تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/05/10 - 08:39
کد خبر: 439849

روسیه براساس تئوری‌بازی‌ها طرف پیروز جنگ اوکراین است

روسیه براساس تئوری‌بازی‌ها طرف پیروز جنگ اوکراین است

روزنامه آمریکایی لس‌آنجلس تایمز براساس پیش‌بینی‌های رایج در تئوری بازی‌ها، روسیه را طرف پیروز جنگ اوکراین در مقابل غرب معرفی کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت: آناستازیا فدیک استادیار دانشکده هاس و دیوید مک آدامز استاد دانشکده کسب‌وکار در دوک در روزنامه لس‌آنجلس‌تایمز نوشتند: ما به‌عنوان اقتصاددانان متخصص در اقتصاد رفتاری و نظریه بازی، مفاهیم استراتژیک را از نظریه بازی به دانشجویان بازرگانی خود آموزش می‌دهیم. همین ایده‌ها می‌تواند به ما در درک حرکت‌های فعلی روسیه، پیش‌بینی رفتار آینده آن و استخراج بهترین استراتژی‌ها برای دستیابی به اهداف بلندمدت کمک کند.

درخت بازی در مرحله بعدی جنگ روسیه در اوکراین چگونه است؟ روسیه تهاجم خود را در بدترین زمان ممکن از نقطه نظر لجستیک نظامی، در طول فصل بدنام گل‌آلود اوکراین آغاز کرد؛ اما پس از عقب‌نشینی اولیه از کی‌یف، روسیه در شرق اوکراین پیشرفت‌های آهسته اما ثابتی داشته است و شرایط برای روسیه در ماه‌های زمستانی آینده ایده‌آل خواهد بود. فصل زمستان همچنین با توجه به وابستگی اروپا به گاز طبیعی روسیه برای گرمایش، زمان آسیب‌پذیری استراتژیک برای اروپا خواهد بود.

از این منظر، «زمان» به سود پوتین است. پوتین با پیش‌بینی اینکه بهترین شانس برای پیروزی ممکن است در زمستان امسال باشد، انگیزه‌ای دارد که اکنون گاز طبیعی روسیه را متوقف کند و اروپا را از نظر اقتصادی به مخاطره‌آمیزترین موقعیت ممکن، بدون توجه به هزینه‌های کوتاه‌مدت روسیه، سوق دهد. این برای اتحاد کشورهای حامی استقلال اوکراین چه معنایی دارد؟ بدیهی است که راه برای ترغیب پوتین به توقف جنگ، این است که او اکنون باور کند که هیچ راهی وجود ندارد که بتواند ۶ ماه آینده پیروز شود؛ راهی که او را به این باور برساند که نمی‌تواند در ۶ ماه پیروز شود، انتقال بیش از اندازه کافی تجهیزات نظامی سنگین به اوکراین است. این ما را به درس مهم دیگری از نظریه بازی‌ها و اقتصاد رفتاری می‌رساند: «باورها نقش مهمی در تعیین نحوه عمل هر یک از طرفین ایفا می‌کنند. در زمینه جنگ روسیه در اوکراین، تنها یک دلیل برای ادامه تهاجم وجود دارد: «ولادیمیر پوتین معتقد است که روسیه ممکن است پیروز ظاهر شود.»

جنگ روسیه در اوکراین به عنوان یک «جنگ فرسایشی» توصیف شده است که در آن دو دشمن برای یک دارایی با ارزش رقابت می‌کنند و هر کدام هزینه‌ای را متحمل می‌شوند.

پوتین تاکنون نتوانسته تصویری از قدرت فوق‌العاده به نمایش بگذارد، اما تحقیر غرب از سوی او و اعتقاد وی به ضعف و عدم تصمیم‌گیری ما کاملاً شناخته شده است. اگرچه پوتین ممکن است اشتباه کند که ما را دست کم می‌گیرد؛ اما اشتباه او به طرز طعنه‌آمیزی دست او را در درگیری فعلی تقویت می‌کند؛ زیرا به او امیدواری می‌دهد که به ادامه مبارزه نیاز دارد. متاسفانه این به آن معناست تا زمانی که غرب قدرت و عزمی را نشان دهد که پوتین انتظارش را ندارد، صلح در اروپا برقرار نخواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاج: ورود سیاست به جام جهانی نگران‌کننده است
نتایج نهایی آزمون ورود به حرفه مهندسان اعلام شد
شناسایی شهدای جنگ ۱۲ روزه با نرم‌افزار بومی پزشکی قانونی
توضیحات معاون دانشجویی دانشگاه شریف در خصوص احکام انضباطی دانشجویان
تصادف مدیر شبکه ۳ سیما در آزادراه اصفهان نطنز
قالیباف: هر جا دست مردم باز باشد، گره‌های بزرگ باز می‌شود
نیکزاد: جنگ ترکیبی دشمن با شکست راهبردی مواجه شده است
برنامه کامل و ساعت بازی‌های مرحله گروهی جام‌جهانی ۲۰۲۶ +عکس
مخالفت شورای شهر تهران با رایگان شدن مترو و بی آرتی
دیدار وزیر کشور پاکستان با وزیر خارجه کشورمان
دیدار وزیر کشور پاکستان با وزیر امور خارجه ایران +عکس
آخرین تصمیمات درباره تأثیر معدل پایه یازدهم در کنکور چیست
نامه ویژه پاکستان به رهبر انقلاب تحویل عراقچی شد
سنگ مزار برای قطعه ۳۲۹ بهشت زهرا از کجا بخریم ؟
دستگاههای اجرایی ملزم به استفاده از پیام‌رسان‌های بومی شدند
فرش خود را فقط با جوش شیرین تمیز کنید
دریادار سیاری: اصحاب رسانه، سربازان خط مقدم هستند
تداوم ثبت‌نام برای حضور در نمایشگاه نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۶
صعود ۱۰۱ هزار واحدی شاخص
جلسه وبیناری با وزیر نفت؛ مخالفت مجلس با افزایش قیمت سوخت
پزشکیان: صداوسیما نباید با تحلیل‌های غیرمستند عملکرد دولت را سیاه‌نمایی کند
مدارک مورد پذیرش آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ اعلام شد
رشد ۵.۵ درصدی داوطلبان دکتری دانشگاه خوارزمی
فراخوان دومین دوره تربیت مجاهد فرهنگی نهاد رهبری برای جذب نیرو در دانشگاه‌ها اعلام شد
جذب دانشجوی دکتری در دانشگاه شریف باکمک‌هزینه تحصیلی ۴۰۰ میلیون تومانی
تخصص ما کشف تقلب و تخلف است/ آماده‌ایم در جنگ اقتصادی به نهادهای نظارتی کمک کنیم
توضیحات معاون دانشجویی دانشگاه شریف در خصوص احکام انضباطی دانشجویان
چرا مهارت ‌های پیش ‌نیاز خواندن و نوشتن، پایه‌ی موفقیت تحصیلی کودکان هستند؟
آغاز امتحانات نهایی از ۱۳ تیرماه به صورت «حضوری»
فرزندان مجروحان جنگ اخیر با تأیید بنیاد شهید می‌توانند در مدارس شاهد ثبت‌نام کنند
دستاورد مشترک پژوهشگران دانشگاه تهران و دانشگاه کانادا در ارتقای امنیت سامانه‌های هوش مصنوعی
آغاز ثبت‌نام چهلمین دوره جشنواره بین‌المللی خوارزمی
نخستین یادواره شهادت شهدای اقتدار علمی برگزار می‌شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top