تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/04/30 - 08:15
کد خبر: 438810

ماجرای دعوای دختران نوجوان در بوشهر چه بود؟

ماجرای دعوای دختران نوجوان در بوشهر چه بود؟

جانشین فرمانده انتظامی استان بوشهر در خصوص کلیپ دعوای دختران نوجوان در بوشهر توضیح داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، سرهنگ سهام صالحی جانشین فرمانده انتظامی استان بوشهر در خصوص کلیپ منتشر شده دعوای دختران در بوشهر اظهار داشت: حدود دو ماه پیش تعدادی دختر ۱۳ تا ۱۶ ساله که مدت‌ها با هم دوست بودند و به علت اختلافات شخصی روابط آن‌ها به هم خورده بود با همدیگر قرار می‌گذارند تا در بوستان شغاب حاضر شدند و از طریق گفت‌وگو مشکل خود را حل کنند.

وی افزود: دختران نوجوان بعد از دقایقی گفت‌وگو با یکدیگر به توافق نرسیدند و با هم درگیر می‌شوند که در همین هنگام یکی از دختران با قدرت‌نمایی با قمه‌ای که یکی از دوستانش در اختیارش گذاشته بود، اقدام به زدن چندین ضربه به طرف‌ها مقابل می‌کند.

صالحی خاطرنشان کرد: از طرفی یکی از افراد حاضر در محل از صحنه درگیری فیلمبرداری کردند و پس از گذشت حدود دو ماه اقدام به انتشار فیلم در فضای مجازی می‌کند که این موضوع باعث خدشه‌دار شدن اذهان عمومی شده است.

جانشین فرمانده انتظامی استان بوشهر تصریح کرد: کمتر از ۲۴ ساعت از انتشار فیلم، فرماندهی انتظامی شهرستان بوشهر با همکاری کارشناسان پلیس فتا عملیات شناسایی را و صبح امروز چهارشنبه همه دختران دخیل در درگیری و انتشار دهنده فیلم به مرکز پلیس دعوت شدند و پس از انجام تحقیقات اولیه به منطور اصلاح و پیشگیری از اقدامات مشابه تحت خدمات مددکاری اجتماعی و مشاوره‌ای قرار گرفتند و همزمان پیگیری‌های قانونی نیز در دست انجام است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top