تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/04/07 - 14:33
کد خبر: 436664

معرفی نفرات برگزیده مسابقات قرآن فرهنگیان

معرفی نفرات برگزیده مسابقات قرآن فرهنگیان

آئین اختتامیه هفتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان به پایان رسید و نفرات برتر این دوره از مسابقات که به مدت دو روز در مشهد مقدس برگزار شده بود؛ مشخص شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، آئین اختتامیه هفتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان به پایان رسید و نفرات برتر این دوره از مسابقات که به مدت دو روز در مشهد مقدس برگزار شده بود؛ مشخص شدند.

در بخشی از آئین اختتامیه این دوره از مسابقات اصغر باقرزاده معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش یکی از سیاست‌های معاونت خود را گسترش فعالیت‌های قرآنی در زمان و مکان‌های بیشتر عنوان کرد و گفت: از دیگر سیاست‌های ما این است که کتاب درسی، پایه مسابقات قرآن عترت و نماز دانش آموزان باشد.

وی با تاکید بر توسعه فعالیت دارالقرآن‌ها گفت: باید بتوانیم در زمینه گسترش فعالیت‌های قرآنی مدارس از ظرفیت آنها استفاده کنیم.

هفتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان در حالی در استان خراسان رضوی برگزار شد که ۱۷ سال قبل نیز برای نخستین بار این استان میزبان این اولین دوره این مسابقات بوده است.

مرحله مقدماتی هفتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان در خردادماه برگزار شده و مرحله پایانی آن از چهارم تا ششم تیرماه با حضور ۳۲۰ فرهنگی به صورت حضوری در دو بخش خواهران و برادران برگزار شد.

در بخش برادران و در رشته حفظ کل قرآن کریم موسی معتمدی از استان اصفهان حائز رتبه نخست و در بخش حفظ ده جز نیز سید مهدی بنی هاشمی از استان اصفهان رتبه اول را کسب کرد.

در بخش قرائت قرآن کریم علی اصغر شم آبادی از استان خراسان رضوی رتبه نخست را کسب کرد؛ همچنین محمود مختاری از استان همدان رتبه اول بخش روش تدریس احکام را به خود اختصاص داد. در بخش نهج البلاغه نیز سعید عزیزی از استان فارس رتبه نخست را کسب کرد.

در بخش خواهران و در رشته حفظ کل قرآن کریم فاطمه زرین از استان آذربایجان غربی حائز رتبه نخست و در بخش حفظ ده جز نیز سیده شکوفه حسینی از استان بوشهر رتبه اول را کسب کرد.

در بخش قرائت قرآن کریم نزیهه جنامی از استان خوزستان رتبه نخست را کسب کرد؛ همچنین الهه خوش چشم از استان قم رتبه اول بخش روش تدریس احکام را به خود اختصاص داد و در بخش نهج البلاغه نیز سمیه فیروزی از استان فارس رتبه نخست را کسب کرد.

برای مشاهده و دریافت کامل نتایج هفتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان کلیک کنید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | جمله‌ای که شهید مطهری درباره شهید مفتح به رهبر انقلاب گفت
افق‌های جدید برای مدیران فرهنگی
دلیل عدم حضور جبهه پایداری در جلسه احزاب با پزشکیان چه بود؟
استاد دانشگاه: ابتلا به سرطان در ایران یک‌سوم متوسط جهانی است
عارف، آیین‌نامه انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی را ابلاغ کرد
یوتیوبرهای ایرانی قربانی یک تصمیم در کالیفرنیا
بحران آب به نقطه پایان نرسید
بالاگرفتن اعتراض معاونان پژوهشی دانشکده ها به ناکارآمدی معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز/خاموشی چراغ پژوهش
مدیرعامل ۲۵۰ شرکت‌ دانش‌بنیان از اساتید دانشگاه ها هستند
تأکید بر تبادل دانشجو و تحقیقات مشترک میان ایران و یک دانشگاه چینی
فیلم | بحران مسکن؛ نتیجه کمبود زمین یا موانع خودساخته دولت؟
فیلم | این زبان بدن شبیه شاکی است یا متهم؟!/ واکنش وزیر میراث فرهنگی به شکایت از خضریان
جلسه بررسی راهکارهای تحقق انسجام ملی و چگونگی عبور از چالش‌ها به ریاست رئیس‌جمهور پزشکیان +عکس
دانشگاه خواجه نصیرالدین دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون پذیرش می‌کند
سردار شکارچی: پس از جنگ اخیر حتی لحظه‌ای تولید موشک‌‌ تعطیل نشد
یارانه نقدی این خانواده‌ها قطع می‌شود
بازدید روسای دانشگاه‌های کشور از موزه مجلس شورای اسلامی +عکس
مراسم تجلیل از نخبگان علمى به پیشنهاد مقام معظم رهبرى برگزار شد
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود
حدود نیمی از احکام قانون جوانی جمعیت ناقص یا اصلاً اجرا نشده است
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top