تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/06/30 - 11:13
کد خبر: 444554

وزیر علوم بر رفتار مدبرانه نیروهای حراست با دانشجویان تاکید کرد

وزیر علوم بر رفتار مدبرانه نیروهای حراست با دانشجویان تاکید کرد

وزیر علوم بر رفتار مدبرانه و توأم با سعه‌ صدر نیروهای حراست با دانشجویان تاکید کرد و گفت: باید پویایی و نشاط محیط دانشگاه حفظ شود و متناسب با روحیات نسل جوان با آنان رفتار کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وزارت علوم، دکتر محمدعلی زلفی گل در گردهمایی مدیران حراست دانشگاه‌های سراسر کشور که با محوریت آغاز سال تحصیلی جدید و بررسی رویارویی با مسائل مختلف دانشگاه‌ها برگزار شد، با تأکید بر رفتار مدبرانه و توأم با سعه‌ی صدر نیروهای حراست با دانشجویان گفت: باید پویایی و نشاط محیط دانشگاه حفظ شود و متناسب با روحیات نسل جوان با آنان رفتار کنیم.

وزیر علوم ضمن قدردانی از فعالیت‌ها و خدمات مدیران و کارشناسان مراکز حراست دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور گفت: همکاران فعال در بخش‌های حراست دانشگاه‌ها فعالیت ارزشمندی را در صیانت از نخبگان جامعه و دارایی‌های مادی و معنوی این مراکز انجام می‌دهند و در صف اول خدمت به جامعه هستند.

وی افزود: فعالیت در مجموعه حراست به مهارت‌ها و ظرایف خاصی نیازمند است و دقت و وسواس ویژه ای می‌طلبد که امانتداری، سعه‌ی صدر، حفظ اسرار افراد، تکریم و احترام همه، حفظ و صیانت از منافع ملی و حقوق شهروندی دانشگاهیان از جمله خصوصیات لازم برای فعالیت در این حوزه است و چون همکاران ما با نیات خیر و خداپسندانه فعالیت می‌کنند، خداوند نیز آنان را یاری می‌کند.

زلفی‌گل اظهار داشت: همه افراد شاغل در دانشگاه در هر کسوت و حرفه‌ای که باشند برای دانشجویان نقش تربیتی و الگو دارند و نیروهای مراکز حراست نیز از این جایگاه تربیتی به شدت بیشتری برخوردار هستند و برخورد پدرانه و برادرانه می‌تواند مسیر تحصیل و شغلی یک دانشجو را از آسیب حفظ کند.

وی تاکید کرد: مدیران و کارشناسان مراکز حراست در کارگاه‌های آموزشی شرکت کرده و به مهارت‌های گفت‌وگو و ارتباط با افراد مجهز باشند و ظرایف و نکات مهم رفتار با اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان را در نظر بگیرند و اصل احترام همیشه سرلوحه این ارتباط باشد.

وی همچنین گفت: برنامه‌ریزی و پیش‌بینی شرایط و ارتباط مستمر با هیأت رئیسه دانشگاه می‌تواند عامل موفقیت مدیران و کارشناسان حراست در انجام وظایف محوله باشد.

وی خطاب به مدیران مراکز حراست حاضر در نشست توصیه کرد که پیگیر حضور مستمر و مداوم رئیس و معاونان دانشگاه‌ها در جمع‌های دانشجویی باشند که این اقدام موجب نزدیکی درک مدیران و دانشجویان از شرایط شده و چالش‌ها را کاهش می‌دهد.

وزیر علوم بر مستندسازی و تجربه‌نگاری بخش‌های حراست تاکید کرد و گفت: تجربیات خود را در مشکلات و چالش‌ها مستند کرده و به مدیران بعدی منتقل کنید تا در مواقع نیاز به کار بسته شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
راز انرژی پایان‌ناپذیر کارآفرینان برتر؛ چطور با تمرینات هوشمندانه خستگی ساعت ۵ عصر را مدیریت کنیم؟
راهنمای جامع خرید ویلا در شهرک دریاکنار و خزرشهر؛ تحلیل ارزش سرمایه‌گذاری و قیمت روز
دانلود موزیک اردلان به نام بحث منطقی
کیت بارسلونا بر تن مسی در الکلاسیکو
حسینی: حق ریحانه کریمی مدال نقره بود/ تاریخ‌سازی مبارک مردم باشد
بانک مرکزی نامه منتسب به خود درباره یک پلتفرم‌ طلا را تکذیب کرد
علی‌نژاد: ریحانه کریمی برای کسب این برنز تاریخی غیرت کرد
پرچم ایران بر فراز دانشگاه شیراز به اهتزاز درآمد
رحیم‌صفوی: بخش بزرگی از معادله قدرت در میدان‌های نفتی رقم می‌خورد
کلید اولیه آزمون‌های جامع علوم پایه، پیش‌کارورزی و داروسازی منتشر شد
سهیمه بومی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون اخذ پروانه وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه تمدید شد
یحیی سریع: پهپاد «کاریال» دشمن سعودی بر فراز حجه سرنگون شد
تحول در دانشگاه فرهنگیان کلید خورد؛ تربیت معلم از نو طراحی می‌شود
آنچه باید از شناور آمریکایی «REMUS ۶۰۰» بدانید
احکام پرونده‌های عبدی، زیباکلام، فلاحت‌پیشه و رسایی صادر شد
تاب‌آوری کشور بدون نقش‌آفرینی زنان ممکن نیست
حملات جنگنده‌های سعودی علیه یمن
شکار دومین زهپاد [زیرسطحی] ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز
سازمان غذا و دارو از قیمت گذاری واکسن عقب ماند!
ثبت‌نام بیست‌ونهمین دوره ازدواج دانشجویی آغاز شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top