تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/07/10 - 14:19
کد خبر: 445557

فرصت دانشجویان برای تکمیل کارنامه سلامت روان

فرصت دانشجویان برای تکمیل کارنامه سلامت روان

مرکز مشاوره دانشگاه خوارزمی اعلام کرد: تمام دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه خوارزمی تا پایان مهرماه برای تکمیل در سال تحصیلی جدید تا پایان مهر برای تکمیل کارنامه سلامت روان فرصت دارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، مرکز مشاوره دانشگاه خوارزمی اعلام کرد: در سال تحصیلی جدید (۱۴۰۱-۱۴۰۲) با توجه به ضرورت بررسی وضعیت سلامت روانی-اجتماعی کلیه دانشجویان، لازم است تمامی دانشجویان وارد لینک https://portal.saorg.ir/mentalhealth/ شده و پس از تکمیل پرسشنامه سلامت روان، تصویر کارنامه خود را به آدرس‌های الکترونیکی (ایمیل) های اعلام شده ارسال کنند.

همچنین دانشجویان مشغول به تحصیل در واحد تهران باید خروجی کارنامه‌ی سلامت روان خود را به آدرس Tehrancounseling.khugmail.com ایمیل کنند.

دانشجویان مشغول به تحصیل در واحد کرج نیز موظفند خروجی کارنامه‌ی خود را به آدرس Karajcounseling.khugmail.com ایمیل کنند.

دانشجویان توجه داشته باشند که در صورت عدم تکمیل و ارسال کارنامه سلامت روان خود، قادر به انتخاب واحد برای ترم‌های بعدی نخواهند بود.

با توجه به شرایط فعلی نیازی به مهر کردن فرم کارنامه سلامت روان توسط مرکز مشاوره دانشگاه نیست و تنها تکمیل و ارسال آن به آدرس ایمیل‌های اعلام شده کافیست. این طرح شامل تمامی دانشجویان در همه رشته‌ها و همه مقاطع تحصیلی و همه ورودی‌ها است.

دانشجویانی که قبلاً در ترم اول و بدو ورود به دانشگاه و یا حتی در ترم‌های گذشته این پرسشنامه را تکمیل نموده‌اند نیز لازم است مجدداً آن را پر کرده و نتیجه را ارسال نمایند. دانشجویان تا پایان مهرماه ۱۴۰۱ مهلت دارند پرسشنامه مذکور را تکمیل و ارسال کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مخالفت قاطع چین با تحریم‌های آمریکایی مرتبط با ایران
حمله رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق و جنوب سوریه
مراسم تشییع ۴ شهید شهرستان دیر روز جمعه برگزار می شود
شمارش معکوس برای پایان خاموشی‌ها
سهامداران عدالت بخوانند / سود سهام عدالت واریز نمی شود
تغییر نگرش دانشجویان جوان آمریکا نسبت به اسرائیل
زاکانی: کشور ظرفیت‌های متعددی برای حل مشکلات مردم دارد
سپاه: آمریکا درباره «پرونده سیاه» حمله به عروسی‌ها پاسخگو باشد
طحان‌نظیف: قانون اساسی از مبارزه در برابر مستکبرین حمایت می‌کند
سرلشکر وحیدی: خون پاک شهدای مظلوم کوهستک بی‌حساب نخواهد ماند
حکم ساعدی‌نیا تأیید شد؛ ۱۲ سال حبس و مصادره همه اموال
اژه‌ای: موضوع اصلی اجلاس بریکس مسائل مرتبط با تجارت جهانی است
تسهیل تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها در اینوتکس ۲۰۲۶
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
بانک مرکزی: بانک‌های اخلالگر در بازار ارز و طلا جریمه شدند
زمان امتحانات ترم تابستان ۱۵ دانشگاه سراسری اعلام شد
برگزاری آزمون‌های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی باحضور ۵ هزار نفر
نتایج مرحله اول سی‌ویکمین المپیاد علمی دانشجویی کشور اعلام شد
امشب آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون ارشد ۱۴۰۵؛ فرصت تمدید نمی‌شود
«اگر صلح نشود تهدید شدیدتر خواهد شد» تسلیم‌ طلبی و گرای ضعف به دشمن است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top