تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/04/20 - 13:23
کد خبر: 437747

بازگشت جوکر به گوگل پلی!

بازگشت جوکر به گوگل پلی!

اکنون این بدافزار یک بار دیگر برگشته و در بیش از ۱۰۰ هزار اپلیکیشن نصب شده در فروشگاه پلی استور شناسایی شده است.

به گزارش سرویس فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایتنا، گوگل در امنیت اپلیکیشن‌هایی که در فروشگاه پلی استور عرضه می‌کند، پیشرفت کرده است. اما با وجود تلاشهای این شرکت، محققان امنیت سایبری مرتبا بدافزارهایی را شناسایی می‌کنند که خود را در پوشش اپلیکیشن‌های بی‌ضرر برای دانلود در این پلتفرم، مخفی کرده‌اند. یکی از این تهدیدها، بدافزار جوکر بوده است که یک تروجان جاسوس افزار بوده و امکان بهره برداری از دستگاه قربانیان و نصب بدافزارهای خطرناک‌تر را فراهم می‌کند. اکنون این بدافزار یک بار دیگر برگشته و در بیش از ۱۰۰ هزار اپلیکیشن نصب شده در فروشگاه پلی استور شناسایی شده است.

شرکت تحقیقات امنیت سایبری "پرادئو" بدافزار جوکر را در چهار اپلیکیشن شامل پیامهای اس ام اس هوشمند، کنترل فشار خون، مترجم صوتی و کوئیک تکست اس ام اس، شناسایی کرده است. این تیم به گوگل اطلاع داده و از آن زمان این اپلیکیشن‌ها از پلی استور حذف شده‌اند اما بیش از ۱۰۰ هزار اپلیکیشن آلوده به این بدافزار که نصب شده اند، به معنای آن است که همین حالا هم کاربران زیادی دچار مشکل شده‌اند. این محققان به کاربران توصیه کردند اگر این برنامه‌ها را نصب کرده اند، آنها را فورا حذف کنند زیرا به منزله دریچه‌ای برای نفوذ هکرها به دستگاههای اندرویدی با استفاده از انواع دیگر بدافزار هستند.

بر اساس گزارش وب سایت اندروید پلیس، فروشگاه برنامه گوگل با بدافزار جوکر ناآشنا نیست. این بدافزار نخستین بار در سال ۲۰۱۷ شناسایی شد و به شکلی طراحی شده بود تا در هنگام دانلود و نصب اپلیکیشن، قابل شناسایی نباشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top