تاریخ انتشار: شنبه 1401/04/25 - 18:42
کد خبر: 438344

برگزاری آزمون وکالت ۱۴۰۰، روز پنج‌شنبه

برگزاری آزمون وکالت ۱۴۰۰، روز پنج‌شنبه

سازمان سنجش آموزش کشور با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد؛ آزمون وکالت ۱۴۰۰ روز پنج‌شنبه ۳۰ تیرماه جاری برگزار می‌شود؛ کارت آزمون سه‌شنبه نیز توزیع خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، سازمان سنجش آموزش کشور طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به اطلاع داوطلبان شرکت در آزمون متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت کانون‌های وکلای دادگستری (نوبت پذیرش سال 1400) می‌رساند که آزمون صبح روز پنج‌شنبه 30 تیرماه در 32 شهرستان کشور برگزار می‌شود. فرآیند برگزاری آزمون صبح از ساعت 8:00 آغاز و درهای ورود به جلسه امتحان نیم‌ساعت قبل از شروع فرآیند آزمون بسته خواهد شد، لذا همه داوطلبان باید قبل از بسته شدن درهای ورودی در محل حوزه امتحانی خود حاضر باشند.

طبق اعلام سازمان سنجش، لینک مربوط به پرینت کارت و برگ راهنمای شرکت در آزمون از روز سه‌‌شنبه 28 تیرماه جاری بر روی درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قرار می‌گیرد و داوطلبان می‌توانند با وارد کردن شماره پرونده و اطلاعات شناسنامه‌ای (نام، نام‌خانوادگی، شماره ملی، سال تولد و ...) خود نسبت به مشاهده و تهیه پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام و بر اساس آدرس تعیین شده بر روی پرینت کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه کنند.

گفتنی است؛ داوطلبان آزمون وکالت 1400 می‌توانند سؤال یا درخواست خود را از طریق سامانه پاسخگویی اینترنتی به نشانی https://request.sanjesh.org به سازمان سنجش آموزش کشور ارسال کنند. همچنین داوطلبان در صورت لزوم می‌توانند سؤالات خود درباره آزمون را در ساعات اداری با شماره ‌تلفن ‌42163  با پیش شماره 021 در میان بگذارند.

این خبر می‌افزاید؛ در سال گذشته به دلیل شیوع بیماری کرونا و همچنین وجود اختلافات در خصوص آیین‌نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری (مصوب تیرماه 1400)، آزمون وکالت 1400 در چند نوبت لغو شده بود تا اینکه این آزمون با توجه به کنترل همه‌گیری کرونا و نیز پذیرفتن اجرای آیین‌نامه اجرایی لایحه استقلال و طبق وعده قبلی اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) تیرماه جاری برگزار می‌شود.

پذیرش کارآموز وکالت در این آزمون به استناد قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار و بدون تعیین ظرفیت صورت می‌گیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چرا یکدیگر را به آسانی قضاوت می کنیم؟
تحویل سلاح‌های آمریکایی به تعویق افتاد
فشار یوفا و کونکاکاف بر اینفانتینو
جمینای هم هکر شد
تکلیف تصاویر بدون حجاب و تماس با نامحرم چیست؟
افزایش ۶۰ درصدی مشروطی دانشجویان پس از کرونا
بیانیه شورای امنیت درباره تحولات یمن
چرا اوراق سکه در بازار اثر کاهشی نداشت؟
اعدام عامل انتقال اطلاعات سایت‌های موشکی اصفهان به موساد
پاسخ عراقچی به وزیر خارجه فرانسه
نرخ سرویس مدارس استان تهران بالاتر از انتظار
بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس: ایران را با یمن مقایسه نکنید!
ذخایر نفت رو به اتمام است/ هزینه‌های زندگی در انگلیس بالا رفت
تصاویری از رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری جانفدای ایران در روز جمعه ۲۷ شهریور
صحن دانشگاه را به سنگرِ بعثت تبدیل می‌کنیم
فیلم | شعرخوانی: دلتنگ مشهدیم و پریشان کربلا...
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top