تاریخ انتشار: جمعه 1401/05/14 - 16:00
کد خبر: 440323

مشکلات ارزی و ویزا به برنامه دانشجویان هندی ضربه می‌زند

مشکلات ارزی و ویزا به برنامه دانشجویان هندی ضربه می‌زند

دانشجویان هندی که در دانشگاه‌های خارجی تحصیل می‌کنند، به دلیل افزایش قیمت دلار و کاهش ارزش روپیه (پول ملی هند) با چالش‌های متعددی روبرو شده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، دانشجویان هندی که در دانشگاه‌های ایالات متحده مشغول به تحصیل هستند، به واسطه کاهش ارزش پول ملی این کشور و افزایش قیمت دلار با مشکلات فروانی دست و پنجه نرم می‌کنند. حدود ۶۰ درصد از دانشجویان هندی که برای تحصیل به خارج از این کشور آسیایی مهاجرت می‌کنند، راهی ایالات‌متحده می‌شوند.

دانشجویان هندی که در خارج از مرزهای این کشور مشغول به تحصیل هستند، می‌گویند: به منظور تامین مخارج تحصیلی خود ناچار هستند وام بیشتری دریافت کنند. دریافت وام با مبالغ بالاتر موجب تعهد مالی بیشتر برای آنها می‌شود. حدود نیمی از دانشجویان هندی که در خارج از این کشور مشغول به تحصیل هستند، مخارج تحصیلی خود را از طریق وام‌های تحصیلی که اغلب از بانک‌های تجاری و ملی دریافت می‌کنند، تامین می‌کنند. 

این روزها، بهترین زمان برای پذیرش دانشجویان هندی در دانشگاه‌های خارجی از زمان پاندمی کرونا به حساب می‌آید اما کاهش قیمت روپیه یک عامل بازدارنده برای آنها است. هزینه‌های تحصیل در خارج از هند به واسطه افزایش قیمت دلار و کاهش ارزش روپیه به بیشترین میزان خود در سه سال گذشته رسیده است. 

گروهی از دانشجویان هندی درنظر دارند که دانشگاهی دیگر در یک کشور ارزان‌تر را به عنوان مقصد تحصیلی خود انتخاب کنند. این در حالی است که نگرانی درباره صادر نشدن ویزا از سوی برخی کشورهای اروپایی، کانادا و استرالیا در میان آنها وجود دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فراخوان جذب اساتید سطح دو در حوزه‌های علمیه خواهران
کافئین برای بدن مفید است یا ضرر دارد
همه بخش‌های فعال در زمینه هوش مصنوعی هم‌افزا باشند
حضور یک استقلالی و سپاهانی در بین محرومان هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال
رمان «۴۲ سال بعد» منتشر شد
دانشگاه تهران تریبونی برای بازخوانی شعارهای دولت چهاردهم/ فاصله گفتار و عمل در پروژه وفاق ملی!
پرتاب ماهواره کوثر از روسیه؛ گام جدید در توسعه‌ منظومه فضایی
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
۱۰ پرواز فضایی برتر که در سال ۲۰۲۵ رقم خوردند
عصائب اهل الحق: سلاح را تحویل نمی دهیم و از مقاومت عقب نشینی نمی کنیم
انفجار شدید در شرق سوریه؛ البوکمال لرزید
جنگ روانی اسرائیل، تجربه شکست خورده
سدهای کشور چقدر آب دارند؟
تلویزیون اینترنتی جهاد دانشگاهی برای دانشجویان کلید می‌خورد
۲ تا ۵ بار در هفته از ته دل بخندید
رویترز: الشرع زندان‌ها را نبست، پُر کرد!
رییس جمهوری آمریکا برای توجیه الحاق گرینلند به کشورش مدعی شد که آمریکا برای امنیت ملی کشورش به این منطقه نیاز دارد.
دندان‌ها باید حفظ و ترمیم شوند، نه کشیده!
رئیس مجلس ونزوئلا: با سناریوی دزدی دریاییِ دوران استعمار روبه رو هستیم
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top