت های مسلحانه) گفت: این مرکز حدود سه هفته قبل نیز مورد دستبرد سارق یا سارقان قرار گرفته است.

با افشای برخی زوایای این پرونده، دامنه تحقیقات گسترده به افسران اداره اطلاعات جنایی سپرده شد و بدین ترتیب ردزنی سارق مسلح فراری در حالی آغاز شد که نیروهای پلیس با هدایت مستقیم سرهنگ بهرامزاده (جانشین آگاهی خراسان رضوی) به امکانات و لوازم ایمنی مجهز شدند چرا که احتمال رویارویی با سارق مسلح وجود داشت اما رصدهای اطلاعاتی نشان داد که سمند سوار مسلح به سمت شهر جدید گلبهار در حرکت است و با سرعت ترسناکی آسفالت بزرگراه آسیایی را از زیر چرخ های خودرو می گذراند.

لحظاتی بعد بیسیم های پلیس به صدا درآمد و خبر فرار سارق مسلح به سوی گلبهار، نیروهای انتظامی را به تکاپو انداخت. عقربه های ساعت ۱۲ ظهر را پشت سر گذاشته بود که با دستور سرهنگ محسن صبری پور (فرمانده انتظامی گلبهار) نیروهای گشت و یگان امداد در مسیر فرار سارق مسلح قرار گرفتند و با رعایت تدابیر امنیتی به کمین دزد سمند سوار نشستند.

طولی نکشید که یکی از خودروهای گشت یگان امداد، با سمند سفیدرنگ روبه رو شد و بی درنگ مراتب را به سلسله مراتب فرماندهی گزارش داد. دقایقی بعد و در حالی که سارق مسلح در کمین نیروهای انتظامی با سرعت سرسام آوری به فرار خود ادامه می داد، نیروهای گشت فرمان «ایست» صادر کردند اما دزد جوان که نمی دانست همه نیروهای انتظامی با اجرای طرح مهار در حالت آماده باش قرار دارند، برای گریز از چنگ قانون، پدال گاز را به کف خودرو چسباند و بر سرعت سمند افزود.

فرمان های پی در پی «ایست» نیز بی نتیجه بود و او به گونه ای از لابه لای خودروها ویراژ می داد که با چندین خودروی عبوری به شدت برخورد کرد اما در حالی که وارد خیابان عطار شده بود در حاشیه خیابان توقف کرد چرا که دیگر خودرو به دلیل تصادف شدید با یک دستگاه کامیون به شدت آسیب دیده و قادر به حرکت نبود.

سارق مسلح بدون توجه به شلیک تیرهای هوایی پلیس نیز تلاش کرد تا باز هم راه فراری بیابد اما قسمت جلو و موتور خودرو جمع شده بود و به هیچ وجه امکان فرار وجود نداشت در همین هنگام ناگهان سارق جوان اسلحه کلت کمری را بیرون کشید و از پشت فرمان به سوی نیروهای گشت آتش گشود، او با تیراندازی قصد داشت جو رعب و وحشتی ایجاد کند ولی در عین حال گلوله هایی را به سمت نیروهای انتظامی نشانه می رفت.

دیگر جان شهروندان به خطر افتاده بود و مماشات پلیس با سارق مسلح جای تردید داشت به همین دلیل با دستور سرهنگ «صبری پور» افسران یگان امداد به شلیک متقابل پرداختند و سارق مسلح را هدف گرفتند. دقایقی بعد صدای تیراندازی متوقف شد و نیروهای گشت با رعایت موازین امنیتی، خودرو را به محاصره درآوردند که بررسی های مقدماتی نشان داد جوان ۳۰ ساله بر اثر اصابت گلوله های پلیس کشته شده است.

دقایقی بعد مراتب به مقامات قضایی اعلام شد و بررسی های مقام قضایی نیز در این باره ادامه یافت. بررسی های بیشتر بیانگر آن بود که هویت واقعی سارق مسلح «عادل – ش» است اما او با مدارک جعلی خود را تبعه عراقی معرفی می کرد. همچنین تحقیقات پلیس گلبهار که به سرپرستی سرهنگ صادقی (جانشین فرمانده انتظامی گلبهار) انجام شد به نتایجی رسید که نشان می داد خودروی سمند در پانزدهم اردیبهشت گذشته از منطقه قاسم آباد مشهد سرقت شده است که این خودرو برای ادامه تحقیقات به پارکینگ انتقال یافت و اسلحه کلت کمری سارق نیز ضمیمه پرونده شد. گزارش خراسان حاکی است، کنکاش های پلیس برای کشف سرقت های احتمالی دیگر این سارق مسلح همچنان ادامه دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
به جای مردم‌رانی، مردم‌داری کنید
رئیس دانشگاه شهید بهشتی مردم را دعوت کرد در تشییع رهبر شهید شرکت کنند
پیروزی حقوقی استاد حامی فلسطین در دانشگاه کالیفرنیا
دانشمندی که دو بار آماج ترور قرار گرفت
ادای احترام شخصیت‌های جهان به پیکر آقای شهید ایران
بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی جهت دعوت مردم برای شرکت در آیین بدرقه قائد عظیم‌الشأن، حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای قدس الله نفسه الزکیه
حمایت قاطع جمعی از نمایندگان مجلس از بیانیه ده‌ماده‌ای راهبردی جمعی از اعضای مجلس خبرگان رهبری
سفر لاکچری ۴۰ میلیاردی به کره جنوبی برای ثبت قلعه الموت
تهران؛ تکرار یک حماسه تاریخی / ایران در قاب میلیونی
تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
بازگشت دراماتیک بلژیک به جام/ جادوی شیاطین سرخ مقابل سنگال تکمیل شد
اطلاعیه آستان قدس رضوی ویژه مراسم بدرقه رهبر شهید
چین خواستار لغو هرچه زودتر تحریم‌ها علیه ایران شد
میزبانی دانشگاه خواجه نصیر از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید
رایزنی امیر قطر با ویتکاف و کوشنر درباره مذاکرات ایران و آمریکا
کادر فنی نباید روی ۳ امتیاز حساب می‌کرد/ بازیکنان با وجودشان جنگیدند
پایان همکاری پرسپولیس با اوسمار/ اسکوچیچ در یک قدمی نیمکت سرخپوشان
آماده‌باش دانشگاه فرهنگیان در مراسم تشییع رهبر شهید
آماده‌باش آتش‌نشانی تهران در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top