تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/04/13 - 09:21
کد خبر: 437093

استرالیا با ارسال سلاح به اوکراین باز هم به روسیه پشت کرد

استرالیا با ارسال سلاح به اوکراین باز هم به روسیه پشت کرد

نخست وزیر استرالیا در سخنانی از کمک میلیون دلاری نظامی به اوکراین خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، «آنتونی آلبانیز»، نخست وزیر استرالیا در بیانیه ای که روز دوشنبه منتشر شد، از کمک نظامی گسترده به اوکراین خبر داد.

نخست وزیر استرالیا در این ارتباط اعلام کرد: «به دنبال درخواست رئیس جمهور [اوکراین] ولادیمیر زلنسکی برای حمایت بیشتر، استرالیا بسته جدید کمک‌های زیر را به اوکراین ارائه خواهد کرد: ۹۹.۵ میلیون دلار استرالیا کمک نظامی، شامل ۱۴ نفربر زرهی، ۲۰ خودروی محرک محافظت شده بوش مستر و سایر تجهیزات نظامی که توسط صنایع دفاعی استرالیا و کمک به صندوق بسته کمک جامع ناتو در اوکراین تأمین شده است.»

نخست وزیر استرالیا گفت که این میزان، کل کمک نظامی کانبرا به کی یف را به حدود ۳۸۸ میلیون دلار استرالیا (۲۳۰.۶ میلیون دلار) می‌رساند.

آلبانیز گفت که استرالیا همچنین ۸.۷ میلیون دلار استرالیا (۵.۹ میلیون دلار آمریکا) را برای کمک به سرویس گارد مرزی اوکراین برای ارتقای تجهیزات مدیریت مرزی، بهبود امنیت سایبری و تقویت عملیات مرزی در این زمینه اختصاص خواهد داد.

او گفت که این کشور برای صادرات اوکراین به استرالیا معافیت گمرکی را فراهم می‌کند و در دادگاه بین المللی دادگستری برای حمایت از اوکراین در پرونده این کشور علیه روسیه مشارکت خواهد کرد.

نخست وزیر استرالیا در ادامه گفت: «سفر من به کی یف و دیدارهای اخیر دیگر رهبران جهان پیام روشنی را ارسال می‌کند که کشورهای دموکراتیک مانند استرالیا در مواقع ضروری در کنار مردم اوکراین خواهند ایستاد.»

نخست وزیر استرالیا همچنین روز گذشته در جریان دیدار از پایتخت اوکراین از اعمال تحریم‌هایی علیه روسیه خبر داده و گفته بود: «ممنوعیت واردات طلا از روسیه از سوی استرالیا به محدودیت‌های ما علیه مسکو اضافه شده است. قصد داریم تعداد کل افراد تحریم شده روسی توسط استرالیا را به ۸۴۳ نفر برسانیم.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top