تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/07/05 - 19:28
کد خبر: 445112

با سلبریتی‌های مخل امنیت برخورد شود

با سلبریتی‌های مخل امنیت برخورد شود

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر با بیان اینکه دستگاه‌های نظارتی باید با سلبریتی‌های مخل امنیت کشور برخورد کنند، گفت: مردم در ۲۸ صفر حماسه‌ای بیادماندنی را رقم زدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» رضا شفیع مسئول بسیج دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی عنوان کرد: مردم شریف ما با تجمع میلیونی خود به مانند حماسه ۹ دی، دی ماه سال ۹۶ و تجمعات انقلابی سال ۹۸ باز هم نشان دادند پای کار نظام و انقلاب اسلامی بوده و حماسه ای وصف نشدنی را رقم زدند.

وی افزود: حماسه حضور و تجمعات انقلابی مردم، وظیفه حاکمیت و مجموعه نظام اعم از بسیج، سپاه، نیروی انتظامی و ارتش را در حمایت از مردم و تامین امنیت آن ها بیشتر می‌کند.وی با اشاره به اینکه عده ای فرصت طلب از مطالبات به حق مردم سواستفاده می‌کنند، اظهار داشت: تجربه نشان داده اگر تجمعات مردمی بدون راهکارهای عملیاتی برگزار شود ممکن است دوباره عده ای فرصت طلب از مطالبات به حق مردم سو استفاده کنند، کنترل تجمع را به دست بگیرند و در پی مقاصد پلید خود باشند.

شفیع با اشاره به  لزوم برخورد دستگاه‌های نظارتی با سلبریتی هایی که مردم را به اغتشاش دعوت می‌کنند، افزود: دستگاه‌های نظارتی باید با سلبریتی ها و بلاگرهایی که در موقعیت های حساس تیشه به ریشه امنیت کشور می زنند برخورد کند، نمی شود یک هنرمند ۳۰ میلیارد تومان دریافتی در این کشور داشته باشد و فردا روزی به امنیت کشور ضربه بزند و نظام هیچ برخوردی با این شخص نداشته باشد.

وی افزود: نمی‌شود سلبریتی در صفحه شخصی خودش آموزش ساخت کوکتل مولوتف بدهد و بعد از این قضایا با آن برخورد نشود یا حتی اینکه دوباره از همین ها در برنامه های صدا و سیما استفاده شود.

مسئول بسیج دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی با تاکید بر اهمیت حجاب عنوان کرد: نهادهایی که حاکمیت برای این امور در نظر گرفته باید مورد سوال قرار گیرند که چقدر به وظیفه خودشان عمل کردند و خروجی های خود را برای اطلاع عموم منتشر کنند.

این فعال دانشجویی اضافه کرد: علاوه بر موضوع حجاب، اخیرا در مبارزه با مفاسد اقتصادی نیز اقدامات خوبی انجام شده و باید در فضای رسانه ای نیز منعکس شود تا این تلقی به وجود نیاید که صرفا بحث اجرای قانون فقط در بحث حجاب است.

مسئول بسیج دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی در پایان ضمن تقدیر از اقدامات درست نیروی انتظامی در مهار آشوب گفت: در این مدت شاهد این بودیم که رسانه‌های غربی با تقطیع ویدیوها به دنبال شانتاژ رسانه ای و تحریف واقعیت ماجرا بودند که برای مقابله با این دروغ پراکنی‌ها باید برنامه ریزی درستی صورت گیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اسپانیا حملات اخیر صهیونیست‌ها به کرانه باختری را محکوم کرد
ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!
سرمایه‌گذاری روی هسته‌های نخبگانی هوش مصنوعی و ۵ حوزه راهبردی کشور
تعاریف لایحه مقابله با جنایات بین‌المللی مشخص شد
ثبتی برای آینده گردشگری ایران
دنیامالی: نخستین مدال آسیایی هاکی چمنی نقطه عطفی برای ورزش است
رأی نهایی پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
عراقچی: اقدام فرصت طلبِ مستقر در کی‌یف بی پاسخ نخواهد ماند
آیین یادبود رهبر شهید انقلاب ویژه اهالی رسانه +عکس
تسلیت جان‌ باختن ملوان ایرانی توسط لاوروف در تماس با عراقچی
محسنی‌ اژه‌ای: مردم فقط عدالت، سرعت و تکریم در دستگاه قضا را می‌خواهند
هشدار به ترامپ و هگست درباره کمبود تسلیحات در جنگ با ایران
رئیس قوه قضاییه در منزل سپهبد شهید موسوی در قم حضور یافت
ترامپ با «جنگ مجازی» به میدان آمد
۳۲۰ دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی قم به زیارت اربعین حسینی اعزام شدند
واکنش غریب‌آبادی به وعده آمریکا برای اقدام علیه دیوان بین‌المللی
عزیزی: ایران اقدامات علیه خود را بدون پاسخ نخواهد گذاشت
۴ مسیر ویژه زیارت مرقد رهبر شهید در حرم رضوی ایجاد شد
صنعا: عربستان همچنان مانع ورود کالاهای حیاتی به یمن می‌شود
دفاع از مجاهدان لبنان، سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران است
۲۴ ماه بلاتکلیفی و جریمه روزانه ۵۵۰ هزار تومانی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top