تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/07/11 - 17:20
کد خبر: 445729

جزئیات پرداخت پاداش فرهنگیان بازنشسته

جزئیات پرداخت پاداش فرهنگیان بازنشسته

وزیر آموزش و پرورش درباره زمان واریز فوق‌العاده رتبه‌بندی برای معلمان طرح مهرآفرین، گفت: برای پرداخت فوق‌العاده رتبه‌بندی معلمان طرح مهرآفرین، بخشی از مبلغ به خزانه رفته است و امروز صبح پیگیر این موضوع شدم که ان‌شاءالله پرداخت شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در حاشیه نشست با مسؤولان آموزشی و دانش‌آموزان نخبه کشور ونزوئلا که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال دانش‌آموزان ایرانی 20 مدال طلا در المپیادهای علمی جهان کسب کردند و کشورهایی هستند که به تجارب ما در این زمینه نیاز دارند چرا که بچه‌های ما در محدودیت و محرومیت کار را شروع کردند یعنی از سال 1364 که در دوران دفاع مقدس بودیم، موضوع حضور ایران در المپیادهای علمی آغاز شد و تا امروز گسترش یافت.

زمان برگزاری آزمون نیروهای طرح مهرآفرین

نوری در خصوص زمان برگزاری آزمون نیروهای طرح مهرآفرینان گفت: امروز کارشناسانی از سازمان امور اداری و استخدامی برای بررسی آمادگی وزارت آموزش و پرورش از نظر زیرساخت برگزاری آزمون بازدید داشتند.

وی ادامه داد: قرار ما بر این بود که آزمون روز 22 مهرماه برگزار شود ولی اگر سازمان امور اداری و استخدامی دیر جواب دهند برای فرصت مطالعاتی، باید زمان آزمون را به پایان مهر منتقل کنیم.

پرداخت بخشی از مبلغ فوق‌العاده رتبه‌بندی معلمان طرح آفرینان، به‌زودی

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «آیا معلمان طرح مهرآفرین مشمول فوق‌العاده رتبه‌بندی می‌شوند؟»،‌ گفت: بخشی از مبلغ فوق‌العاده رتبه‌‌بندی معلمان طرح مهرآفرینان به خزانه رفته است و امروز صبح پیگیر این موضوع شدم که ان‌شاءالله پرداخت می‌شود.

20 درصد پاداش پایان خدمت فرهنگیان در مرحله اول پرداخت می‌شود

نوری درباره پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته، اظهار کرد: امروز هم این موضوع را پیگیری کردم؛ عنوان شد که در چند بخش پرداخت می‌شود اما در هیأت دولت هم توصیه کردم که پاداش‌ معلمان یک دفعه برای این افراد واریز شود.

وی اضافه کرد: عنوان شد که ۲۰ درصد مبلغ پاداش پایان خدمت فرهنگیان به خزانه فرستاده شده و بخشی دیگر را هم می‌خواهند بفرستند؛ فردا صبح جلسه‌ای را در این خصوص داریم و پیگیری می‌کنیم. 

اگر جایی مشکلی در زمینه توزیع کتاب درسی هست، منتقل کنید

وزیر آموزش و پرورش درباره مشکل توزیع کتب درسی دانش‌آموزان، گفت: اگر دانش‌آموزی ثبت‌ سفارش کتاب درسی داشته و آدرس مدرسه‌اش را هم داده است، باید کتاب درسی به دستش رسیده باشد. چرا که تیراژ ما خوب بوده است و اگر جایی مشکل هست، منتقل کنید تا کتاب برایشان ارسال شود.

وی افزود: البته تعدادی از دانش آموزان در سامانه سفارش کتاب درسی، ثبت‌نام نکرده‌اند؛ یعنی یا از کتاب بچه‌های دیگر استفاده کرده‌اند یا پایه‌ دهمی‌ها هستند که هنوز انتخاب رشته نکرده‌اند. باید تعیین تکلیف شوند تا در سامانه ثبت‌نام شوند. 

مشکلی در زمینه کمبود معلم نداریم

نوری درباره کلاس‌های درس بدون معلم، بیان کرد: به مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها اعلام کردم هر کلاس درسی که معلم ندارد، باید سریع معلم تخصیص داده شود و مشکلی در این زمینه نداریم.

وی درباره وضعیت نیروهای خرید خدمات، ادامه داد: با توجه به اینکه در برخی استان‌ها تبدیل وضعیت شامل مشمولان قانون تعیین تکلیف و قانون ایثارگران داشتیم، تعداد نیروهای خرید خدمات آنها مانند قزوین و لرستان، مازاد شد. اگر نیرو نیاز داشته باشم به کار می‌گیرم.

وزیر آموزش و پرورش درباره پذیرفته‌شدگان آزمون نهضت سوادآموزی در سال گذشته که دوره هم گذرانده‌اند اما هنوز به کار گرفته نشده‌اند، بیان کرد: هر کدام جزو مشمولان قانون تعیین تکلیف باشند از اول مهر باید سرکلاس حاضر شوند.

وی تصریح کرد: تعیین تکلیف‌شدگان این قانون از اول مهر باید سرکلاس باشند؛ مگر در جایی که نیروی مازاد داشته باشیم. افراد مازاد هم اگر در نقاط و استان‌هایی که کمبود داریم حاضر شوند، در خدمت آنها هستیم.

* اختصاص 4 هزار تاکسی برای سرویس مدرسه در تهران

نوری در خصوص مشکل سرویس مدارس و اینکه رانندگان می‌گویند نمی‌صرفد، گفت: پیمانکاران تمکین نکردند، دیروز هم جلسه‌ای داشتیم؛ البته شهر تهران این گونه است با مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران هم صحبت کردیم که وی عنوان کرد تاکسیرانی ۴۰۰۰ تاکسی را در اختیار قرار داده است که این مشکل سرویس رفع شود.

وی افزود: نرخ‌گذاری سرویس مدارس را شورای شهر انجام می‌دهد و به ما ابلاغ می‌شود. سرویس مدارس را هم گردن مدرسه می‌اندازند ولی مدرسه باید کار تعلیم و تربیت را انجام دهد و سرویس یکی از دغدغه‌های ما شده است؛ شهرداری تهران همکاری خوبی داشته است و انتظار داریم پیمانکاران هم آنچه که منصفانه است از مردم بگیرند. 

وزیر آموزش و پرورش درباره استخدام سرایداران مدرسه نیز اظهار کرد: بحث کمبود سرایدار را در جلسه‌ای با معاون اول رئیس جمهور مطرح کردیم و قرار شد در اولویت قرار بدهیم و تعدادی سرایدار جذب کنیم. ما هم اولویت‌ها را ارائه کردیم.  اگر امسال ۱۰ هزار نفر جذب شود، عدد خوبی است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
راهنمای خرید آسانسور
بج سینه چگونه ساخته می‌شود؟
قیمت سرویس پکیج شوفاژ دیواری در سال ۱۴۰۵
دیزل ژنراتور مناسب کارخانه | بهترین انتخاب برای تأمین برق صنعتی
راهنمای جامع فیلم و لفاف بسته‌بندی، پاکت و کاغذهای نچسب | آذین فناور
لیست ارور های پکیج ایران رادیاتور و نحوه رفع آن
خرید و قیمت روپیچ تو پیچ گالوانیزه
قیمت دستگاه تصفیه آب سافت واتر ۶ مرحله ای
آسیب های رایج فرش و نحوه برطرف کردن آن ها
۶ نکته‌ای که هنگام انتخاب یک متخصص قالیشویی باید در نظر بگیرید
نقش قرص ساز و بلیستر ماشین سازی حسنی در تولید و بسته بندی قرص
اهدای جایزه چهره برجسته علمی و فرهنگی جهاد دانشگاهی به شهید لاریجانی
راهنمای خرید بهترین دوربین خورشیدی برای باغ و ویلا از فروشگاه دیجی ویرا
آیا فرش خانه می تواند شما را بیمار ‌کند؟
به این دلایل، فرش را در منزل شستشو ندهید
اهمیت شستشوی فرش اداری از نظر بهداشتی
اگر سرمایه ساخت دارید اما تجربه اجرا ندارید، این راهکار برای شماست
قالب بتن فلزی: راهنمای کاربردی برای دانشجویان عمران
چه فصلی برای شستشوی فرش مناسب است؟
۷ راه برای محافظت از فرش ها در مناطق پر رفت و آمد
کلاهبرداری بروکر آلپاری
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
اختصاص پژوهانه وزارت علوم به ۵ آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه امیرکبیر
نحوه انجام پروپوزال + چجوری یک پروپوزال بنویسیم «فوری و تخصصی»
حل مسائل کشور معیار اصلی ارتقای اعضای هیئت علمی می شود
بورسیه دانش‌آموزان بازمانده مدرسه شجره طیبه میناب در مدارس سما و دانشگاه آزاد
تمدید ثبت نام چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان/تغییر زمان برگزاری آزمون
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top