تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/07/18 - 15:26
کد خبر: 446429

روایت معاون وزیر علوم از تلاش دشمنان برای نفوذ در دانشگاه‌ها

روایت معاون وزیر علوم از تلاش دشمنان برای نفوذ در دانشگاه‌ها

معاون وزیر علوم از تلاش دشمنان برای نفوذ در دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: دشمن به دلیل تحریم‌ها و دشمنی‌ها مقالات اساتید کشور را رد می‌کنند، اما با این حال، دشمن نتوانسته‌ جلوی رشد علمی کشور را بگیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، علی خطیبی ظهر امروز در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه اراک با اشاره به اولویت دولت سیزدهم بر بازگشایی دانشگاه‌ها اظهار داشت: یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم بازگشایی دانشگاه‌هاست زیرا براساس گزارش‌ها آسیب‌های اجتماعی که جوانان را تهدید می‌کند بیشتر از ویروس کروناست، در کل کشور 42 دانشکده کشاورزی وجود دارد که یکی از این دانشکده‌ها در دانشگاه اراک قرار دارد و باید ظرفیت این دانشگاه‌ها در اختیار جامعه قرار گیرد. 

وی ‌از تلاش دشمنان برای نفوذ در دانشگاه‌ها خبر داد و افزود: دشمنان با این تفکر که می‌توانند دانشگاه‌ها که شهید در راه اسلام و انقلاب تقدیم کرده‌اند و برای جمهوری اسلامی ایران که به مقام زن اعتبار بخشیده و افتخاراتی که دختران ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف آفریده‌اند توسط دو شبکه خبری تخریب کنند که این فکری غلط است و البته بخشی از هزینه‌هایی که پرداخت می‌کنیم هزینه استقلال، آزادی و آقایی در جهان بوده و امروزه به برکت انقلاب اسلامی پنج کشور بزرگ دنیا به خاطر حل یک مسئله جمهوری اسلامی با ما مذاکره می‌کنند. 

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: دشمنان ایران اسلامی امروزه به دلیل تحریم‌ها و دشمنی‌ها برخی از مقالات اساتید کشور را رد می‌کنند و با این حال نتوانسته‌اند جلوی رشد علمی کشور را بگیرند و رتبه علمی کشور بسیار بالا است، جمهوری اسلامی کسب رتبه نخست علمی در منطقه و رتبه شانزدهم جهان در این حوزه را دارد. 

خطیبی بیان کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی کشورهای قدرتمند جهان دیگر برای ما جلسه تشکیل نمی‌دهند که ایران چه کاری باید انجام دهد بلکه ایران به عنوان یک قدرت بزرگ منطقه‌ای برای سرنوشت خود در مذاکرات شرکت می‌کند. 

وی ادامه داد: سیاست‌های ابلاغی دولت برای افزایش تولید گندم از 11 میلیون تن به 18 میلیون تن است و اکنون 2 و نیم تن گندم در هکتار در کشور تولید می‌شود که نرم جهانی تولید این محصول در جهان سه و نیم تن در هکتار است که با افزایش تولید گندم از دو  و نیم تن در هکتار به سه تن در هر هکتار در کشور، تولید 18 میلیون تن این محصول در کشور محقق می‌شود. 

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در حال حاضر 11 میلیون تن گندم در کشور تولید می‌شود و بر اساس سیاست‌های ابلاغی دولت باید نهاده‌های اصلی مورد نیاز مردم در داخل تولید شود و کشور از واردات این محصولات بی نیاز شود. 

خطیبی خاطرنشان کرد: میزان اراضی کشاورزی کشور افزایش پیدا نکرده است بلکه باید با به روز‌رسانی ماشین آلات کشاورزی و افزایش بهره‌وری از آب زمینه افزایش تولید گندم در کشور افزایش پیدا کند. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بازگشت پروازهای تاجیکستانی به ایران؛ ظرفیت ۲۳ پرواز هفتگی بین دو کشور
بهبود نسبی فعالیت‌های اقتصادی پس از شوک جنگ
صادرات فرآورده‌های نفتی روسیه در ژوئیه کاهش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
جایزه ۳۰ هزار دلاری برای کشتن یا دستگیری نیروهای متجاوز آمریکایی
تندباد و گردوخاک در راه تهران
ده‌ها کشتی منتظر اجازه ایران برای عبور از تنگه هرمز هستند
هوشمندسازی و اصلاح تعرفه‌ها در مسیر مدیریت مصرف گاز
حکم اعدام عامل زیر گرفتن ۷ مأمور فراجا در کرج اجرا شد
اروپا غرق در کمبود سوخت، آمریکا در افت بی‌سابقه ذخایر راهبردی نفت
انفجارهای مهیب پایتخت اوکراین را لرزاند
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
اعلام نام و شعار کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی
دختر جانباز ۹ ساله سرپرست معنوی کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی شد
۶ دانشگاه ایران در فهرست هزار دانشگاه برتر جهان
خشم شدید اعراب از آمریکا؛ترامپ جنگ ایران را آغاز کرد وما تاوان می‌دهیم
نارضایتی مردم آمریکا از ترامپ در حوزه اقتصاد و جنگ علیه ایران
حملات موشکی و پهپادی جدید یمن علیه مواضع دشمن در «المخا»
استثمار مداحی؛ مقدساتی که قربانی بلاگرها شد
خشم شدید اعراب از آمریکا؛ترامپ جنگ ایران را آغاز کرد وما تاوان می‌دهیم
وقوع حمله گسترده علیه مسکو با ۶۰۰ پهپاد
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
دانشگاه‌های انگلیس روی لبه تیغ
پایان تلخ زندگی استاد کمبریج در میانه جنجال دانشگاهی
توزیع کارت کنکور از فردا
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری وزارت بهداشت از امروز
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
آغاز سال تحصیلی دانشگاه تهران از ۴ مهر/ تصمیم‌گیری درباره نحوه حضور دانشجویان
آقامیری: هدفمندسازی یارانه تغذیه دانشجویان نیازمند مطالعه و اجرای دقیق است
اختلال موقت در درگاه پرداخت آزمون‌های علوم پزشکی
دانشجویان، هوش مصنوعی را به جای خود سر کلاس می‌فرستند!
شکایت جنجالی علیه دانشگاه کلمبیا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top