تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/06/06 - 10:48
کد خبر: 442358

دوره کارشناسی مهندسی فناوری آسانسور و پله برقی راه اندازی شد

دوره کارشناسی مهندسی فناوری آسانسور و پله برقی راه اندازی شد

دوره کارشناسی ناپیوسته مهندسی فناوری آسانسور و پله برقی در دانشگاه جامع علمی کاربردی با رویکرد پاسخگویی به نیاز بازار کار و تخصصی کردن مشاغل برگزار می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، علیرضا جمالزاده خبر افزود: برنامه درسی کارشناسی ناپیوسته مهندسی فناوری آسانسور و پله برقی با مشارکت مرکز آموزش علمی کاربردی یکی از شرکت‌های صنعتی در ذیل گروه صنعت، در اسفندماه ۱۳۹۹ بازنگری و در شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی دانشگاه تصویب و بناست تا در مراکز آموزش علمی کاربردی که شرایط و استاندارهای مندرج در برنامه را دارند، تحت نظارت این دانشگاه اجرا شود.

سرپرست دفتر برنامه ریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: دانش آموختگان این دوره از طریق کسب توانمندی‌ها و قابلیت‌هایی نظیر شناسایی و انتخاب مواد و قطعات، طراحی قطعات مکانیکی و الکتریکی، شناخت قطعات استاندارد و استفاده از جداول استاندارد، شناخت روش‌های تولید، کنترل محاسبات آسانسور، شناخت انواع روش‌های کنترل کیفیت، طراحی و جانمایی آسانسور، شیوه‌های نصب آسانسور و قطعات آن، مستندسازی و تهیه دستورالعمل‌ها و شناسنامه دستگاه می‌توانند مشاغلی همچون طراح و مشاور مهندسی آسانسور و پله برقی، مدیر تولید آسانسور و قطعات آن، مدیر نگهداری و تعمیرات آسانسور و پله برقی، بازرس فنی کنترل کیفیت و استاندارد آسانسور و پله برقی و مدیر فنی طراحی و نصب آسانسور و پله برقی را احراز کنند.

وی تصریح کرد: دانشجویان این رشته دروسی مانند استانداردهای پله برقی، سیستم‌های کنترل فرمان، ایمنی آسانسور و پله برقی در محیط کار، طراحی قطعات مکانیکی آسانسور، آنالیز ترافیک و هوشمند سازی آسانسور، طراحی و جانمایی آسانسور، محاسبات فنی آسانسور، بازرسی فنی و کنترل کیفیت، طراحی و نصب پله برقی، ماشین‌های الکتریکی و کنترل، برنامه ریزی سیستم‌های تولید و تعمیرات و … را آموزش می‌بینند.

سرپرست دفتر برنامه‌ریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی دز خاتمه گفت: آموزش در محیط کار این دوره نیز شامل ۵۱۲ ساعت آموزش عملی در کارگاه‌های استاندارد و مجهز با ضریب ایمنی بالا با حضور و در کنار متخصصین در قالب دروس کاربینی در شروع فرایند آموزشی و کارورزی ۱ و ۲ در محیط واقعی و یا شبیه سازی شده از طریق فعالیت‌هایی چون آنالیز ترافیک، بازرسی و کنترل و جانمایی آسانسورها در طول دوره تحصیلی خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
امیر قلعه‌نویی: از مردم می خواهم فرصت بدهند تا تیم را بسازم
واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا
گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و بن‌زاید پس از حادثه پرواز فلای‌دبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top