تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/07/14 - 18:22
کد خبر: 446018

همکاری ناگسستنی تهران و مسکو

همکاری ناگسستنی تهران و مسکو

معاون اول رییس جمهور با اشاره به دیدار شب گذشته مدیران برخی شرکت‌های عالی رتبه روسی با هیات ایرانی، اظهار داشت: در این دیدار در خصوص سرمایه گذاری این شرکت‌ها در میادین نفتی و همچنین در بخش کشاورزی، مالی، بانکی و ترانزیت و حمل و نقل گفتگو و تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد طرفین برنامه زمانبندی برای اجرا ارائه دهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، محمد مخبر در نشست مشترک هیات‌های عالی رتبه ایران و روسیه که در حاشیه دومین مجمع اقتصادی خزر برگزار شد، گفت: ایران و روسیه از روابط خوب و رو به رشدی برخوردار هستند و اراده دو کشور برای تقویت همه جانبه روابط جدی است.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به دیدار شب گذشته مدیران برخی شرکت‌های عالی رتبه روسی با هیات ایرانی، اظهار داشت: در این دیدار در خصوص سرمایه گذاری این شرکت‌ها در میادین نفتی و همچنین در بخش کشاورزی، مالی، بانکی و ترانزیت و حمل و نقل گفتگو و تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد طرفین برنامه زمانبندی برای اجرا ارائه دهند.

مخبر با اشاره به برخی تحولات بین المللی افزود: جمهوری اسلامی با هرگونه جنگ مخالف است و عامل اصلی آن را حضور ناتو در منطقه می‌داند.

معاون اول رییس جمهور حمل و نقل، ترانزیت، انرژی و فعال کردن کریدور شمال-جنوب را از مهمترین محورهای همکاری ایران و روسیه برشمرد و گفت: ایجاد بانک مشترک، برقی کردن راه آهن گرمسار- اینچه برون و سرعت بخشیدن به قراردادهای نفتی و گازی و ایجاد منطقه آزاد مشترک از دیگر زمینه‌های همکاری‌های مورد نظر است که باید با جدیت پیگیری کنیم.

وی با تاکید بر اینکه به دستور رییس جمهوری اسلامی ایران، باید روند توسعه مناسبات با روسیه به سرعت دنبال شود، خاطرنشان کرد: توسعه روابط ایران و روسیه برای دشمنان دارای این پیام است که تحریم‌ها نمی‌تواند مانع از اجرای برنامه‌های ما باشد.

نخست وزیر روسیه نیز در این دیدار با اشاره به روابط دوستانه و حسن همجواری میان دو کشور، گفت: مسکو نسبت به گسترش و تعمیق همکاری‌ها با تهران در تمام عرصه‌ها اهتمام دارد.

میخائیل میشوستین توسعه و گسترش روابط دو کشور را بهترین پاسخ به تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران و روسیه دانست و افزود: از حضور و فعالیت شرکت‌های ایرانی در روسیه استقبال می‌کنیم و زمینه فعالیت و همکاری مشترک برای شرکای ما در روسیه فراهم است.

وی افزود: علی رغم تحریم‌ها، شرکت‌های دو کشور در حال همکاری هستند و شرکت‌های روسیه اقدامات خوبی در زمینه سرمایه گذاری و همکاری مشترک در بخش انرژی و میادین جدید نفت و گاز انجام داده‌اند.

گفتنی است دومین مجمع اقتصادی کشورهای پیرامون خزر با حضور معاون اول رئیس جمهور ایران و نخست وزیران چهار کشور ساحلی دیگر در مسکو در حال برگزاری است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چهار سرمربی در آستانه اخراج
پزشکیان در راه اجلاس اوپک گازی مسکو
سه ایرلاین بزرگ دیگر پرواز به عربستان را لغو کردند
رونمایی از بزرگ‌ترین دیوارنگاره دانشگاهی کشور در دانشگاه شهید رجایی
بازداشت ۲ قاچاقچی تروریست با ۱۰۹ قبضه سلاح توسط وزارت اطلاعات
۴ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بین دریافت کنندگان جوایز بخش ایران انجمن IEEE
مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون دانشگاه‌ها تمدید شد
قهرمان بازی‌های آسیایی: محدودیت موبایل سخت بود، اما جواب داد
نایب قهرمان آسیا: روزگاری میوه می‌فروختم، امروز مدال آسیایی دارم
هرگونه تخطی از رهنمودهای ولی فقیه یعنی آسیب زدن به جامعه / انتقام خون رهبر شهید بر همه واجب است
هزینه بستری بیماران مشمول صندوق بیماری‌های خاص رایگان است
گزینه‌های محدود بن سلمان در یمن
احتمال تمدید مهلت ثبت‌نام کالابرگ
بوی گاز کلاس‌های علوم تحقیقات را تعطیل کرد
فاجعه در «جانوت» اسرائیل
اسم بچه‌ها چه چیزی درباره جامعه ایران می‌گوید؟
بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی: مذاکره‌ای که به تحریم و تجاوز ختم شود، عقب‌نشینی از اصول است
خوشحالی فعالان اماراتی از شکست‌های عربستان در یمن
ترامپ دارد دیوانه می‌شود
انتقاد خضریان از دور زدن قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان توسط سازمان اداری و استخدامی
از رؤیای نئوم تا پناهگاه‌های ریاض؛ عربستان در تله جنگ یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top