تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/06/20 - 16:53
کد خبر: 443719

ایجاد رشته هوش مصنوعی ویژه دانشجویان بین الملل علوم پزشکی

ایجاد رشته هوش مصنوعی ویژه دانشجویان بین الملل علوم پزشکی

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی تهران از راه اندازی رشته هوش مصنوعی و علوم آزمایشگاهی ویژه دانشجویان بین الملل این دانشگاه خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، ششمین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه، مدیران حوزه آموزش، معاونان آموزشی دانشکده ها و نماینده ریاست دانشگاه در سالن شورای حکیم دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه، ضمن خوشامدگویی به اعضا از تلاش و زحمات ارزشمند دکتر علیرضا وطن آرا، دکتر عفت سوری معاونان سابق آموزشی دانشکده داروسازی و دکتر ذوالفقاری معاون آموزشی دانشکده مجازی با اهدا لوح و تندیس، تقدیر و تشکر کرد.

در این نشست پیش از ورود به دستور جلسه موضوع نحوه ارائه دروس نیازمند هیات علمی از خارج از هر دانشکده ، صدور کارنامه ساعتی و موضوع حق التدریس مطرح شد و اعضای حاضر پیشنهادات و نظرات خود را در این موارد ارائه کردند.

دکتر سارا پورشهیدی مدیر امور آموزشی دانشگاه موضوع دستورالعمل استفاده از نتایج ارزشیابی کیفیت عملکرد اعضای هیات علمی با هدف تکوینی را بعنوان اولین دستورجلسه قرائت کرد سپس دکتر مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه کلیات و مفاد این دستورالعمل را تشریح کرد.

دکتر قاضی خوانساری مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه نیز از راه اندازی رشته هوش مصنوعی و علوم آزمایشگاهی ویژه دانشجویان بین الملل خبر داد و افزود :با توجه به جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران در تربیت متخصصان مورد نیاز کشور و بین الملل خوشبختانه در کمیته تطبیق وزارت بهداشت راه اندازی این رشته ها تصویب شد.

در این جلسه همچنین موضوعاتی از قبیل آیین نامه پیشنهادی ساعت موظفی و کشیک دستیاران فوق تخصصی و فلوشیپ، درخواست تاسیس و راه اندازی رشته پدافند غیر عامل در مقطع کارشناسی ارشد در گروه سلامت در بلایا و فوریت ها به تبادل نظر گذاشته شد و اعضای حاضر پیشنهادات و نظرات خود را در این موارد ارائه کردند و تصمیمات لازم گرفته شد.

در این جلسه درخواست ها و موارد دانشجویی در جلسه مطرح و رسیدگی شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top