تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/07/24 - 08:35
کد خبر: 447009

بهبود بیماران سکته مغزی با فیزیوتراپی

بهبود بیماران سکته مغزی با فیزیوتراپی

رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران، با عنوان این مطلب که فیزیوتراپی اولین و بهترین پاسخ نسبت به بروز مشکلات حرکتی است، بهبود بیماران سکته مغزی و ضایعه نخاعی با فیزیوتراپی را مورد تاکید قرار داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، احمد مؤذن زاده گفت: یکی از اهداف انجمن فیزیوتراپی ایران به روز رسانی درمان مشکلات حرکتی و بیماری‌های سیستم‌های اسکلتی عضلانی و بازگشت توانمندی‌های از دست رفته حرکتی بوده که نیازمند آموزش مداوم و مستمر همکاران فیزیوتراپیست است.

وی افزود: جامعه ۸ هزار نفری فیزیوتراپیست‌های ایران می‌توانند مهم‌ترین نقش را در پیشگیری، درمان و بازتوانی بیماری‌های حرکتی ایفا کرده و خدمات پیشگیرانه فیزیوتراپی را برای جلوگیری از بروز آسیب‌های اسکلتی عضلانی به بیماران ارائه کنند.

مؤذن زاده در خصوص تأثیر خدمات به روز شده فیزیوتراپی بر سلامت و درمان افرادی که به فیزیوتراپیست‌ها مراجعه می‌کنند، گفت: فیزیوتراپی اولین و بهترین پاسخ نسبت به بروز مشکلات حرکتی است، چه در مورد ضایعات بافت نرم و چه در مورد مشکلات سیستم‌های اسکلتی عضلانی، ساییدگی مفاصل، مشکلات دیسکی و آسیب‌های ورزشکاران و همچنین فیزیوتراپی می‌تواند بهترین نقش را در درمان بیماری‌هایی چون سکته مغزی، ضایعات نخاعی، شکستگی‌ها و مشکلات بافت نرم داشته باشد.

رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران در خصوص شایع‌ترین مشکلاتی که مردم در حوزه فیزیوتراپی با آن درگیر هستند، افزود: سالمندان با مشکلاتی همچون کاهش توان عضلانی، نقصان فعالیت‌های حرکتی، پوکی استخوان، ساییدگی مفاصل، شکستگی و ناتوانی فرد در انجام امور فردی، حرفه‌ای و اجتماعی خود مواجه بوده و فیزیوتراپیست‌ها می‌توانند در هر سه بعد پیشگیری، درمان و بازتوانی به بیماران سالمند کمک کنند تا فرد به صورت پویا و فعال زندگی خود را ادامه دهد.

وی درباره احتیاج افراد جوان‌تر جامعه به فیزیوتراپی نیز گفت: یکی از اصلی‌ترین مشکلات اصلی جامعه ما در حال حاضر افزایش مشکلات سیستم‌های اسکلتی عضلانی در کودکان، نوجوانان و جوانان است. متأسفانه در بحران پاندمی کرونا به دلیل کاهش تحرک کودکان و نوجوانان و مشکلاتی همچون چاقی، رژیم غذایی نامناسب و کاهش قدرت عضلات و فقر حرکتی، بیماری‌های اسکلتی عضلانی افزایش پیدا کرده و به نوعی سن بروز مشکلات اسکلتی عضلانی در جمعیت نوجوان و جوان را کاهش داده است و این مسئله یک آژیر خطر برای آینده است. یعنی فردی که از الان در سن کودکی و نوجوانی فعالیت فیزیکی کمی دارد به تدریج در ادامه زندگی دچار مشکلات سیستمی همچون فشارخون، دیابت، پوکی استخوانی و ساییدگی مفاصل نیز می‌شود و به همین علت لازم است که آموزش‌های لازم و پیشگیرانه توسط فیزیوتراپیست ها به کودکان نوجوانان و جوانان داده شود.

مؤذن زاده در ادامه برای سالمندان توصیه‌هایی داشت و گفت: سالمندان باید روزانه ۴۵ دقیقه با کفش طبی و سرعت مناسب پیاده روی کنند. آنها همچنین باید فعالیت و ورزش‌های تقویتی، ایزومتریک، هوازی و کششی و ورزش‌های تنفسی که توسط فیزیوتراپیست‌ها آموزش داده می‌شود را نیز انجام دهند.

رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران همچنین توصیه کرد برای جلوگیری از چاقی و پوکی استخوان، افراد جامعه باید از کودکی تا میانسالی و دوران سالمندی فعالیت و ورزش‌هایی همچون ورزش‌های هوازی، پیاده روی منظم و تمرینات تنفسی را انجام دهند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سفر به سلامت پرزیدنت!
«پنجره ۵۰ روزه» فرصت ایران برای پایان جنگ / ایران معطل تفاهم نماند
استیضاح «احمد میدری» هم به نفع مردم است هم به نفع خود او!
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top