تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/06/14 - 11:06
کد خبر: 443190

شناخت کامل کاپیتان برزیل از ایران

شناخت کامل کاپیتان برزیل از ایران

کاپیتان تیم ملی والیبال برزیل گفت: ایران بازیکنان خیلی خوب و تیم کاملی در مسابقات قهرمانی جهان دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، برونو رزنده پیش از دیدار تیم های ملی والیبال ایران و برزیل در مرحله حذفی رقابت های قهرمانی جهان اظهار داشت: بدون شک بازی خیلی سختی خواهد بود. خیلی از بازی های ایران در لیگ ملت ها را دیدیم و توجه زیادی به آنها داشتیم. می دانیم که آنها نه تنها بازیکنان سطح بالایی دارند، بلکه سیستم خوبی هم دارند.

وی با بیان اینکه بازی با ایران می تواند بسیار سخت باشد، گفت: قطعاً این مسابقه سخت‌ترین بازی مرحله یک هشتم نهایی است. ما آماده می‌شویم که بهترین والیبال‌مان را ارائه کنیم برای اینکه به مرحله یک چهارم نهایی برسیم.

پاسور تیم ملی والیبال برزیل گفت: بازی ایران با هلند و آرژانتین را دیده‌ایم. من فکر می‌کنم آنها خوب بازی کردند. مهم نیست که چه اتفاقاتی افتاده است. ما می‌دانیم که ایران والیبال سطح بالایی بازی می‌کند. ما خودمان را برای بهترین تیم ایران آماده می‌کنیم. آنها تیم خوبی هستند که بازیکنان ذخیره خوبی دارند و در مجموع باید گفت که تیم کاملی هستند. به نظر من آنها تاکنون بهترین بازیِ خود را به نمایش نگذاشته اند و آماده هستند که در این مرحله بهترین نمایش خود را داشته باشند.

رزنده درمورد میزان شناختش از بازیکنان ایران، عنوان کرد:فکر می‌کنم ایران تیم کاملی است، اما قطعاً به تجربه زیادی نیاز دارند. از نظر تجربه و تکنیک عبادی‌پور شرایط بهتری نسبت به سایر بازیکنان دارد. او همچنین می‌تواند این تیم را به سمت یک بازی خوب هدایت کند. او کاپیتانی است که تجربه دارد و بازیکن اصلی تیمش محسوب می‌شود، اما در مجموع ایران تیم کاملی است.

وی افزود: اسماعیل نژاد و کاظمی در تیم ایران حضور دارند که دو پشت خط زن قدرتمند هستند. ایران پاسور خیلی خوبی و سه مدافع وسط خوب دارد. شریفی و اسفندیار هم اسپکرهای خوبی در تیم ایران هستند. در مجموع آنها تیم خوبی هستند. ما باید به آنها احترام بگذاریم و بهترین والیبال خودمان را به نمایش بگذاریم.

کاپیتان تیم ملی والیبال برزیل درمورد پیش بینی اش از نتیجه دیدار ایران و برزیل، خاطرنشان کرد: این پیش بینی من است که امیدوارم برزیل برنده شود. مهم نیست که چه نتیجه ای رقم بخورد، بلکه مهم این است که ما برنده شویم. حالا باید ببینیم که چه اتفاقی رخ خواهد داد.

رزنده در پاسخ به این سوال که چه تیمی قهرمان مسابقات امسال خواهد شد، گفت: امیدوارم برزیل قهرمان شود؛ این رویای ما است. هدف ما این است که برای ششمین سال متوالی به فینال برسیم، چون پیش از این ۵ دوره متوالی فینالیست شده ایم اما سطح مسابقات جهانی را می دانیم و اطلاع داریم که چه تیم های قدرتمندی در این دوره حضور دارند. ۵-۶ تیم می توانند راهی فینال شوند. سخت است که بگوییم چه تیمی فینالیست می شود اما امیدوارم که برزیل راهی فینال شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمله موشکی دشمن تروریستی آمریکا به یک نقطه در اطراف شهر آبادان
ادعای وزیر انرژی آمریکا:ترامپ به دنبال راه دیپلماتیک درباره ایران است!
مدیریت حرفه ای پژوهش دانشگاهی؛ کلید موفقیت در پایان نامه و مقالات علمی
۶ لکه‌ی سرسخت فرش (و نحوه‌ی مقابله با آنها)
راهنمای جامع تیغ اره دیسکی؛ بررسی انواع، کاربردها و معیارهای انتخاب
ایمن ترین روش تمیزکردن لکه های فرش وقتی کودک دارید
دانلود صرافی اوربیت (برای اندروید و آیفون)
عایق حرارتی دیوار خارجی و داخلی برای جلوگیری از گرما و سرما
انقلاب خاموش در صنایع سلولزی: نقش پوشش‌های چندلایه و کاغذهای سیلیکونی در توسعه بسته‌بندی‌های هوشمند و پزشکی ایران
روش های مختلف انتخاب رشته و مقایسه با بهترین مشاور کنکور
همبستگی اجتماعی در بزرگترین اجتماع جهان
اطاعت از رهبری، شرط ضروری پیروزی در میدان مبارزه با دشمن است
۲ کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند
دو پایگاه مهم آمریکا در کویت، آماج حملات پهپادهای ارتش قرار گرفت
چرا فینال آرژانتین و اسپانیا متفاوت است؟ ۶ نکته‌ای که باید بدانید
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
ترامپ خطرناک تر از سلاح کشتار جمعی است
خلأ قانونی برگزاری جلسات مجازی مجلس برطرف شد
چرا دلار با تشدید تنش‌های سیاسی گران شد؟
نیروهای مسلح به هرگونه وحشی‌گری پاسخی ویرانگر خواهند داد
سربازان آمریکایی حتی یک ثانیه را هم برای فرار از دست ندهند
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top