تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/05/04 - 15:02
کد خبر: 439332

تاکید رئیس عدلیه بر شناسایی و خطر وقوع جرم

تاکید رئیس عدلیه بر شناسایی و خطر وقوع جرم

رئیس قوه قضائیه بر ضرورت پیش‌بینی، شناسایی و ارزیابی خطر وقوع جرم تاکید کرد و گفت: ‏باید فواصل زمانی برگزاری جلسات شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم کاهش پیدا کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، نشست شورای‌عالی پیشگیری از وقوع جرم صبح سه‌شنبه چهارم مرداد به ریاست حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا و با سه دستور جلسه «مرور مصوبات قبلی شورای‌عالی پیشگیری از وقوع جرم»، «بررسی سیمای جرایم و آسیب‌های اجتماعی» و «بررسی و تصویب تقسیم کار ملی در چهارچوب وظایف و مأموریت‌های قوای سه گانه در امر پیشگیری از سرقت» برگزار شد.

رئیس قوه قضائیه طی سخنانی با اشاره به آثار سو روحی و روانی که جرم سرقت در جامعه و برای افراد جامعه ایجاد می‌کند، گفت: باید تمهیداتی همه‌جانبه اندیشیده شود که آرامش روانی جامعه و مردم از بُعد اطمینان نسبت به رسیدگی به جرم سرقت و مجازات قانونی سارقین، تحکیم شود و هیچ گونه نگرانی از این ناحیه برای مردم وجود نداشته باشد.

جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه نیز در این جلسه به ارائه آماری از میزان و نوع آسیب‌های اجتماعی در استان‌های مختلف کشور پرداخت.

همچنین سایر اعضای شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم نیز به تناسب موضوعات مطرح شده و دستور کار جلسه، پیشنهادات و نقطه‌نظرات خود را ارائه کردند.

در جریان جلسه شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم به ریاست حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، مصوب شد کارگروه پیشگیری از سرقت دبیرخانه شورای مزبور، نسبت به تدوین سازوکاری جهت هماهنگی، هم‌افزایی و جلوگیری از موازی‌کاری دستگاه‌های ذی‌ربط در راستای پیشگیری از سرقت، اقدامات مقتضی را ترتیب دهد.

همچنین در جریان نشست فوق‌الذکر، کارگروه پیشگیری از سرقت دبیرخانه شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم مکلف شد اجرای مصوبات این شورای‌عالی از ناحیه دستگاه‌های مسئول و ذیربط را پیگیری کند و بر نحوه اجرای این مصوبات توسط آن دستگاه‌ها نظارت داشته باشد.

در پایان این جلسه، رئیس قوه قضائیه با اشاره به اهمیت و ضرورت پیش‌بینی، شناسایی و ارزیابی خطر وقوع جرم و اتخاذ تدابیر و اقدامات لازم برای از میان بردن یا کاهش آن، بر کم کردن فاصله زمانی برگزاری جلسات شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم و برگزاری منظم و مستمر جلسات این شورا وفق قانون تاکید کرد.

گفتنی است در این جلسه، معاون اول رئیس‌جمهور، معاون اول قوه قضائیه، نایب رئیس نخست مجلس شورای اسلامی، دادستان کل کشور، وزیر اطلاعات، وزیر کشور، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر آموزش و پرورش، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، رئیس دیوان محاسبات، رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس، معاون حقوقی رئیس‌جمهور، نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، رئیس سازمان امور اجتماعی و جمعی دیگر از معاونین دستگاه‌های عضو شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم حضور داشتند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
الاخبار: سیلی که سفیر ایران به آمریکا و دولت لبنان زد
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
به جای سخنرانی یک‌طرفه در دفاع از تفاهم‌نامه، بیایید مناظره کنید
 صدور حکم اخراج ۶ دانشجوی دانشگاه شریف به‌دلیل ایجاد آشوب
اگر «تفاهم‌نامه اسلام‌آباد» یک سند افتخار است پس چرا آثار آن برای مردم ملموس نیست؟
دیدار جانشین نیروی دریایی ارتش با خانواده شهدای ناوشکن دنا
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
افزایش ۵۱۲ درصدی واریزی عوارض ارزش افزوده به پارک علم و فناوری استان در پنج‌‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵
۲هزار و ۸۳ پروژه در انتظار تامین مالی با انتخاب مالیات‌دهندگان
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
ترامپ: تعرفه‌های جدید علیه کانادا در راه است
رئیس جمهور آمریکا به لفاظی جدید علیه ایران پرداخت
ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت
آمریکا ۶۰ نهاد، شخص و کشتی مرتبط با ایران را تحریم کرد
بیانیه ادعایی سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
فرماندهان نظامی صنعا: یمن جهنم اشغالگران خواهد شد
ادعای وزیر جنگ آمریکا: گزینه نظامی در تنگه هرمز محتمل است
مخبر: در صورت تداوم محاسبات غلط دشمن، پاسخ ما قاطع‌تر از قبل خواهد بود
رضایی: آمریکا باید اقدامی عملی در اجرای تفاهم‌نامه انجام دهد
به علی‌الاصول بازگردید
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
پذیرش پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری ۱۴۰۵ دانشگاه الزهرا(س) اعلام شد
برنامه ویژه وزارت علوم برای بهبود تغذیه دانشجویان در سال تحصیلی جدید
هوش مصنوعی و افت عملکرد دانش‌آموزان در امتحانات
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد/ امکان اعتراض تا ۳ شهریور
آغاز کلاس‌های نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
تسهیلات ویژه برای قهرمانان ورزشی دانشگاهی/ آمادگی برای سال تحصیلی جدید
پذیرش بدون آزمون دانشجوی زن در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
آغاز کلاسهای نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top