تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/06/20 - 16:53
کد خبر: 443719

ایجاد رشته هوش مصنوعی ویژه دانشجویان بین الملل علوم پزشکی

ایجاد رشته هوش مصنوعی ویژه دانشجویان بین الملل علوم پزشکی

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی تهران از راه اندازی رشته هوش مصنوعی و علوم آزمایشگاهی ویژه دانشجویان بین الملل این دانشگاه خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، ششمین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه، مدیران حوزه آموزش، معاونان آموزشی دانشکده ها و نماینده ریاست دانشگاه در سالن شورای حکیم دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه، ضمن خوشامدگویی به اعضا از تلاش و زحمات ارزشمند دکتر علیرضا وطن آرا، دکتر عفت سوری معاونان سابق آموزشی دانشکده داروسازی و دکتر ذوالفقاری معاون آموزشی دانشکده مجازی با اهدا لوح و تندیس، تقدیر و تشکر کرد.

در این نشست پیش از ورود به دستور جلسه موضوع نحوه ارائه دروس نیازمند هیات علمی از خارج از هر دانشکده ، صدور کارنامه ساعتی و موضوع حق التدریس مطرح شد و اعضای حاضر پیشنهادات و نظرات خود را در این موارد ارائه کردند.

دکتر سارا پورشهیدی مدیر امور آموزشی دانشگاه موضوع دستورالعمل استفاده از نتایج ارزشیابی کیفیت عملکرد اعضای هیات علمی با هدف تکوینی را بعنوان اولین دستورجلسه قرائت کرد سپس دکتر مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه کلیات و مفاد این دستورالعمل را تشریح کرد.

دکتر قاضی خوانساری مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه نیز از راه اندازی رشته هوش مصنوعی و علوم آزمایشگاهی ویژه دانشجویان بین الملل خبر داد و افزود :با توجه به جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران در تربیت متخصصان مورد نیاز کشور و بین الملل خوشبختانه در کمیته تطبیق وزارت بهداشت راه اندازی این رشته ها تصویب شد.

در این جلسه همچنین موضوعاتی از قبیل آیین نامه پیشنهادی ساعت موظفی و کشیک دستیاران فوق تخصصی و فلوشیپ، درخواست تاسیس و راه اندازی رشته پدافند غیر عامل در مقطع کارشناسی ارشد در گروه سلامت در بلایا و فوریت ها به تبادل نظر گذاشته شد و اعضای حاضر پیشنهادات و نظرات خود را در این موارد ارائه کردند و تصمیمات لازم گرفته شد.

در این جلسه درخواست ها و موارد دانشجویی در جلسه مطرح و رسیدگی شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top