تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/07/03 - 13:21
کد خبر: 444891

اجتماع بزرگ امت رسول الله در قم برگزار شد

 اجتماع بزرگ امت رسول الله  در قم برگزار شد

اجتماع بزرگ هیئت‌های مذهبی استان قم با عنوان امت رسول الله(ص) در سالروز رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن (ع) در محکومیت اهانت اغتشاشگران به ساخت مقدسات برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» هئیت های مذهبی و آحاد مردم ولایتمدار و انقلابی قم از ساعت ۹ صبح روز یکشنبه به مناسبت سالروز رحلت نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و شهادت سبط اکبرش امام حسن مجتبی (ع) در حرم مطهر حضرت معصومه (س) شبستان امام خمینی (ره) تجمع کردند.

این تجمع در پی اهانت عده‌ای از اغتشاشگران در روزهای گذشته به ساخت قرآن کریم، مساجد، بیرق‌های عزاداری و پرچم ایران برگزار شد.

حاضرین در اجتماع بزرگ امت رسول الله در قم در حالی که پرچم‌های عزاداری و پرچم ایران اسلامی را در دست داشتند از حرم مطهر حضرت معصومه (س) به سمت دفتر مقام معظم رهبری در خیابان شهدا حرکت کردند.

ایستگاه‌های صلواتی متعددی در طول مسیر نیز برپا شده بود و از عزاداران با آب و شربت پذیرایی می‌کردند.

راهپیمایان شعارهایی در حمایت از اسلام و انقلاب اسلامی سر دادند و از اقدامات هنجارشکنانه اغتشاشگران و آشوب طلبان در بی حرمتی به ارزش‌های اسلامی و دینی اعلام انزجار کردند.

حاضرین در اجتماع بزرگ امت رسول الله در قم در شعارهای خود از مسئولین قضائی درخواست کردند تا با برخی از سلبریتی ها و افراد مؤثر که به صورت علنی بر آتش فتنه و اغتشاشات دمیدند و علیه امنیت کشور جوسازی و جوانان را به ریختن در خیابان‌ها تحریک کردند برخورد قاطع و جدی داشته باشند.

تعدادی از نیروهای مسلح استان قم از سپاه و ارتش و نیروی انتظامی نیز در این مراسم حضور داشتند و مردم از تلاش‌های نیروهای انتظامی و امنیتی در راستای برقراری نظم و آرامش در جامعه تقدیر کردند.

در پایان این اجتماع مراسم عزاداری رحلت پیامبر اسلام و شهادت امام مجتبی (ع) نیز در حسینیه امام خمینی (ره) دفتر مقام معظم رهبری برگزار شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
برندگان نوبل پزشکی ۲۰۲۶ معرفی شدند
کاهش قیمت طلا و سکه در ۱۳ مهر
آمریکا آرزوی خاموش شدن چراغ صنعت هوایی ایران را به گور می‌برد
ایران قاطعانه از منافع و امنیت ملی خود دفاع می‌کند
ضرورت پاسخگویی مسئولان در بزنگاه‌های اقتصادی
چرا بعضی سقف‌های تیرچه‌بلوک ترک می‌خورند؟ بررسی علت‌ها از خرید تا اجرا
معمای ایرانی که بازار نفت هنوز نتوانسته آن را حل کند
«در آغوش نیل»؛ وقتی تاریخ را باید فراتر از محاسبات مادی خواند
انتخاب رشته؛ تصمیمی فراتر از رتبه کنکور
شهادت دو مدافع وطن مازندرانی در حمله مسلحانه سیستان و بلوچستان
استارلینک تهدیدی جدی علیه کشورهای مستقل است
حضور ۸۹ دانشگاه ایرانی در رتبه بندی دانشگاه های جهان تایمز ۲۰۲۷
ریاض رانی؛ جوان ۱۹ ساله که جنبش دانش آموزی فرانسه را تاسیس کرد
واکنش فضائلی به نام‌گذاری اماکن دارای شهرت به نام رهبر شهید انقلاب
دولت فعلاً برنامه‌ای برای افزایش مجدد حقوق کارمندان و بازنشستگان ندارد
کاهش قیمت طلا در بازارهای جهانی هم‌زمان با تقویت شاخص دلار
چگونه به مرکز رسانه‌ای انقلاب تبدیل شد؟
موفق شدیم پایانه‌های استارلینک را از کار بیندازیم
ایران وارد دوره خشکی طولانی‌مدت شد
حقوق بشر؛ شعاری که در خیابان‌های فرانسه به آزمون کشیده می‌شود
۷۷ خروجی رسانه‌ای در میانه جنگ/ یک تجربه رسانه‌ای از دل دانشگاه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top