تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/05/19 - 11:08
کد خبر: 440684

مصطفی ساجدی؛

از ذلت تا اقتدار

از ذلت تا اقتدار

امروز ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ است در خبرها آمده بود که اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها نگران هستند که ماهواره ایرانی «خیام» که توسط ماهواره‌بر سایوز به فضا پرتاب شد، به دلیل دقت بسیار بالا در جنگ روسیه علیه اوکراین به کار گرفته شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یادداشت از مصطفی ساجدی*// این عکس رنگی شده که به تازگی فیلم آن هم منتشر شده، مربوط است به آذرماه 1322. آن روزهایی که رضا میرپنج یا همان رضا شاه تمام ستاره‌های روی سینه‌اش را گذاشت و با اخم انگلیس رفت و محمدرضای او سکان کشور را بر عهده داشت.

کدام کشور؟ کشوری که چرچیل و استالین و روزولت با پرواز به آن می‌آیند بی‌آنکه شاه مملکت از آن با خبر باشد. کشوری که با اولین شلیک تیر ارتش سرخ، نظامیانش سلاح بر زمین انداختند و به دنبال تعویض شلوارهایشان بودند.

دو | امروز 18 مرداد 1401 است. در خبرها آمده بود که اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها نگران هستند که ماهواره ایرانی «خیام» که توسط ماهواره‌بر سایوز به فضا پرتاب شد، به دلیل دقت بسیار بالا در جنگ روسیه علیه اوکراین به کار گرفته شود.

پیش‌‍تر هم نوشته بودند روس‌ها به ایران می‌آیند تا پهپادهای ایرانی را بخرند و آموزش ببینند که چطور باید از آن استفاده کنند و پیش از آن از رزمایش مشترک ایران و چین و روسیه در کنار گوش آمریکا خبرهایی منتشر شد. فرض را بر کذب بودن اخبار می‌گذاریم اما چه شده ایرانی که مهندسانش روزی آرزوی ایستادن در کنار آمریکایی‌ها برای آموزش اورهال هواپیما را داشتند امروز چنین خبری درباره‌اش باورپذیر می‌شود؟

چه شده ایران قحطی زده رضاشاه و مفلوک شده محمدرضا شاه که با اشاره اشغال می‌شد و یا اشغال می‌کرد، امروز نه تنها اشغال نشده بلکه اجازه تعدی به سوریه و لبنان و یمن و عراق و فلسطین را نمی‌دهد و کنار گوش آمریکا رزمایش نظامی برگزار می‌کند؟

سه | ده روز بر سر و سینه زدیم از غم حسین(ع) و با ملامت کوفیان بر این باور بودیم که اگر ما جای آنها بودیم به یاری امام می‌رفتیم.

راه اباعبدالله الحسین (ع) ادامه همان راه تاریخی نبرد میان حق و باطل بود و تلاش ایشان، تلاش برای برقراری حق.

این نبرد تاریخی هر روز در حال تکرار است که اگر نبود، جمله «کُلُّ یَومٍ عاشورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا» جمله‌ای بیهوده شناخته می‌شد.

امروز، پرچم میدان حق را در این نبرد که به پهنای تاریخ گسترانیده شده را در دست کسی می‌بینم که عزت اسلام را حفظ کرده است؛ پرچمی که از ابراهیم و عیسی و موسی به دست خاتم النبیین رسید و از دل مبارزانی همچون ستارخان و باقرخان و رئیسعلی دلواری و میرزاکوچک‌خان اکنون به دست سیدعلی خامنه‌ای و سربازانش رسیده. این مکتب حسین(ع) است که ایران امروز را این چنین سرافراز نگه داشته است و این از برکات هیئت سیاسی است.

پ.ن: ایران امروز مشکلات هم دارد، اما کجا دیده‌اید کشوری را که به خاطر مشکلات اقتصادی وارد شده از حرامیان، عزت و شرف و استقلال خود را بر باد دهد؟

* فعال سابق دانشجویی

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
پیش بینی حضور ۱۵ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید
دیدار فرمانده ارتش پاکستان با پزشکیان
نقش یک ویدئو در تساوی ایران با بلژیک/ نسل باتجربه در انتظار اتفاق بزرگ
مسیرهای برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد و تهران
تیم هاکی روی یخ بانوان ایران نایب قهرمانی جام آسیایی روسیه شد
بازخوانی تاریخ کربلا؛ سفری به عمق واقعه عاشورا
علی‌اکبر(ع)؛ الگویی ماندگار برای تربیت دینی و ولایت‌مداری جوانان
سن یک دنباله دار قدیمی تخمین زده شد
همدستی متا با اسرائیل در سانسور محتوای جنگ علیه ایران
تعطیلی ۱۳ و ۱۴ تیر استان تهران و ۱۵ تیر کل کشور جهت تشییع امام شهید
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
فیلم | وجدانی همت: باید این مقاومت و سلحشوری را به نسل بعدی منتقل کنیم
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مکتب عاشورا برای مرثیه و مویه نیست
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
بسیج دانشجویی امیرکبیر: نمایندگان خود را به تراز ملت مبعوث برسانند/ در مقابل به توپ بستن مجلس ساکت ننشینید
مذاکرات زیر شبح تهدید ساده‌لوحانه است
تا شکست کامل آمریکا و صهیونیست‌ها، وحدت و مقاومت ادامه دارد
از امروز خیابان کمیته نظارت برمذاکرات است +عکس
تشکل‌های دانشجویی یزد: تفاهم اسلام‌آباد در پشت پرده شکل گرفت/نمایندگان نیز بی‌اطلاع بودند
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
دفترچه انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی اصلاح شد
امتحانات حضوری ارشد و دکتری دانشگاه آزاد استان تهران به تعویق افتاد
زمان برگزاری برخی امتحانات دانشگاه علم و صنعت تغییر کرد
امکان برگزاری امتحانات در شهر محل سکونت دانشجویان فراهم شد
مهلت ثبت‌نام ترم تابستانی دانشجویان علوم پزشکی تمدید شد
اعزام ۷۱ پژوهشگر ایرانی به مراکز علمی برتر چین
امتحانات پایان‌ترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد حضوری شد
زمان مصاحبه‌های آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ تغییر کرد
مهلت ثبت‌نام پذیرش کاردانی به کارشناسی‌ سال ۱۴۰۵ تمدید شد
تغییر زمان برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم دانشگاه خواجه نصیر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top