تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/06/16 - 15:43
کد خبر: 443412

به مراکز علمی کاربردی اعلام فراخوان صدور مجوز شتابدهنده تخصصی

به مراکز علمی کاربردی اعلام فراخوان صدور مجوز شتابدهنده تخصصی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی از امکان اعطای مجوز شتابدهنده تخصصی به مراکز آموزشی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، علی صدر با اعلام این خبر گفت: در راستای اجرایی سازی تفاهم نامه منعقده میان دانشگاه جامع علمی کاربردی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در نظر است مجوز شتابدهنده تخصصی در گروه‌های تخصصی پس از بررسی لازم به مراکز آموزش علمی کاربردی واجد شرایط تحت نظارت این دانشگاه اعطا شود.

وی افزود: همه ذینفعان علاقمند به اخذ مجوز در حوزه‌های تخصصی مذکور می‌توانند حداکثر تا ۲۰ شهریورماه سال‌جاری، درخواست‌های خود را به دفتر نوآوری، فناوری و تجاری سازی دانشگاه جامع علمی کاربردی ارسال کنند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان کرد: مراکز آموزش علمی کاربردی برخوردار از صنایع پشتیبان، مراکز رشد و مراکز نوآوری دارای مجوز یکساله در اولویت بررسی قرار خواهند گرفت.

وی افزود: رشته‌های صنعت خودرو و خدمات وابسته، صنعت هتل‌داری و گردشگری، صنعت ورزش و خدمات وابسته، صنعت فرش، قالی و قالیچه، صنعت طلا، جواهر و زیورآلات، صنایع دستی، صنایع غذایی، آتش‌نشانی و صنایع وابسته، آسانسور و صنایع وابسته، فناوری اطلاعات و ارتباطات، تولید محتوا و یادگیری الکترونیکی، فرهنگ، هنر و صنایع وابسته، صنعت پوشاک و خدمات وابسته، صنعت ساخت و تولید مشمول اعطای مجوز شتابدهنده هستند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top